- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
- Konu Sahibi Paradise lost
-
Bir süre oyle düşünür ama merak etme özünde az da olsa adamlık varsa size eş diye değer verip o konuma koyduysa pisman olacaktır.Sız dik durun onlar da belâlarını bulacaklardırHiç sanmam aksine şu an ailesinin yanında. Özellikle ablası diyordur sana karılık yapmadı hiç seni önemsemedi. Biz hep seni el üstünde tuttuk o tutmadı. Beni hizmetçi gibi göstermek istiyorlar. Sana güzel yemek yapsın, temizlik yapsın. Kimse demiyor asıl mesele evlilikte birbirine yoldaş olmak gerisi zaten olur. Böyle böyle aklına girerler. Eşim zaten onların düşündüğü gibi düşünür.
Şu ilk evliliğin gibi olmaz, pişman olacaksın palavrasını kim sıkıyor sana? Hem şart mı erkek? Kızınla iki kişilik bir hayat kuramaz mısın?O kadar güzel anlatamadığım duygularıma tercüman olmuşsunuz ki. Sürekli hata bende miydi. Her evlilşkte bunlar olur ben o konuşanlara dişimi göstermeliydim. Sessiz kalmaya mecbur bırakıldım. Sinsi olsam belki anlaşırım diyorum. Maaşım var güzel de bir kızım yaşım da çok yok. Sanki bundan sona daha kötüleri karşıma çıkacak gibi düşünüyorum. Evde herkes bana ilk evlilik gibi olmaz hiç bir şey diyorlar pişman olacaksın. Psikolojim ister istemez etkileniyor. Eşimin bana değer vermediğini hissediyorum. Konu ailesi olunca benim arkamda durmuyor ama durmuş gibi yapıyor. Günden güne çok safım hata bende diyorum kendi kendime. Ama ne zaman eşime geri dönsem hep bir huzursuzluk dönünce de keşke dönmeseydim diyorum. Beni aşağılayınca bir de haksız yere yapınca elimden gitmekten başka şey gelmiyor. Bana dediği hakaretler için boşanma olayına adım attıktan sona evet haksızdım dedi. Ama bunu biz aynı evde iken diyemiyor. Ama beni bırakıp gittiğin için bende bittin artık yoksun boşan git dedi. Ve davaya çok az gün kaldı. İlk zamanlar kurtuldum psikolojik baskıdan diyorum ama yalnız kalınca geceleri hata ettim diyorum. Normal mi bu ruh halim. Boşanmayı böyle mi geçiriyor insanlar
Erkek şart tabi! Hayatımız koca üzerine kurulu. Karnın doyuyorsa aldatmiyorsa otur yerine olay bu. Üç günlük dünyada sürün ama o koca denen yaratik olsun. Tövbe yarabbimŞu ilk evliliğin gibi olmaz, pişman olacaksın palavrasını kim sıkıyor sana? Hem şart mı erkek? Kızınla iki kişilik bir hayat kuramaz mısın?
Merakımdan soruyorum be zamandır ayrısınız acaba davayı açmış .benim eşim 4 ay oldu ayrıyız hala dava açmadı iletişim de yok öyle işteBoşanma dilekçesini verdikten sona sona bana artık yoksun benim için dedi. O sebeb beni görüyor yemek temizlik yapmıyormuşum güya. Ve eski konular vardı eşim sadece üstünü örttü bazen benzer davranışlar yapınca eski konuları açıyorum çünkü tamamen kapatamadık kabul etmiyor olan olaylar için öyle bir şey yok diyor. Ve ben bşr iki kere çekip evden çıktım hakaretleri bitmek bilmiyordu çünkü içime atıyordum içimde de büyüyordu. Biliyordum çünkü başkasının lafından etkilenip bana böyle davranıyordu. Boşanmayı ben açtım diye ben suçlu oldum. Onca olay sonunda açmadım sanki boşanmayı.
Evet, el kızı araya girince büyük aşk yaşıyorlar. Başka zaman birbirlerini yerler.Bosanin herşey bitsin bak o çok sevdiği ablasıyla nasıl papaz olacak.içimden öle bi his gecti
Yemek temizlik yapmamak boşanmak için haklı sebep değil. Hakim bi taraflarıyla gülecek ona.Boşanma dilekçesini verdikten sona sona bana artık yoksun benim için dedi. O sebeb beni görüyor yemek temizlik yapmıyormuşum güya. Ve eski konular vardı eşim sadece üstünü örttü bazen benzer davranışlar yapınca eski konuları açıyorum çünkü tamamen kapatamadık kabul etmiyor olan olaylar için öyle bir şey yok diyor. Ve ben bşr iki kere çekip evden çıktım hakaretleri bitmek bilmiyordu çünkü içime atıyordum içimde de büyüyordu. Biliyordum çünkü başkasının lafından etkilenip bana böyle davranıyordu. Boşanmayı ben açtım diye ben suçlu oldum. Onca olay sonunda açmadım sanki boşanmayı.
Ablası evli mi? Yaşattıklarını yaşamadan ölmez umarım.Hiç sanmam aksine şu an ailesinin yanında. Özellikle ablası diyordur sana karılık yapmadı hiç seni önemsemedi. Biz hep seni el üstünde tuttuk o tutmadı. Beni hizmetçi gibi göstermek istiyorlar. Sana güzel yemek yapsın, temizlik yapsın. Kimse demiyor asıl mesele evlilikte birbirine yoldaş olmak gerisi zaten olur. Böyle böyle aklına girerler. Eşim zaten onların düşündüğü gibi düşünür.
Ah bir bilseniz bu da canımı yskıyır yarın evlenir bu sorunları ons yansıtmaz sinsi biri gelir hepsinin önünde farklı arkasında farklı konuşur değerli olur. Ben mi evliliği beceremedim oyuncu olsaydın önlerinde gülerek laf sokup arkalarından demediğini bırakmasam sinsice eşimi doldursam yürürdü belki bu evlilik. Ben hep içi dışı bir oldum.Malesef ailesinin fikir ve düşüncelerinden bağımsız hareket edemeyen adam kolay kolay değişmiyor ya sabırla işleyeceksin ya da böyle kabul edeceksin daha olgunluğa erişememiş çocuk misali davranır böyle de nereye kadar o zaman bizde evde yaşanan her olayı anamıza babamıza anlatıp kötüleyelim kocamızı basit sanıyorlar bu durumu daha çok dbeelnir durur hiçbir kadın kabul etmez böyle birşeyi sen içini ferah tut duanı eksik etme
Keşke o kadar çok isterim ki o yalanlarını oyunlarını görse. Bir gün konuşurken herşeyi itiraf ederken eşim duysa diye hayal ediyorum hep. Bize oynadığı oyunları, yalanları bir bir görse eşim. Ama benimki züürt tesellisi. Bu dünya kötülerin. İyi insanı görüp harcıyorlar zaten zarar veremez deyip.Bosanin herşey bitsin bak o çok sevdiği ablasıyla nasıl papaz olacak.içimden öle bi his gecti
1 aydır ayrıyız. Senden soğudum benim için bittin deyince ben davayı açtım.Merakımdan soruyorum be zamandır ayrısınız acaba davayı açmış .benim eşim 4 ay oldu ayrıyız hala dava açmadı iletişim de yok öyle işte
İnşallah ne yaşattıysan 10 mislini yaşar. Gelenlerinden de aynısını görür.Ablası evli mi? Yaşattıklarını yaşamadan ölmez umarım.
Bir gram güven kalmadı hatta eminim artık ne yapacaksa arkamdan yapıyor çünkü bir iki kere açık verdi. Bana zaten dedi ablam hep vardı sen gitsen de kalsan da o hep olacak. Ben ona küs demedim sadece artık benim hakkımda ne iyi ne kötü konuşturma dedim. Ama ablası çok fena her yerden lafı getirir ince ince aklıma girer eşim de o iyi niyetli söylüyor der. Olanları görmez bakın görüp te aralar daha da açılmasın diye uğraşıyor değil. Direk gerçek yüzünü görmüyor iftiralar var hayır öyle demedi diyor. Yalanlar var o an öyle hissetti diye dedi diyor. Ama bana gelince sen şöylesin böylesin bitmiyor bana dedikleri.
Sanmam o kuyruğu dik tutar ölse dönmez zaten sevmemiş beni hiç uzaklaşınca daha iyi anladım. Ben ona hizmet etmezsem aşkı da sevgisi de evliliği de bitiyor. Ben iyi olduğum kadar iyi. Tek kötü olayda küser soğuk davranır. Ailesinin olayında da beni sildi. Ailesinin tırnağı değilmişim.Kocan boşanıpta ablasının başına kalınca ablası ona köpek çekecek.Kaz kafalı kocanda senin kapına dayanacak Tülay geri dön diye ama sakın dönme,dönersen her şey başa sarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?