19da evlendim 20de bosandim - 6aylik bebegimleÇok erken evlenmişssiniz. Tecrübe oluyor insana işte. Ben de 24 de evlendim 27 de boşandım.
19da evlendim 20de bosandim - 6aylik bebegimle
sagol canim :*Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebişinizle upuzun bir ömür dilerim.
bende boşandım 3aralıkta 1 sene bitecek hala kendime gelemedim. bide aile mahkemesinde çalışıyorum. her gün boşanan boşanana , gelde ikinci evliliğini yap şimdi !!
eski eşim derken bile tiksiniyorum o da böyleydi. verdiği 1,75 minibüs parasının hesabını yapardı ama benım ona yolladığım 8,500 TL den hiç bahsetmezdi.benim evimde otururdu. kira derdinden kurtarmıştım. mutfak , temizlik vs.harcamaları hep bendeydi. o elektrik -su-dogalgaz gibi faturaları ödüyordu ve benden sürekli para isterdi maaşını ne yaptığını sorduğum da da lafı bana getirir'' cüzdanımı kaybetsem çıkartıp 5 lira vermezsin paragözsün '' derdi. hala psikolojim düzelmedi be.
bende boşandım 3aralıkta 1 sene bitecek hala kendime gelemedim. bide aile mahkemesinde çalışıyorum. her gün boşanan boşanana , gelde ikinci evliliğini yap şimdi !!
eski eşim derken bile tiksiniyorum o da böyleydi. verdiği 1,75 minibüs parasının hesabını yapardı ama benım ona yolladığım 8,500 TL den hiç bahsetmezdi.benim evimde otururdu. kira derdinden kurtarmıştım. mutfak , temizlik vs.harcamaları hep bendeydi. o elektrik -su-dogalgaz gibi faturaları ödüyordu ve benden sürekli para isterdi maaşını ne yaptığını sorduğum da da lafı bana getirir'' cüzdanımı kaybetsem çıkartıp 5 lira vermezsin paragözsün '' derdi. hala psikolojim düzelmedi be.
merhaba, bende senin gibi evliliğinde mutsuz olan biriyim ama benim 10 yaşında oğlum var onun için boşanamıyorum. oğlum ileride bana hesap sormasın diye. ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Hepimiz için hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım. sana gelince üzülme herşey olacağına varır.Haklisin cunku ben bu evlilikte kotu evlilik nasil olur onu gordum benim bi saatim bile huzurlu mutlu gecmedi
Iyi dileklerin ve yumusak yaklasimin icin cok tesekkur ederim Rabbim beni mutlu eden bu mesajin gibi nice guzellikler ve mutluluklar cikarsin hayatin boyunca karsina
merhaba, bende senin gibi evliliğinde mutsuz olan biriyim ama benim 10 yaşında oğlum var onun için boşanamıyorum. oğlum ileride bana hesap sormasın diye. ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Hepimiz için hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım. sana gelince üzülme herşey olacağına varır.
merhaba, bende senin gibi evliliğinde mutsuz olan biriyim ama benim 10 yaşında oğlum var onun için boşanamıyorum. oğlum ileride bana hesap sormasın diye. ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Hepimiz için hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım. sana gelince üzülme herşey olacağına varır.
Bende 21de evlendim 22 de ayrıldım 23te boşuyorum 2. Çok uzak geliyo. Yani belki flört olur ama evlilik noktasına bi daha gelemez mişim güvenemezmişim gibi hissediyorum ( mayıstan beri ayrıyım)
Konu açmıştım profilimden inceleyebilirsinizSizin probleminiz neydi
Boşanma aşamasında olan birinin,o süreçte,ikinci evliliği düşünmesi kadar abes bir şey olamaz.
benim eşim çok iyi ama çalışmayı sevmiyor. Sorumluluk sahibi değil o evde oturur ben çalışırım. Rahat biri evlendiğim de 7 yıl evde oturdu ben çalıştım. 13 yıldır evliyiz hala aynı sorunlar yıprandım artık omuzlarımdaki yük beni aşağıya çekiyo malesefSizin ne sorunlariniz var sideet var mi eger cekilemeyeck gibiyse cocugun kavgali bi ailede buyumesi ona daha cok zarar verecegini soyluyo uzmanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?