Bosanma ikinci evlilik tecrubesi yasayan citir kizlar :)

[QUOTE ="olalaya, post: 48951458, member: 714878"]Sizofren mi bu herif[/QUOTE]

Yalan söyleyen insanlar doğru söyleyen insanlara inanmazlar

özetle kocam

Ben ilk esten ayrilali bes sene olacak nerdeyse, uc sene boyunca kimseyi istemedim, sonra bir baktim hayatima sevgilim girdi son bir bucuk yildir birlikteyiz.. seviyorum evet ama ikinci evlilik icin hic acele etmiyorum, evlenmek icin evlenilecekse hic gerek yok.. boyle iliski bazinda onunla devam etmem daha guzel sanki.. senin acelen ne canim cozemedim ben.. bosanma psikolojisinden bir cik, toparlan sonra hayatina iyi biri girer Insallah..

Demek karar versin bosanmaya cok sevindim vucudunda darp izleri var mi
Istanbulda yasiyorum. Karat verdim bosanma davasi actimda zaten cekisme
Demek karar versin bosanmaya cok sevindim vucudunda darp izleri var mi
Var hala yeni birbucuk hafta oldu olay olali bosanma davasi actim zaten ama cekismeli dava olarak goruluyo. Ne zaman durusma gunu brlli olur bilmiyorum. Bir an once kurtulmak istiyorum. Surekli yalvarip agliyor bosanmak istemiyorum diyo.. istanbulda yasiyorum .

[QUOT E="olalaya, post: 48951508, member: 714878"]Yalan söyleyen insanlar doğru söyleyen insanlara inanmazlar

özetle kocam[/QUOTE]

Sukur ki moralin yerinde belki bazen duser ama sonucta diplere vurmamissin kendini[/QUOTE]

Dibe vurdum konularimda var ama yukselise geçiyorum yavaş yavaş

Ben bursaliyim demek ki seninki pisman olmus beni henuz arayan soran yok iki bucuk ay oldu

[QUOT E="olalaya, post: 48951508, member: 714878"]Yalan söyleyen insanlar doğru söyleyen insanlara inanmazlar

özetle kocam

Sukur ki moralin yerinde belki bazen duser ama sonucta diplere vurmamissin kendini[/QUOTE]

Dibe vurdum konularimda var ama yukselise geçiyorum yavaş yavaş[/QUOTE]

Yukselmek onemli zaten burda birini okumustum olmek istiyordu ki aradan baya bi vakit gectikten sonra

Ben bursaliyim demek ki seninki pisman olmus beni henuz arayan soran yok iki bucuk ay oldu
Dava actinmi ... neden ayriliyorsunuz ozel degilse... bide aramiyorsa demekki zaten oda vazgecmis yada gereksiz ozguvrnle gurur tavan yapmis kendi kendiine geri donmeni bekliyor ...

Sen kac yasindasin su an ne durumdasiniz

24 yasindayim bi bucuk ay olcak ailemin yanindayim.
Karsi taraf bu is koktu artik dedi, beni zaten pek sevemediler. Ogullariyla hic gorusmedim ben evden ciktiktan sonra kizdiydim hatta yazma diye o yuzden olsa gerek. Bana gitme falan demedi kendisi. Bazen ben yazsammi diye dusunuyorum dusunmuyo degilim

Sende durumlar nasil

Nekadar zamandir evliydiniz neden ayrildiniz. Sen arama bosver o deni istiyorsa zaten kopek gibi yalvarir. Senin gittigin gibi geri gelir mantigiyla aramiyordur ...

Nekadar zamandir evliydiniz neden ayrildiniz. Sen arama bosver o deni istiyorsa zaten kopek gibi yalvarir. Senin gittigin gibi geri gelir mantigiyla aramiyordur ...

Evleneli iki sene oldu. Yok kendisi yapamaz yalvarmaktir, ikna etmektir vs. Ailesi istemedigi icin ve bende en son kestirip attigim icin yazmaz etmez biliyorum.
Aslinda ben ayrilmak istemiyorum.esim mutlu olamadi ailesinden uzak bi yere tasininca o yuzden ayrilma karari aldik birlikte aldik karari oyle bisey oldu
O cok iyidir cok guzel zamanlar gecirdim mutluydum ama o degildi boyle devam etmez diye bitirdik
Pisman oluyorum zaman zaman yanindami kaldaydim ginede diye bilmiyorum

Zaten ikinci hafta avukat derdine dustu ailesi. Esayalarimizi sattilar avukat ayarlandi vs

Ohooo onlar dunden razilarmis. Bosver sen en iyisini yapmissin mutsuzsa demekki oda istemiyordu zaten. Nereye kadar boyle devam edecekti. Sen istemesen bile o coktan kabullenmjs . Ailesinede yaziklar olsun nasil kiyip sattilar esyalarini. Boylr insanlardan kurtulmussun bosver. Yapamaz demissinde sevse oyle bir yalvarirdiki... hayirlisi olsun hakkinda karsina nice guzellikler cikar hakkinda hayirlisi olsun arkadasim.

Evet dunden razilardi zaten ogullarini onlardan koparma derdinde oldugumu dusunduler bi saatlik mesafeye tasininca.. o istemiyodu diye dusundum bende ama ben istiyodum :) ve niye mutsuzdu anlamiyorum hala cok uzuluyorum ne veremedim diye
Sagol guzel dileklerin icin aynisi senin icinde gecerli.yalniz sen daha ayrilmadin sanirim? Ne yapacagini bilmiyosun galiba..

Gecmis olsun. hemen evlenmek icin degil ilerisini merak ettgnz icin soruyosunuz anliyorm bana da olmustu :) basta cok agir gelmisti bana bosanmak. hic pisman olmadm bosandigima bi saniye bile. ama o surec agirdi. mahkeme sonrasi aglama krizleri. cevre baskisi, bidaha beni kabul etmezler dusunceleri, cevrenin 2 aylik evlilikten sebep 2. el muamelesi yapmasi vs vs.

Atlattim cok sukur, Allah yardim etti. 4 yil ustune nisanlandim. oncekinde yaptgm hatalari yapmamaya calisiyorum. ailesi kabul etti ve hic sorun cikarmadi nisanlim hic sorun etmedi. ben sorun ettm bekar olmasini ama o etmedi Allah razi olsun. her seyi hakkiyla yasicaksin dedi simdi ilk defa evleniyomsm gbi hazirliyolar herseyi. aslnda ilk defa evleniyorum. oburunde hic bise yasamamisim ben. hevessiz huzursuz. bu sefer evleniyorum.

Yani demem o ki zor ama yine de guzel yanlari olan yillar gecrdm bosandktan sonra. ve su an beni kmse kabul etmez psikolojsnden ciktm sukur.

Seni bundan sonra yasli cocuklu alr diyen dedeme 30 yasnda bekar cocugu goturdum el opturmeye :)) 4 yil once hayatmn bittigini dusunuyodm oysaki.. oyle iste. kendini oyala bu surecte kurslar isler vs vs. geciyo bi sekilde

Ben henüz evliyim boşanmadım ama düşünmüyor da değilim. Eşimle olan sorunlar ara ara beni acaba ayrılsak daha mı iyi olur diye düsündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…