Bosanma hakkinda

shimmy

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
390
63
318
Bir önceki konumu yazali bir yildan fazla olmus. Biz bu dönemde isleri zaman zaman düzeltir gibi olsak da düzeltemedik. En son konustuk bosanma konusunu ciddi olarak.
Cocuk 3 yasinda oldugu icin bana verilecek ama esim bunu kabullenemiyor. Önce "ne var 3 yasinda ben de bakarim" falan dedi. Sonra tabi ben mahkemenin bana verecegini söyleyince bir sey diyemedi. Ben yurtdisinda oldugumdan henüz is bulamadim, denedim aradim ama burada cok zor. Hala ugrasiyorum. Bulmakta kararliyim. Ama su an calismadigim icin esim nafaka ödemek durumunda kalacak. Ona da isyan etti. "Ben size para ödeyecegim siz de keyfinize bakacaksiniz" diyor. "Cocugumdan ayrilip hafta sonu mu görücem ben onu cafede falan" diyor. Yani ayrilirsa artik görüsmezmis cocukla. O ara isyan ederken "ben de o zaman b planimi devreye sokarim" dedi. "Buralardan giderim beni de bulamazsiniz" dedi. Potansiyel olarak yapabilir cünkü baska ülkelerden iyi teklifler aliyor. Bekar olsam giderdim falan diyor arada. Ben ayrilmak istiyorum ama babasi bir daha hic görüsmezse ogluma cok üzülürüm. Sizce blöf mü yapiyor. Aslinda yapma potansiyeli var, o nedenle emin olamiyorum. Babasini hic tanimadan büyüsün istemiyorum :KK43:

Şerefsiz sizi yokluğu ile tehdit ediyor. Para ödeyecekse çocuğuna ödeyecek ele değil. Böyle adamlar baba olmamalı. Sizde bir karar verin artık ne yapacağınızı. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama sosyal yardım olan bir ülke ise o olmadanda tutunursunuz iş bulana kadar. Adama acayip sinirlendim. Babaliktan boşanmiyor ya.

Babası çocuğu kendisini tanıyarak büyüsün istiyorsa ona göre hareket etsin. Bunu düşünmek sizin vazifeniz değil. Siz çocuğunuzla kendi iletişiminizden mesulsünüz. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama annenin rızası olmadan çocuğu başka ülkeye götüremez. Devletten yardım alma şansınız yok mu Türkiye’den çok iyi durumda yurtdışı bu tarz konularda yardımcı oluyor. İyi bir avukat bulun bence vakit geçirmeden. Bu söylediklerinizin sonu yok çünkü şimdi bunu diyen çocuk 4 yaşındayken 5 yaşındayken 6 yaşındayken yine bunları öne sürecek. Bir bakmışsınız bütün ömrünüz gitmiş. Karar verdiyseniz geciktirmeyin derim

Çocuğunuz için çok üzücü bir durum olsa da, iyi bir baba olamayandan hiçbir şey olmaz bence. Bence siz doğru olan neyse onu yapın, onun tehditlerine bakmadan.

Odeyecegı nafaka ya Cocugunun rızkına SİZE ODEYECEGIM SIZDEKEYIF Yapacaksınız diyen karaktersız bir tilki Kocanız.

Hala durmus birbirlerini gormezlerse uzulurum diyorsunuz, dua edin de alıp kacmasın cocugu. Merhametsızın teki zira.

Asırı Merhametten maraz dogar, sonunda uzulen siz olmayın. Az hasarla nasıl kurtulurum olsun derdiniz simdilik.

Back
X