Dursun. Icinizden gelmiyorsa vermek. Yazlığa koyarsiniz ilerde :)Boşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
Ben bosanirken esyalarimi alip kendime yeni bir duzen kurmustum. Yatak odasi takimini kullaniyorum sadece yatagini degistirdim. Senin icin sorun olmazsa kendine duzen kurdugunda kullanirsin.Boşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
Ben de 2. Evlilik sorunuzu cok gormedim. Ne var bunda. Hayat bu. Kismette varsa o da olur. Esyalar da uzun sene kullanilabilir nitelikte oldugu icin sormaniz bana normal geldi.2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.
Yaşayan bilir robot bile duygusallaştırıyor. O gün yaptığın tatlıya gidiyorsun o günkü yaşadığın anlara gidiyorsun. Belki komik gelebilir ama oluyor inanın. Keşke olmasaAldığınız şeylerin aynıları dükkanlarda da vardır. Çaydanlıkla, tabakla, blendarla duygusallık mı yaşanır? Yerin varsa kullan yoksa sat veya ver birilerine. Üç gün duygusal yaşarsın sonra alışırsın
boşanma sebebi ne aranızdaki sorun ne ben onu merak ettim açıkçası özel değilse2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?