Boşanma halinde küçük büyük eşyalar

Boşandında yenıden evlendınde ..

Sat .. hedıye et .. yap işte bişeyler..

Ablacım kusura bakma da sen bu kafayla ikinci evliliğinde de mutsuz olursun. Evliliğe ve evlilik içinde yaşayacağın cinselliğe aşırı takıntılısın, eski konularında açıkça belli. Sen şimdi boşandıktan sonra karşı cinsten biriyle tanıştığın zaman evlilik için acele karar vereceksin. Bunu yapma ve lütfen psikolojik destek al. Durumunu sağlıklı bulmuyorum, üzgünüm.

Ya öyledir tabi ki orası ama eski kocasını hatırlamaz mı insan? :/ Mesela nişanlımın ikinci eşi olsam kullandırtmazdım eski eşiyle kullandığı eşyalarını biraz duygusal baktım olaya

Çok sevdiysen, aşıksan 1 çöp bile olsa hatırlarsın. Ama boşarım gider modundaysan bence takmazsın

Neden garip bir şey mi evlenmeyi istemek ve cinselliği yaşamayı istemek. Bir dahaki evliluginde de mutsuz olursun gibi böyle saçma sapan cikarimlarda bulunursaniz ben sizin mantiginizdan şüphe ederim asıl. Hemen evlenicem demiyorum ama evlenmeyi isteyeceğimi biliyorum. Tabiki bu kez içime sinen biriyle olacak inşallah. Evlenince düzelir diye bir şey yokmuş çünkü anladim

Hayır, ben isteğinize bağlı olarak bu çıkarımda bulunmadım. Eski konularınızda buna ne kadar takıntılı olduğunuz belliydi, bir şeyi istemekle takıntı haline getirmek arasında büyük fark var. 2. kez evlenmeyin de demedim. İlk evliliğinizde mutsuz olduğunuz için acele ederek yanlış bir karar alma olasılığınız var; bu durum da sizi etkilediği için sağlıklı karar verebilmeniz adına psikolojik destek almanızda fayda görüyorum dedim.

Daha adamın nikahından düşmeden böyle laflar edilmez. Neye inanırsan inan ne etiktir ne vicdana sığar.

Daha adamın nikahından düşmeden böyle laflar edilmez. Neye inanırsan inan ne etiktir ne vicdana sığar.

Ya karsimdaki adam beni çoktan silmiş ve bana mutluluk dileyen bir adam. Ben de geleceğimi ve bu eşyaları düşünmek zorundayım

dagıt gitsin seni 9 aylık bosanma durumunda bırakan esin icin allaha sükretmelisin ki ya cocukla bosansaydın bosber göüzün basının sadakası olsun dagat gitsin

Ben ilk evliliğimde abartılı çeyiz almıştım hiç hayrını görmedim desem yeridir.boşandığım adam evi terk edip gidince mobilyalar,beyaz eşya,halı perde hepsini çok çok uyguna sattım sattım bile denilemez o kadar ucuza gitti yani,Geriye kalan eşyaları da dağıttım tüm çeyizler,mutfak eşyaları kıyafet hiç birşey kalmadı elimde kullanmak gelmedi içimden...4 yıl sonra şimdi yeniden evlendim herşeyimi yeniden aldım daha güzellerini çok şükür bence hiç düşünme ver gitsin eşyalarını,ben eşyalarımı genel olarak aileme dağıtmıştım.

eşya gündelik hayatı geçirmek içindir,öyle çok anısı var diye düşünmem ben,güzel bi şekilde paketler kaldırır,olası ikinci evlilik olayında yeni eşe anlatırım durumu,eğer hepsini en baştan karşılamaya maddi gücü yetiyorsa alsın,yoksa kullanın yani,tost makinesi,rondo,fırın ne anısı olacak ya,hayatımı zorlaştırmam ben.

Aynı durumdayım yarın gidiyorum daha eşyalarımın taksidini ödüyorum hiç birini de almıyorum bunları alıp ne yapayım eşim de al dedi ama yok artık bunlara mı kaldım çalışır daha güzelini alırım dedim

daha bosanmadan ne ikincigi evliligi ? aileden cevreden yokmu durumu kotu olan birileri onlara versen?

Canım allah yatdımcın olsun bende 11.ayımda boşandım.mutfak eşyalarım duruyor kolide bi köşede şimdilik.ama yatak odası perde halıyı evimdeyken 2.el alan birisini arayıp direk gelip söktürdüm.3.5 ne verdiyse kurtuluyum diye.kullanma direk başkasına ver yada sat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…