Boşanma hamilelik

Bu hayatta sinav diye birsey var ama bu bebek konu sahibinin sinavi et yiyemeyen cocugun hayati anne babasinin sinavi kendimden ornek verdim okumussunuzdur cok buyuk bir zenginlikten cok buyuk bir yokluga dustum suan cok sukur yine bolluk icindeym yani hayat herzamn siyah beyaz degil ozmn maddi durumu olmayan kimse cocuk yapmasın sadece zengnler versin siz cocuksu bir hayat dusunebilir misiniz

Ha yani bazen rizik veriliyor, bazen sinav. Ne güzel, adeta bir piyango!

Sadece zenginler cocuk sahibi olsun demedim. Madedi manevi hazir olan kisiler hazir olsun. Maddi anlamda cocugun en basit ihtiyaci karsilansin, yemek, kiyafet, oyuncak ve doktor. Ve evet bunu karsilayamayan bence anne baba olmasin.

Ha yani bazen rizik veriliyor, bazen sinav. Ne güzel, adeta bir piyango!

Sadece zenginler cocuk sahibi olsun demedim. Madedi manevi hazir olan kisiler hazir olsun. Maddi anlamda cocugun en basit ihtiyaci karsilansin, yemek, kiyafet, oyuncak ve doktor. Ve evet bunu karsilayamayan bence anne baba olmasin.
Tamam bende aksini iddia etmiyorum anne olamayacaksa olmasin bunun kararini vermesin korunsun ama karnina dusmus cani da aldirmasin kotu bir annesi de olsa bu hayati ondan alamayiz bir cani aldormak.gunah mi gunah hatta en buyuk gunah cinayet inanc durumunuz nedir bilmiyrm yazdiklqrinizdanda olmadigini dusundum ama sizin dusunceleriniz haram, cinayet oldugu gercegini degstrmiyor ayrica size biraz hayattan bahsedeyim kader ve kaza vardir Allahin insanlarin basina verdigi bir sinav vardir ayrica insanlarin kendi secimleri sonucu başına gelen vardir baba icmeyi tercih ediyorsa bu onun tercihidir ama baba calisip didinip yinede yetemiyirsa bu sinavdir ve hicbir uol cinayeti hakli kilamaz ana rahmine dusen her canlinin yasama hakki vardir

Her neyse herkesin kendi hayati hamile kalip kalip.aldirin doktorlarin isine gelir siz de cehennmee odun atesi biriktirin

Her halta koşup yetişen yöneticiler nerede acaba kimimiz cehenneme attı şu Allah vekilleri(!) kimimize kısır kal diye beddua edildi. Birisi kaynanam muska yaptırmış dese gözünden ışık çıkarak gelen yöneticiler de terlik satıcısı gibi heralde.az kaldı amerika gibi bu ülkede de kürtaj yapılan kliniklerin önünde ateş yakarsınız topluca.
Ben kendilerine bol bol sallayayım ki hemmeen banlamaya gelsinler yoksa görecekleri yok burayı :KK59:

Kızlar 6 haftalık hamileyim. Eşim beni de çocuğu da istemediğini söyledi. Boşanmak istiyor. Daha önce de anlattım sorunlarımızı. Artık kabullendim olmayacağını. Sizce bebeği ne yapmalıyım? Siz olsaydınız?
Ben dünyaya getirmezdim
Allah yardımcınız olsun

Hanımlar sitede dini içerikli konu ve yorumların (İnançların kutsallığına saygısızlığı engellemek için) tartışılması yasaktır, kaldı ki herkes aynı inanca sahip olmadığı gibi, insanların sevaplarını günahlarını tartışmak biz fanilere düşmez.

Back
X