Boşanma halinde küçük büyük eşyalar

Ya zaten eskidi bile. Geçen sene taşınırken çoğunu yeniledim.
Çeşitli anlaşmazlıklardan dolayı hafif kırgın,belki biraz severek ayrılsan yine görünce etkilenirsin olabilir de ben ve benim gibi kaçıp kurtulanlar batan geminin malları gözüyle bakar olaya
Hem o kadar çalışıp gıdım gıdım parayla aldığım eşyaları dağıtmaya gönlüm de razı olmadı.
Bak İstikbal'den aldığım banyo takımının 1 parçası eksikti şer.fsiz 12 senedir aklımda
Paketten çıkarıp o tek parçayı gözüne soktu zaar.

Aldığınız şeylerin aynıları dükkanlarda da vardır. Çaydanlıkla, tabakla, blendarla duygusallık mı yaşanır? Yerin varsa kullan yoksa sat veya ver birilerine. Üç gün duygusal yaşarsın sonra alışırsın

Ben sen olsam satmam

Senin de satasın yok bence balamir:)

Yepyeni eşya adı 2.el diye maydanoz fiyatına satacaksın yazık bence

Bu evliliğinde bir duygusal yıkım falan yok, 2 taraf da evlenmek için evledi zaten, eee yani yıkılsan eşyayı satmamayı düşünmezdin bile

Bence satma. 2.kez evlendiğinde yine en baştan 15-20 000 tl verip eşya alma.

ha birde ekleme yapayım
yatak odası takımı dışında her şey kullanılabilirmiş. özellikle ütü mutfak robotu saç kurutma mak. ketıl kahve makınesı mikrodalga elektirikli süpürge gibi şeyleri atmayın. sadece küçük ev aletleri 10 bin tutuyor yahu. hem sanki adamların bu saydığım eşyaları eline aldıkları var. hiç... :)

neyiseda sonunda bitti çok şükür deeeeee
2.evliliği daha ağzına alma kurban olayım dur hele bunun etkileri bitsin.
Eşyaya gelince ver ihtiyaç sahibi öğrenci olur yeni evli olur birine
Biten evliliğin için başının gözünün sadakası olsun...
Adı üstünde eşyaaaaaa anlam yükleme

Kendi aldiklairnizi satmayin neden satasiniz ki. Yatak odasi takimi tamam hadi ama yani utu falan... evlenseniz de bekar hayati yasasaniz da ayni esyalari tekrar alip bir de maddi kulfete gireceksiniz ne gerek var boşverin.

canım seni tee söz zamanımdan hatırladım

bende boşanıyorum . benimde 1 yıl olmamıştı . hiç bir şeyı saklamadım.

mutfak eşyaları halısı perdesi elektrikli aletler çeyizler vs herşeyi kimini sattım kimini de ihtiyacı olanlara verdim.

ben kullanmak istemem çünkü.

insan ne hayallerle evleniyor o eşya boşuna alinmiyo
ben olsam satardim..
çünkü ikinci evlilik için hayata sifirdan başlaman gerekir.
hakkınızda hayırlı olsun.

İkinci kez evlenirsen yenilerini alırsın ya napiim mutlu olamadığım adamla paylaştığım eşyaları

Ben de 7 aylık evliliğimi bitirdim. Evden eşyalarımı almam 18 dk falan sürdü galiba satmaya çalıştıklarım var. Başkarına verdiklerim var. Bazısı da duruyo öyle kolide. Gider bir yerlere illaki

Kendin karar veremezsen yani seni üzüyorsa ailene söyle. Satılacaklar satılsın. Verilecekler verilsin

Ben de o eşyalara ne önem verirdim

Darp edilince öyle bir kaçtım ki ne eşya ne başka bir şey gözüme gelmedi ya

Şu an 1. Den kurtulmadan 2. Evliliği düşünmeyin daha çok erken .
Tabi ki olumsuz etkisi olur.
Yeni evlilik yeni başlangıç .
Ben olsam ne varsa paraya çevirir elden çıkarırdım.

yatak odası hariç her şeyi kullanabilirsin. hiçbir duygusal bağı olmamalı.
yani yazık günah heba etmeyin eşyaları. ateş pahası bugün çanak çömlek küçük ev aletleri halı perde.
güvenli bir yere depola ayrı eve çıkarsan velev ki evlenirsen kullan yine

İhtiyacın varsa sat, yoksa fakir öğrenciye ver .Boşanıyorsun bir de ikinci evlilik diyorsun kardeş... Hiç hoş da değil ayrıca. Sordun madem, yeni eşinle mi kullanacaksın o adamı düşünerek aldığın eşyaları, o adamla paylaştığın yatağı.. Tövbe ya.

2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.

Ablacım tekrar mobilyaya para vermek de evlat acısı gibi koyabilir Çul çaputa tahtaya 10binlikler saçılınca hevesi flan kimse takmıyor
Ya öyledir tabi ki orası ama eski kocasını hatırlamaz mı insan? :/ Mesela nişanlımın ikinci eşi olsam kullandırtmazdım eski eşiyle kullandığı eşyalarını biraz duygusal baktım olaya

Şimdi konularına göz gezdirdim de gerçekten çok tuhaf ya senin ayrılmanı hiç beklemezdim ama ne olacağı belli olmuyor işte hayatta.
Bi de mesela benim birçok konum var koca musveddesiyle ama senin pek yok. Yani kv sorun ve maddiyatcı bi aile seni kandirmis. Allah Allah cehennem bunlarla dolacak sanırım. Rabbim yardimcin olsun canım senin de

Bazı mutfak eşyaları kaldı arkadaşlar çatal kaşık ,tencere tava, yemek takımı gibi. süpürge, ütü vs onları da sakliyim diyorum. Allah kolaylik versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…