• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ikilemi..

Evet bu huyu olmasa belki çoğu şeyini idare ederdim inanın.. Nasıl silinsin ki.. Benimki de ağlamıştı bana birşey yapacak diye.. Pişman oldunuz mu peki hiç?
Hayır hic pişman olmadım Allah da ettirmesin
Sadece çocuğumun geleceği ile ilgli kaygılarım var zorlanır mı vs gibi kendim de hayat boyu yalnız kalmak istemiyorum bu düzeni nasıl sağlarım bunun telaşındayım
Yoksa en doğru kararımdı boşanmak tek istediğim birkez olsun perisan görmek birkez olsun değerimi anladığı günleri görebilmek o kadar

Çok üzüldüm şiddet gibi konuların çocuğun yaninda uygulanmasina. Avukat ile görüşün ve kararinizi eşinize soyleyin. Zor olabilir ama çoğu insan yaşıyor bunu. Daha sağlıklı bir hayat için bazen yeni başlangıçlar yapmak zorunda kaliyor insan. Tedavisi olan bir hastalık en azindan :) üzmeyin tatli caninizi

Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedim
Boşanin bir an önce.Tesebbus eden devamini getirir.Buna izin vermeyin.
Hayat sizin mutlu olmadığınız bir hayata kendinizi hapsetmeyin.
Evet Boşanma sonrasi çok kolay değil.Benim 3 ay oldu kızım 7 yaşinda ama hayatımızın en huzurlu tatilini geçirdik.Kizimin gelgitler oldu babasina alışık olduğu icin ama sizin ki zaten cok küçük.Bu daha da kolay olur .

Benim de 1,5 yaş bebeğim 9 yaş oğlum var. Kızım 11 aylıktı ayrıldım. Kolay diyemem asla. Öyle laylaylom olmuyor. Çünkü gerizekalı erkekler hiç evlenmemiş çocuğu olmamış gibi devam ediyorlar. Ama biz kadınlar hem anne hem baba oluveriyoruz. Neyse bunlara rağmen hiç pişman olmadım boşandığıma. Bizde şiddet hariç her pislik vardı.
Sizde hırpalama olmasa dene falan derdim ama hırpalama derken şiddetti kastediyorsan ayrılmalısın. Şiddet aldatma kumar madde bağımlılığı boşanmak için yeterli sebepler bence

Çocuğun yanında bana vurmaya teşebbüs ediyor,bağırıyor çocuk için hangisi daha sağlıklı bilemedim
Oo o zaman iş değişti. Ben tartışmaların arasında büyüdüm ve bu yaşımda hâlâ anne babamın o zamanlar boşanmamış olmasının bedelini terapilerle ödüyorum. Sorsanız benim için boşanmadılar 😏 Anneme vurmaya kalkan bir babanın yanında büyüseydim psikolojim ne halde olurdu bilemiyorum şimdi bu haldeysem. Ayrılmayarak çocuğa ne kazandırdığını zannediyor bu anneler çok merak ediyorum psikolojinin nasıl bir artısı oluyor o evde

Benim de 1,5 yaş bebeğim 9 yaş oğlum var. Kızım 11 aylıktı ayrıldım. Kolay diyemem asla. Öyle laylaylom olmuyor. Çünkü gerizekalı erkekler hiç evlenmemiş çocuğu olmamış gibi devam ediyorlar. Ama biz kadınlar hem anne hem baba oluveriyoruz. Neyse bunlara rağmen hiç pişman olmadım boşandığıma. Bizde şiddet hariç her pislik vardı.
Sizde hırpalama olmasa dene falan derdim ama hırpalama derken şiddetti kastediyorsan ayrılmalısın. Şiddet aldatma kumar madde bağımlılığı boşanmak için yeterli sebepler b

Hayır hic pişman olmadım Allah da ettirmesin
Sadece çocuğumun geleceği ile ilgli kaygılarım var zorlanır mı vs gibi kendim de hayat boyu yalnız kalmak istemiyorum bu düzeni nasıl sağlarım bunun telaşındayım
Yoksa en doğru kararımdı boşanmak tek istediğim birkez olsun perisan görmek birkez olsun değerimi anladığı günleri görebilmek o kadar
Evet bende çok pişman olsun istiyorum gerçekten.. Sürünsün beni evde stres topu haline çevirdi bakalım kime akıtacak zehrini. Çok normal düşünmeniz ama inanın bence böyle saygısız bir ortam olacağına boşanmak daha mantıklı diyorum

Bende boşanıyorum kızım var 10 yaşında bende son zamanlarda şiddet görmeye başladım gururuma yediremedim çok ağır geliyor insana eşimde merhamet sevgi ilgi saygı yoktu hep başkaları onun için daha önemliydi beni kızımı gözü görmüyordu sonunda evi terkedip ailesinin yanına gitti 3 hafta bitti bu hafta boşanıyoruz üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum inşallah sizde doğru karar verir yavrunuzla çok mutlu olursunuz

Bende boşanıyorum kızım var 10 yaşında bende son zamanlarda şiddet görmeye başladım gururuma yediremedim çok ağır geliyor insana eşimde merhamet sevgi ilgi saygı yoktu hep başkaları onun için daha önemliydi beni kızımı gözü görmüyordu sonunda evi terkedip ailesinin yanına gitti 3 hafta bitti bu hafta boşanıyoruz üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum inşallah sizde doğru karar verir yavrunuzla çok mutlu olursunuz
Bizimkinde de var bu hep ben kötüyüm, hep ben haksızım. Dışarıda herkes iyi.. Millette beni o ksdar kötü bellemiş ki

İnsanlar değişmez. Böyleleri tedaviye de kapalıdır. Tavsiyem boşan kurtul bacım. Çocuğa da yazık mutsuz bir evde büyüyor. Benim annem boşanmadı, yıllarım zalim bir babayla geçti halen nefret besliyorum. İnanın büyüyünce sizin çocuğunuz da nefret edecek babasından.

Back
X