- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Benim boşanma aşaması pek hoş değildi. Tehdit,şiddet,hakaret,ölüm korkusu vs...Bu mesaj da bana istedigim tecrube ve guvenilir bilgiler mesaji verdi
Bosanma asamasinda neler yasaniyo nasil atlatiliyo peki
Kimi çabuk evlenir kimi uzun yıllar evlenemez.Kimi bir daha hiç evlenemez.
Kaç yaşındasın?
Bende bosanma asamasindayim iki yil evli kaldim
Senin gibi olmayi isterdim ben cok mutsuz ve karamsarim, geri bile donmek isterdim ama esim bi aydir ne aradi ne sordu
Bu arada onceki konulara baktim benim esimde bana guvenmiyodu :)
Beni anlatmışsın sanki; 10 sene sonra 2. evlilik ,çok şükür de herşey yolunda ,her ne kadar istemesem de düğünlü ,takmalı,takıştırmalı bir evlilik!Hatta derdine mi düştün sözüne acayip kılım,çok sevdim seni
Bende bosanma asamasindayim iki yil evli kaldim
Senin gibi olmayi isterdim ben cok mutsuz ve karamsarim, geri bile donmek isterdim ama esim bi aydir ne aradi ne sordu
Bu arada onceki konulara baktim benim esimde bana guvenmiyodu :)
BosandımSelamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir
Siz neler yasadiniz
Ikinci evlilik yaptiniz mi
Ikinci evliliginiz nasil
Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir
Bosandım
İkinci evlilik yaptım
Çok da iyi bir eşim var mutluyum
Amin insallah :)Rabbim bozmasin ne guzel mutlu olma sirasi bana ve benim gibi butun mutlu olmayi bekleyenlere gelsin artik ins
Bence senin ikinci evlilik lafı etmen bunu hemen istediğin için değil "mutluluğa ve sevgiye dair bir umut" aradığın için.Arkadaslarim canlarim suna bi aciklama getirim artik gerci bi arkadasa cevap verirken yazdim ama neyse
Ikinci evliligi tabi ki henuz dusunmuyorum bi toparlanip kendime gelip bekarligin tadini cikarmak istiyorum
Ikinci evliligi konuma katmamin sebebi bu konuyu okuyan bosanmis arkadaslar varsa ikinci evlilik yapanlardan tavsiye alirlar diye dusundum yani hep beraber bi fikir alisverisi olur
Bence senin ikinci evlilik lafı etmen bunu hemen istediğin için değil "mutluluğa ve sevgiye dair bir umut" aradığın için.
İyi kalpli biriyle karşılaşıp çok mutlu ve sevgi dolu olursun umarım.
Ben konuna boşanma dan ikinciyi düşünmek olarak bakmıyorum . insan boşanırken o kadar çok krizi aynı anda atlatıyor ki sadece merak ediyor bir daha normal olacak mıyım diye.
Sen merak etme su akar yolunu bulur . hersey bir düzene girer .inşallah bundan sonra çok çok mutlu olursun
Beni anlatmışsın sanki; 10 sene sonra 2. evlilik ,çok şükür de herşey yolunda ,her ne kadar istemesem de düğünlü ,takmalı,takıştırmalı bir evlilik!Hatta derdine mi düştün sözüne acayip kılım,çok sevdim seni
Bende su anda bosanma asamasindayim sıkıntı günler gecirdim halada arada esiyolar bazen depresyon style oluyorum yinede ikinci evliligi dusunuyorum bende nasil olur yapabilirmiyim karsima dogru biri cikar mi diye cunku hayallerim var sevmek istiyorum sevilmek istiyorum bi evladim yuvam olsun istiyorum boyle dusunmen cok normal yani simdi kalkip anlamayan bilmeyen yasamayanlar yorumlar yapicak hemen evlilik dusunuyo ilk once bosan vsvs ama o isler oyle olmuyo fitrat olarak sevilmek istiyoruz iste herkesin bi hayali vardir kim istemez ki mutlu bi yuva allah yardimcimiz olsun.
evlenme bir daha sakin .Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir
Siz neler yasadiniz
Ikinci evlilik yaptiniz mi
Ikinci evliliginiz nasil
Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?