Kocami aldatmisim bende ama valla haberim yok
[QUOTE ="olalaya, post: 48951458, member: 714878"]Sizofren mi bu herif
Istanbulda yasiyorum. Karat verdim bosanma davasi actimda zaten cekismeDemek karar versin bosanmaya cok sevindim vucudunda darp izleri var mi
Var hala yeni birbucuk hafta oldu olay olali bosanma davasi actim zaten ama cekismeli dava olarak goruluyo. Ne zaman durusma gunu brlli olur bilmiyorum. Bir an once kurtulmak istiyorum. Surekli yalvarip agliyor bosanmak istemiyorum diyo.. istanbulda yasiyorum .Demek karar versin bosanmaya cok sevindim vucudunda darp izleri var mi
Istanbulda yasiyorum. Karat verdim bosanma davasi actimda zaten cekisme
Var hala yeni birbucuk hafta oldu olay olali bosanma davasi actim zaten ama cekismeli dava olarak goruluyo. Ne zaman durusma gunu brlli olur bilmiyorum. Bir an once kurtulmak istiyorum. Surekli yalvarip agliyor bosanmak istemiyorum diyo.. istanbulda yasiyorum .
[QUOT E="olalaya, post: 48951508, member: 714878"]Yalan söyleyen insanlar doğru söyleyen insanlara inanmazlar
özetle kocam
Dava actinmi ... neden ayriliyorsunuz ozel degilse... bide aramiyorsa demekki zaten oda vazgecmis yada gereksiz ozguvrnle gurur tavan yapmis kendi kendiine geri donmeni bekliyor ...Ben bursaliyim demek ki seninki pisman olmus beni henuz arayan soran yok iki bucuk ay oldu
Sen kac yasindasin su an ne durumdasiniz
Nekadar zamandir evliydiniz neden ayrildiniz. Sen arama bosver o deni istiyorsa zaten kopek gibi yalvarir. Senin gittigin gibi geri gelir mantigiyla aramiyordur ...24 yasindayim bi bucuk ay olcak ailemin yanindayim.
Karsi taraf bu is koktu artik dedi, beni zaten pek sevemediler. Ogullariyla hic gorusmedim ben evden ciktiktan sonra kizdiydim hatta yazma diye o yuzden olsa gerek. Bana gitme falan demedi kendisi. Bazen ben yazsammi diye dusunuyorum dusunmuyo degilim
Sende durumlar nasil
Nekadar zamandir evliydiniz neden ayrildiniz. Sen arama bosver o deni istiyorsa zaten kopek gibi yalvarir. Senin gittigin gibi geri gelir mantigiyla aramiyordur ...
Ohooo onlar dunden razilarmis. Bosver sen en iyisini yapmissin mutsuzsa demekki oda istemiyordu zaten. Nereye kadar boyle devam edecekti. Sen istemesen bile o coktan kabullenmjs . Ailesinede yaziklar olsun nasil kiyip sattilar esyalarini. Boylr insanlardan kurtulmussun bosver. Yapamaz demissinde sevse oyle bir yalvarirdiki... hayirlisi olsun hakkinda karsina nice guzellikler cikar hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.Evleneli iki sene oldu. Yok kendisi yapamaz yalvarmaktir, ikna etmektir vs. Ailesi istemedigi icin ve bende en son kestirip attigim icin yazmaz etmez biliyorum.
Aslinda ben ayrilmak istemiyorum.esim mutlu olamadi ailesinden uzak bi yere tasininca o yuzden ayrilma karari aldik birlikte aldik karari oyle bisey oldu
O cok iyidir cok guzel zamanlar gecirdim mutluydum ama o degildi boyle devam etmez diye bitirdik
Pisman oluyorum zaman zaman yanindami kaldaydim ginede diye bilmiyorum
Zaten ikinci hafta avukat derdine dustu ailesi. Esayalarimizi sattilar avukat ayarlandi vs
Ohooo onlar dunden razilarmis. Bosver sen en iyisini yapmissin mutsuzsa demekki oda istemiyordu zaten. Nereye kadar boyle devam edecekti. Sen istemesen bile o coktan kabullenmjs . Ailesinede yaziklar olsun nasil kiyip sattilar esyalarini. Boylr insanlardan kurtulmussun bosver. Yapamaz demissinde sevse oyle bir yalvarirdiki... hayirlisi olsun hakkinda karsina nice guzellikler cikar hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.
Aminn ne güzel dua bu çok sevdimBeni anlayan birilerinin cikmasi beni cok mutlu ediyor cok tesekkur ederim
Rabbim dar gununuzde sizin de hayata umutla bakmaniza vesile olacak kisiler cikarsin karsiniza
Hayır, onun ilk:)Masaallah ne guzel hic bozulmasin mutlulugunuz insallah
Esinin de mi ikinci evliligi
Teşekkür ederim.Kaç yaşında evlendiniz ?
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Teşekkür ederim.
25 te boşandım 34 sonu evlendim,Ama biraz minyonum,yaşımı pek göstermiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?