- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
Boşanma aşamasında olan birinin,o süreçte,ikinci evliliği düşünmesi kadar abes bir şey olamaz.Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir
Siz neler yasadiniz
Ikinci evlilik yaptiniz mi
Ikinci evliliginiz nasil
Bu konuda tecrubeleriniz nelerdir
daha uzulecektin unalıma girecektin sirayi bozmuşsunSelamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir
Siz neler yasadiniz
Ikinci evliliginiz nasil
daha uzulecektin unalıma girecektin sirayi bozmuşsun
Insallah cok mutlu olursun ikinci evliliginde. cevremde 2. evliligini gerceklestirenler var, cok mutlular.Selamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir
Siz neler yasadiniz
Ikinci evliliginiz nasil
Gecmis olsun. hemen evlenmek icin degil ilerisini merak ettgnz icin soruyosunuz anliyorm bana da olmustu :) basta cok agir gelmisti bana bosanmak. hic pisman olmadm bosandigima bi saniye bile. ama o surec agirdi. mahkeme sonrasi aglama krizleri. cevre baskisi, bidaha beni kabul etmezler dusunceleri, cevrenin 2 aylik evlilikten sebep 2. el muamelesi yapmasi vs vs.
Atlattim cok sukur, Allah yardim etti. 4 yil ustune nisanlandim. oncekinde yaptgm hatalari yapmamaya calisiyorum. ailesi kabul etti ve hic sorun cikarmadi nisanlim hic sorun etmedi. ben sorun ettm bekar olmasini ama o etmedi Allah razi olsun. her seyi hakkiyla yasicaksin dedi simdi ilk defa evleniyomsm gbi hazirliyolar herseyi. aslnda ilk defa evleniyorum. oburunde hic bise yasamamisim ben. hevessiz huzursuz. bu sefer evleniyorum.
Yani demem o ki zor ama yine de guzel yanlari olan yillar gecrdm bosandktan sonra. ve su an beni kmse kabul etmez psikolojsnden ciktm sukur.
Seni bundan sonra yasli cocuklu alr diyen dedeme 30 yasnda bekar cocugu goturdum el opturmeye :)) 4 yil once hayatmn bittigini dusunuyodm oysaki.. oyle iste. kendini oyala bu surecte kurslar isler vs vs. geciyo bi sekilde
Ben ayrıldıktan sonra 10 yıl bekar kaldım evlendim eşimin ilk eşi vefat etmiş bide oğlu var ancak mutlumusun desen değilim fikirlerimiz uyuşmuyor evlilik sözleşmesi yaptık sen ben ayrımı var bende çalışıyorum ailemin durumuda kötü değil ama yok faturaları ben ödüyorum sen ödemiyosun oysaki ben elimden geleni yapar ve alırım yani o 1000 harcıyorsa bende öyle yaparım çok uzun ömürlü görmüyorum bu evliliğimide ne zaman boşarım bilmiyorum ama beni hakeden biri değil ben oğluna bakacak bakıcılık yapacam o sözleşme yapacak para ayrımı yapacak 10 yıl sonrada tekmeyi basacak .
Ben ayrıldıktan sonra 10 yıl bekar kaldım evlendim eşimin ilk eşi vefat etmiş bide oğlu var ancak mutlumusun desen değilim fikirlerimiz uyuşmuyor evlilik sözleşmesi yaptık sen ben ayrımı var bende çalışıyorum ailemin durumuda kötü değil ama yok faturaları ben ödüyorum sen ödemiyosun oysaki ben elimden geleni yapar ve alırım yani o 1000 harcıyorsa bende öyle yaparım çok uzun ömürlü görmüyorum bu evliliğimide ne zaman boşarım bilmiyorum ama beni hakeden biri değil ben oğluna bakacak bakıcılık yapacam o sözleşme yapacak para ayrımı yapacak 10 yıl sonrada tekmeyi basacak .
Bosanali 6 yil olduSelamlar arkadaslar ben bosanma asamasindayim su an ailemin evindeyim iki bucuk aydir
Siz neler yasadiniz
Ikinci evliliginiz nasil
ay benim 1 senem kalmis ozamanBoşandıktan yedi sene sonra ikinci evliliğimi yaptım ve eşimden çok memnunum. Erken ve yanlış bir evlilikti benimkisi ve bitmesi üzmedi açıkçası.
ay benim 1 senem kalmis ozaman
6 yil olduda bosanali
insallah kizHadi bakalım hayırlısı
insallah kiz
Bekleniyor kendisi neredeyse artikim
Ama sunuda cok dile getiriyorum
Allah bilir herseyi eger kotu bi evlilik olacaksa omrumun sonuna kadar evlenmemeyi tercih ederim diyorum
(20 yasinda bosandim bu arada)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?