Boşandında yenıden evlendınde ..
Sat .. hedıye et .. yap işte bişeyler..
Neden yararsız ..Vallahi böyle yararsiz yorumlar yapmayın zaten yeterince moralim bozuk
2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.
Ben ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak vermiştim.
Ya öyledir tabi ki orası ama eski kocasını hatırlamaz mı insan? :/ Mesela nişanlımın ikinci eşi olsam kullandırtmazdım eski eşiyle kullandığı eşyalarını biraz duygusal baktım olaya
Ablacım kusura bakma da sen bu kafayla ikinci evliliğinde de mutsuz olursun. Evliliğe ve evlilik içinde yaşayacağın cinselliğe aşırı takıntılısın, eski konularında açıkça belli. Sen şimdi boşandıktan sonra karşı cinsten biriyle tanıştığın zaman evlilik için acele karar vereceksin. Bunu yapma ve lütfen psikolojik destek al. Durumunu sağlıklı bulmuyorum, üzgünüm.
Neden garip bir şey mi evlenmeyi istemek ve cinselliği yaşamayı istemek. Bir dahaki evliluginde de mutsuz olursun gibi böyle saçma sapan cikarimlarda bulunursaniz ben sizin mantiginizdan şüphe ederim asıl. Hemen evlenicem demiyorum ama evlenmeyi isteyeceğimi biliyorum. Tabiki bu kez içime sinen biriyle olacak inşallah. Evlenince düzelir diye bir şey yokmuş çünkü anladim
Hepsini mi ? Bir çöp bile kalmadı mi yani
Daha adamın nikahından düşmeden böyle laflar edilmez. Neye inanırsan inan ne etiktir ne vicdana sığar.2.eşi bosanmadan nasıl düşünürsün diyen arkadaşlar... yahu tabiki geleceği dusunecegim. Rabbim nasip ederse niye evlenmeyim. Bana değer vermeyen adamın yasini mi tutayım şimdi. Hayır ya bana değer vermedi hiç neden bunalımdan bunalıma sokayım kendimi. Ahirette hesabını verecektir elbet. Bazen kahroluyorum nasıl kendimi kullandirttim böyle bir salaklik nasıl yaptım diye ama bana hep nasihat değil musibet yarıyor. Keşke daha akıllı adımlar atabilseydim ahh.
Daha adamın nikahından düşmeden böyle laflar edilmez. Neye inanırsan inan ne etiktir ne vicdana sığar.
dagıt gitsin seni 9 aylık bosanma durumunda bırakan esin icin allaha sükretmelisin ki ya cocukla bosansaydın bosber göüzün basının sadakası olsun dagat gitsinBoşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
eşya gündelik hayatı geçirmek içindir,öyle çok anısı var diye düşünmem ben,güzel bi şekilde paketler kaldırır,olası ikinci evlilik olayında yeni eşe anlatırım durumu,eğer hepsini en baştan karşılamaya maddi gücü yetiyorsa alsın,yoksa kullanın yani,tost makinesi,rondo,fırın ne anısı olacak ya,hayatımı zorlaştırmam ben.Boşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
Siz olsanız bu eşyaları ne yapardiniz? Henüz 9 aylık evliydim. Eşyalar yepyeni tabiki. Mutfak eşyalarını, yatak odasi perde ve halisini eğer ikinci bir evlilik olursa kullanmak mantıklı mı? Olumsuz bir etkisi olur mu ? Özellikle bosanan ve 2.evliliğini yapmış bayanlardan yardım istiyorum
Aynı durumdayım yarın gidiyorum daha eşyalarımın taksidini ödüyorum hiç birini de almıyorum bunları alıp ne yapayım eşim de al dedi ama yok artık bunlara mı kaldım çalışır daha güzelini alırım dedimBoşanma davası bile açılmadı ama kararliyiz bosaniyoruz ve benim eşim olacak adam bana eşyalarını al bir an önce diye baskı yaptı. Nerdeyse bütün mutfak esyalarimi ve yatak odasını aldım. Yatak odasını satıyorum. Elimde sadece mutfak eşyaları ve bazı perde ve halılar duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?