Bosanma ikinci evlilik tecrubesi yasayan citir kizlar :)

Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir

Siz neler yasadiniz

Ikinci evlilik yaptiniz mi

Ikinci evliliginiz nasil

Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir
Boşanma aşamasında olan birinin,o süreçte,ikinci evliliği düşünmesi kadar abes bir şey olamaz.

Once bi bosan belki bosanmazsiniz yani olabilir.
Sonrasi evlilik dusunme en azindan epey bi zaman gez toz hayatini yasa.
Sonra evlenirsin:)

İkinci evliliği uzun bi müddet aklına bile getirme bence

Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir

Siz neler yasadiniz

Ikinci evliliginiz nasil

daha uzulecektin unalıma girecektin sirayi bozmuşsun

Bazen oyle diplere iniyorum ki boguluyorum

En ufak biseye bile agliyorum

Kafa dagitmak icin tolga cevik in programini izlemeye taktim bi ara

Bi bolumde cocuklari da sahne aldi

Cocuklari sasirdiginda yanlis yaptiginda herkesle beraber guluyomus gibi yapiyo ama onun bi goz kirpmasi bi okey hareketi baba olarak cocuklarina guven veriyo

O an aklima karisi geldi

Cocuklarina boylesine guzel babalik yapan biri kim bilir esine ne kadar guzel kocalik yapiyodur diye

Butun salon kahkahaya bogulmusken benim gozumde iki damla yas vardi

Siz neler yasadiniz

Ikinci evliliginiz nasil

Insallah cok mutlu olursun ikinci evliliginde. cevremde 2. evliligini gerceklestirenler var, cok mutlular.

Ben ayrıldıktan sonra 10 yıl bekar kaldım evlendim eşimin ilk eşi vefat etmiş bide oğlu var ancak mutlumusun desen değilim fikirlerimiz uyuşmuyor evlilik sözleşmesi yaptık sen ben ayrımı var bende çalışıyorum ailemin durumuda kötü değil ama yok faturaları ben ödüyorum sen ödemiyosun oysaki ben elimden geleni yapar ve alırım yani o 1000 harcıyorsa bende öyle yaparım çok uzun ömürlü görmüyorum bu evliliğimide ne zaman boşarım bilmiyorum ama beni hakeden biri değil ben oğluna bakacak bakıcılık yapacam o sözleşme yapacak para ayrımı yapacak 10 yıl sonrada tekmeyi basacak .

Beni anlattin insallah bu mutlu gunler de benim gelecegim olur seninki gibi

Basta bu karakterini belli etmedi mi severek mi evlendiniz

Aman ne acele diyenleri anlamıyorum, sanki konu sahibi böyle sorgulamalar yaparak suç işliyor gibi davranıyorsunuz. Nedir yani kız boşanacak aylar hatta belki de yıllar süren bunalımlardan bunalım mı beğenecek? Burada onu yapanlar da ayrı ayar yiyor gerçi

Oh sefan olsun gencecik kızsın, sakın depresif bakma hayata umutla güzel enerjiyle bak. Duygusal boşluğa düşmemeye gayret ederek flört edebilirsin iyi gelir ruhuna.

Yolun açık olsun inşallah

bende boşandım 3aralıkta 1 sene bitecek hala kendime gelemedim. bide aile mahkemesinde çalışıyorum. her gün boşanan boşanana , gelde ikinci evliliğini yap şimdi !!

eski eşim derken bile tiksiniyorum o da böyleydi. verdiği 1,75 minibüs parasının hesabını yapardı ama benım ona yolladığım 8,500 TL den hiç bahsetmezdi.benim evimde otururdu. kira derdinden kurtarmıştım. mutfak , temizlik vs.harcamaları hep bendeydi. o elektrik -su-dogalgaz gibi faturaları ödüyordu ve benden sürekli para isterdi maaşını ne yaptığını sorduğum da da lafı bana getirir'' cüzdanımı kaybetsem çıkartıp 5 lira vermezsin paragözsün '' derdi. hala psikolojim düzelmedi be.

Bi tane bosadim, tuttum ikinciyi başıma bela ettim
Onunla da boşanmadim ama kovaladim
Canım isterse belki bir gün geri eve alirim
Yada akillanmamissam 3yü alirim

Siz neler yasadiniz

Ikinci evliliginiz nasil

Bosanali 6 yil oldu
Henuz 2. evliligimi yapmadim
1 kizim var cok eliyorum mecburen
Kimseye muhtac olmamak icin okulumu bitirip ise girip evimi sonra arabami simdide kariyerimi tamamladim
Sira kocada ama oyle istedigin zaman gelmiyo
Allah buyuk gonlume gore versin insallah :)

Bosanma surecinde ikinci evliligi dusunmen tuhafima gitti, yas kac?
Ben bosandiktan 2 yil sonra yavas yavas dusunmeye basladim evliligi
Yani henuz uzerindeki evliligi atmadan yeni iliski dusunmek ve o maceraya atilmak cok buyuk yanlis olur

Hadi bakalım hayırlısı
insallah kiz
Bekleniyor kendisi neredeyse artikim
Ama sunuda cok dile getiriyorum
Allah bilir herseyi eger kotu bi evlilik olacaksa omrumun sonuna kadar evlenmemeyi tercih ederim diyorum
(20 yasinda bosandim bu arada)

insallah kiz
Bekleniyor kendisi neredeyse artikim
Ama sunuda cok dile getiriyorum
Allah bilir herseyi eger kotu bi evlilik olacaksa omrumun sonuna kadar evlenmemeyi tercih ederim diyorum
(20 yasinda bosandim bu arada)

Çok erken evlenmişssiniz. Tecrübe oluyor insana işte. Ben de 24 de evlendim 27 de boşandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…