Bosanma ikinci evlilik tecrubesi yasayan citir kizlar :)

neredeki aile mahkemesinde çalışıorsunuz?

çok fazla konuşmadık heleki sözleşme lafı hiç geçmedi benim ailemin durumu iyidir bi sıkıntı yaşamadım yani yokluktan gelipte para açlığım olmadı üstelik kendimde bonkör biriyimdir

herşeyin hayırlısını dileyin arkadaşlar herkes bir şekilde sınav ediliyor kimsenin sınavı bitmiş değil bu sınav ölene dek sürecek 4*4 lük bişey beklemesin kimse ama yapacağınız fedakarlıklar başka başka olur kimi parasızlığa katlanamaz kimisi aldatmaya kimisi başka bişeye önce kendinizi sevin ve sayın ve nelerden fedakarlık yapabileceğinizi düşünün

Hayvanat herifmis okuz

Simdi nasilsin

Bende 21de evlendim 22 de ayrıldım 23te boşuyorum 2. Çok uzak geliyo. Yani belki flört olur ama evlilik noktasına bi daha gelemez mişim güvenemezmişim gibi hissediyorum ( mayıstan beri ayrıyım)

Kendimden ornek vericem ben bosanali 4.5 sene oldu buna ragmen evliligi halen dusunmus degilim evlilik cocuk oyuncagi haline getirmeyelim lutfen istisnalar haricinde tabiki iyi ve mutlu evlilikler var cunku. size fikrim once bosan bosanacaksan evliligi yapacaksanda oncelikle bir kendini bul sonra adim at bunun icin ki saglikli karar vermek icin.

merhaba, bende senin gibi evliliğinde mutsuz olan biriyim ama benim 10 yaşında oğlum var onun için boşanamıyorum. oğlum ileride bana hesap sormasın diye. ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Hepimiz için hakkımzda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahım. sana gelince üzülme herşey olacağına varır.

Sizin ne sorunlariniz var sideet var mi eger cekilemeyeck gibiyse cocugun kavgali bi ailede buyumesi ona daha cok zarar verecegini soyluyo uzmanlar

Sizin ne sorunlariniz var sideet var mi eger cekilemeyeck gibiyse cocugun kavgali bi ailede buyumesi ona daha cok zarar verecegini soyluyo uzmanlar

Bende 21de evlendim 22 de ayrıldım 23te boşuyorum 2. Çok uzak geliyo. Yani belki flört olur ama evlilik noktasına bi daha gelemez mişim güvenemezmişim gibi hissediyorum ( mayıstan beri ayrıyım)

Sizin probleminiz neydi

Ben hem konu başlığına hem de içeriğine şaşırdım.
Sanırım boşanmak sizin için eğlenceli bir hal almış ki, bu kadar geniş bir uslup ile bahsedebiliyorsunuz...

Boşanma aşamasında olan birinin,o süreçte,ikinci evliliği düşünmesi kadar abes bir şey olamaz.

Ben katılmıyorum panpa.

Kafada bittiyse , düş yakamdan moduna geçtiyse insan pekala başkasına gönlünü kaptırabilir. Kalp boş kalamıyor, hemen doluyor. Öte yandan katılıyorum da sana, hemen gideyim evleneyim nedir...insan 1 kez yanılmışsa 2.de iyice ölçüp tartmalı.

benim eşim çok iyi ama çalışmayı sevmiyor. Sorumluluk sahibi değil o evde oturur ben çalışırım. Rahat biri evlendiğim de 7 yıl evde oturdu ben çalıştım. 13 yıldır evliyiz hala aynı sorunlar yıprandım artık omuzlarımdaki yük beni aşağıya çekiyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…