Bosanma ikinci evlilik tecrubesi yasayan citir kizlar :)

Bu mesaj da bana istedigim tecrube ve guvenilir bilgiler mesaji verdi

Bosanma asamasinda neler yasaniyo nasil atlatiliyo peki
Benim boşanma aşaması pek hoş değildi. Tehdit,şiddet,hakaret,ölüm korkusu vs...
Canımı zor kurtardım. O yüzden hiç girmiyim detaya :) Sakinliğimi korumasaydım büyük ihtimalle arşivlere bir kadın cinayeti daha eklenirdi.
Ve ben aşık olacağım adamı daha taniyamadan,ondan 2 güzel evlat sahibi olamadan toprak olurdum. Aman ya Rebbim!!
Ama ne kadar istersen iste o insan hiç ummadığın anda,ummadığın zamanda çıkıyormuş karşına. Cidden bende de öyle oldu.

Bende bosanma asamasindayim iki yil evli kaldim
Senin gibi olmayi isterdim ben cok mutsuz ve karamsarim, geri bile donmek isterdim ama esim bi aydir ne aradi ne sordu

Bu arada onceki konulara baktim benim esimde bana guvenmiyodu :)

Senle konusacak cok seyim var sanirim ben de pek mutlu degilim tabi beni de arayan soran yok

Arkadaslarim canlarim suna bi aciklama getirim artik gerci bi arkadasa cevap verirken yazdim ama neyse

Ikinci evliligi tabi ki henuz dusunmuyorum bi toparlanip kendime gelip bekarligin tadini cikarmak istiyorum

Ikinci evliligi konuma katmamin sebebi bu konuyu okuyan bosanmis arkadaslar varsa ikinci evlilik yapanlardan tavsiye alirlar diye dusundum yani hep beraber bi fikir alisverisi olur

Masaallah ne guzel hic bozulmasin mutlulugunuz insallah

Esinin de mi ikinci evliligi

Bende bosanma asamasindayim iki yil evli kaldim
Senin gibi olmayi isterdim ben cok mutsuz ve karamsarim, geri bile donmek isterdim ama esim bi aydir ne aradi ne sordu

Bu arada onceki konulara baktim benim esimde bana guvenmiyodu :)

Sen kac yasindasin su an ne durumdasiniz

Kendimden bahsedeyim biraz neden nicin faln filan

Kisa bi tanisma suresinden sonra severek evlendik biz bizeyken hic kavga tartisma yasamayan bi cifttik

Ne zaman evlendik kaynana kayinpeder ve iki elti bozuntusu burnunu evliligimize soktu bize olanlar oldu

Esim de hakaret etmek gibi gercekten olsun cunku bana bunlari yasatti biraz gerizekali cikti anasinin yengesinin lafina bakarak benle kavgaya tutusmaya basladi

Sebeplerimizin ana kaynagi sinif farkiyla benim onun ailesinden ustun olmam

Ailesiyle ara bulmak yerine beni ezmeyi uygun gordu huzuru beni ezerek bulmaya calisti

Biz bi aile olamadik onun ailesinin egosunu tatmin etmeye calisan iki koleydik sanki

Cocuklugunda ailesinden cok cekmis cok ezilmis o da mutlulugu kendisini soyutlastirip istedigi seyleri bile yapmayarak bulmus kendince

Sunu acik yureklilikle diyebilirim ki ona yapmadigim kalmadi iyi anlamda tabi

Bana deseydi ki napim olalaya ben seni seviyorum ama onlara soz geciremiyorum idare et sen yine istedigini yap yine katlanirdim ailesinin agzina bakip beni uzmeseydi savunsaydi beni onlara karsi

Cunku biz basbasa kalabilseydik guzel bi aile olurduk diye dusunuyorum

Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir

Siz neler yasadiniz

Ikinci evlilik yaptiniz mi

Ikinci evliliginiz nasil

Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir
Bosandım
İkinci evlilik yaptım
Çok da iyi bir eşim var mutluyum

Anlatacak cok sey var tabi en kestirme soyle diyeyim

Bu ayrilik doneminde bi evlilik terapistiyle konustum bana dedi ki

Bu evlilikte normal olan sensin karsi taraf anormal su ana kadar bana gelen hic kimsye bosanin demiyorum ama sana acik ve net bosan diyorum dedi

Sonra ben sordum bosanma davasi actigimda araya buyukler girip baristirmaya kalkarlarsa bi sans verim mi cevabi

Mesleki ve kisisel cevap vericem
Mesleki olarak evet bi sans ver ama cok zorlama
Kisisel hic durma kurtulmaya bak

Bide su var ki benim en cok dikkatimi ceken

Hergun kaynana aramak zorundayim iyiyiz soyle yaptik boyle yaptik su oldu bu oldu hesap verir gibi aricakmisim

Haftada bi kere gidiyorum ayni hafta icinde bi kere de ariyorum bu klasigimiz

Tabi bu ayni haftanin icinde diger eltilerime geliyolar yine gidiyoruz

Yani kisaca haftada uc dort defa kaynanayla beraberim

Kendi aileme bi ayi geciyo gitmedigimiz oluyo

Ama bize denilen gelmiyosunuz aramiyosunuz oraya bizden daha cok gidiyosunuz elli defa kendi aileme gitmissek otuz defa onlara gitmisiz

Benim gerizekali kocam olacak sahis da isin egrisini dogrusunu biliyo ama degil savunmak bana bile boyle diyo

Bence senin ikinci evlilik lafı etmen bunu hemen istediğin için değil "mutluluğa ve sevgiye dair bir umut" aradığın için.
İyi kalpli biriyle karşılaşıp çok mutlu ve sevgi dolu olursun umarım.

Bence senin ikinci evlilik lafı etmen bunu hemen istediğin için değil "mutluluğa ve sevgiye dair bir umut" aradığın için.
İyi kalpli biriyle karşılaşıp çok mutlu ve sevgi dolu olursun umarım.

Haklisin cunku ben bu evlilikte kotu evlilik nasil olur onu gordum benim bi saatim bile huzurlu mutlu gecmedi

Iyi dileklerin ve yumusak yaklasimin icin cok tesekkur ederim Rabbim beni mutlu eden bu mesajin gibi nice guzellikler ve mutluluklar cikarsin hayatin boyunca karsina

Ben konuna boşanma dan ikinciyi düşünmek olarak bakmıyorum . insan boşanırken o kadar çok krizi aynı anda atlatıyor ki sadece merak ediyor bir daha normal olacak mıyım diye.
Sen merak etme su akar yolunu bulur . hersey bir düzene girer .inşallah bundan sonra çok çok mutlu olursun

Beni anlayan birilerinin cikmasi beni cok mutlu ediyor cok tesekkur ederim

Rabbim dar gununuzde sizin de hayata umutla bakmaniza vesile olacak kisiler cikarsin karsiniza

Bende su anda bosanma asamasindayim sıkıntı günler gecirdim halada arada esiyolar bazen depresyon style oluyorum yinede ikinci evliligi dusunuyorum bende nasil olur yapabilirmiyim karsima dogru biri cikar mi diye cunku hayallerim var sevmek istiyorum sevilmek istiyorum bi evladim yuvam olsun istiyorum boyle dusunmen cok normal yani simdi kalkip anlamayan bilmeyen yasamayanlar yorumlar yapicak hemen evlilik dusunuyo ilk once bosan vsvs ama o isler oyle olmuyo fitrat olarak sevilmek istiyoruz iste herkesin bi hayali vardir kim istemez ki mutlu bi yuva allah yardimcimiz olsun.

Amin canim sizin probleminiz neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…