- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
Ya zaten eskidi bile. Geçen sene taşınırken çoğunu yeniledim.Ben de gece yarısı on beş dakkada toplanıp arazi olmuştum hacı hey gidi günler
Konu sahibine cevabım ise, ben kıyafetlerim ve tabak-çanak gibi çeyizim dışında her şeyi bırakmıştım, bu yüzden ayrı eve çıkınca yeni eşya aldım sadece tencere tabakları şu an kullanıyorum ama olur da evlenirsem yenisini alırım hem anısını taşımak istemem hem de eskidiler zaten yaw makine çiziyor bi de.
Bir heyecanla aldığım çeyizlerimi 2.kocama kullanamazdım... Umarım daha güzel bir hayatınız olur
canım seni tee söz zamanımdan hatırladımBoşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
İhtiyacın varsa sat, yoksa fakir öğrenciye ver .Boşanıyorsun bir de ikinci evlilik diyorsun kardeş... Hiç hoş da değil ayrıca. Sordun madem, yeni eşinle mi kullanacaksın o adamı düşünerek aldığın eşyaları, o adamla paylaştığın yatağı.. Tövbe ya.Boşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
Ya öyledir tabi ki orası ama eski kocasını hatırlamaz mı insan? :/ Mesela nişanlımın ikinci eşi olsam kullandırtmazdım eski eşiyle kullandığı eşyalarını biraz duygusal baktım olayaAblacım tekrar mobilyaya para vermek de evlat acısı gibi koyabilirÇul çaputa tahtaya 10binlikler saçılınca hevesi flan kimse takmıyor
canım seni tee söz zamanımdan hatırladım
bende boşanıyorum . benimde 1 yıl olmamıştı . hiç bir şeyı saklamadım.
mutfak eşyaları halısı perdesi elektrikli aletler çeyizler vs herşeyi kimini sattım kimini de ihtiyacı olanlara verdim.
ben kullanmak istemem çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?