Sebepsiz bi güven eksikligi asiri kiskanclik sonucu kafasinda olmamis seyleri uydurma ve hakaret küfür iftira kısıtlama saygisizlik ne ararsan varAmin canim sizin probleminiz neydi
Bende bosanma asamasindayim ama cok buyuk tramvalarla ve 3 yaslarinda iki cocukla ailemin evindeyim. Ikinci evlilik konusu aklimdan bile gecmiyor daha bosanamamisim evlilige karsi inancim erkeklere karsi guvenim yikilmisken ve en feminist duygularla yuklu oldugumuz bu donemde bosver dusunme boyle seyleri demek istiyorum. Nacizane fikrim... he dusunursende tabikide saygi duyarim ama once bi tekmeyi basss. Sonra allah isallah gonlune gore versin. Zaten ilkte yaptigin hatalari ve sabretmemen durumda bile sabretmen gereken olaylari iyice ince eleyip sık dokuyacagın icin, daha mantikli ve iyi bir evlilik olur senin acindan. Tecrubeli olarak bu duruma el atmis oluyorsun yani :) hayirlisi be gulum.. kismet ... yolun bahtin acik olsun .
Sebepsiz bi güven eksikligi asiri kiskanclik sonucu kafasinda olmamis seyleri uydurma ve hakaret küfür iftira kısıtlama saygisizlik ne ararsan var
Yeni acmis oldugum bi konu var orada acik acik anlattim zaten . 25 yasindayim sebep esim tarafindan darp edildimCumlemizin ins ozel olmazsa sizin problemleriniz nelerdi acaba kac yasindasiniz
Kim ne derse desin kimseye aldirma bu forumda beni de anlamadan dinlemeden yargilayan çok olduğu için bunu söyleyerek baslamak istedim.
Benim ilk eşimle cok problemli tehditli aksiyonlu ve çok acılı bir geçmişim var...
Ve şuanda birlikte oldugum insandan Allah razı olsun. Gercekten açılmayacak kapıları açan, yıkılmaz dağları toz eden Allahim bana hayatimda ilk kez kendimi şanslı hissetmemi sağladı.Umudunu yitirme ben kilitli kapilardan özgürlüğüme kavuştum ve bu mecazi olarak degil gercekten yaşandı. Şuan düşünüyorum sanki hayal gibi geliyor yaşadıklarım. Umarim sende mutlu olursun. Bazen olmaz deriz ama olduracak adam çıkar karşına...
Yeni acmis oldugum bi konu var orada acik acik anlattim zaten . 25 yasindayim sebep esim tarafindan darp edildim
Aynen arkadaşım her ne kadar bazı zamanlarda umutsuzluğun mutsuzluğun dibinede vursak da allahın izniyle bu sınavdanda gecicez ve hersey cok güzel olcakKurtulmussun guzel bi hayat bizi bekliyor dostum gulumseyip yola devam etmeli
Cevabin icin de tesekkur ederim
BENDE aynı konudan ayrıldım :)Kendimden bahsedeyim biraz neden nicin faln filan
Kisa bi tanisma suresinden sonra severek evlendik biz bizeyken hic kavga tartisma yasamayan bi cifttik
Ne zaman evlendik kaynana kayinpeder ve iki elti bozuntusu burnunu evliligimize soktu bize olanlar oldu
Esim de hakaret etmek gibi gercekten olsun cunku bana bunlari yasatti biraz gerizekali cikti anasinin yengesinin lafina bakarak benle kavgaya tutusmaya basladi
Sebeplerimizin ana kaynagi sinif farkiyla benim onun ailesinden ustun olmam
Ailesiyle ara bulmak yerine beni ezmeyi uygun gordu huzuru beni ezerek bulmaya calisti
Biz bi aile olamadik onun ailesinin egosunu tatmin etmeye calisan iki koleydik sanki
Cocuklugunda ailesinden cok cekmis cok ezilmis o da mutlulugu kendisini soyutlastirip istedigi seyleri bile yapmayarak bulmus kendince
Sunu acik yureklilikle diyebilirim ki ona yapmadigim kalmadi iyi anlamda tabi
Bana deseydi ki napim olalaya ben seni seviyorum ama onlara soz geciremiyorum idare et sen yine istedigini yap yine katlanirdim ailesinin agzina bakip beni uzmeseydi savunsaydi beni onlara karsi
Cunku biz basbasa kalabilseydik guzel bi aile olurduk diye dusunuyorum
Yeni acmis oldugum bi konu var orada acik acik anlattim zaten . 25 yasindayim sebep esim tarafindan darp edildim
Insallah hepimiz icin insallahSizin adiniza inan cok sevindim ve gozlerimde iki damla yas var su an neden bilmiyorum insaallah benim sonum da guzel olur
BENDE aynı konudan ayrıldım :)
Benim birde ikiz bebislerim var bu donem gercekten cok karmasik allah yardimcimiz olsun ne diyim. Insan dert ortagi ariyor ama her kafadan bir ses cikiyor. Sen kendini dinle daha gencecik yolun basinda hayatimizin baharindayiz. Bisanma davan cekismelimi? Hangi adliyede karsilasirmisix bide :)) cocuk varmi sende ? Ailelerimiz ne guzel destek olmus bize sigindik yine onlarin kanatlari altina biz bu yonden sansliyiz en azindan .. sukur ...Yasitiz
EvetEsim beni darp etti mi konunun adi ben oraya cevap yazmistim
Ben ben ben
şundan bi kurtulayim cillop gibi herif bulup bascam nikahı
Benim birde ikiz bebislerim var bu donem gercekten cok karmasik allah yardimcimiz olsun ne diyim. Insan dert ortagi ariyor ama her kafadan bir ses cikiyor. Sen kendini dinle daha gencecik yolun basinda hayatimizin baharindayiz. Bisanma davan cekismelimi? Hangi adliyede karsilasirmisix bide :)) cocuk varmi sende ? Ailelerimiz ne guzel destek olmus bize sigindik yine onlarin kanatlari altina biz bu yonden sansliyiz en azindan .. sukur ...
Ay iste bizde olmasi gereken enerjiiiii
Sizin probleminiz neydi
Benim birde ikiz bebislerim var bu donem gercekten cok karmasik allah yardimcimiz olsun ne diyim. Insan dert ortagi ariyor ama her kafadan bir ses cikiyor. Sen kendini dinle daha gencecik yolun basinda hayatimizin baharindayiz. Bisanma davan cekismelimi? Hangi adliyede karsilasirmisix bide :)) cocuk varmi sende ? Ailelerimiz ne guzel destek olmus bize sigindik yine onlarin kanatlari altina biz bu yonden sansliyiz en azindan .. sukur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?