- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Lostinparadise
-
Aslında o an polisle evden çıkılsa daha mantıklı olmaz mıydı ?Merhaba arkadaslar.
Bu sabah esimle tartistik sonra o esyalari kirip dokmeye basladi. Ben de esyalarimi aldim evden ciktim. Simdi eve gittim bana yine agrasifce bir seyler soyledi ben de esyalarimi alip cikicam dedim.
Kendime bir canta yaptim. Annemlere geldim.
Esim oglumu aksam bu eve getirceksin yoksa sen görürsün falan dedi.
Ben de getirmiycem bugun ben de kalsin hafta sonu alirsin dedim. O da bosandik mi lan biz getirceksin dedim sen s.. ol git nereye gidiyorsan oglum bu aksam bu eve gelecek dedi.
Ben de iyi o zaman polisle gelir alirsin dedim cektim kapiyi ciktim.
Simdi annemlerdeyim. Ne yapicam bilmiyorum.
Aksam gelip kavga cikartacak buyuk ihtimal oglumu kavga ortamindan uzak tutmak icin bosanicam zaten. Ne yapicam ya yarin dava islemlerini de baslaticam.
Cocugumun psikolojini bozacak psikopat ya
Yok degildi sabah anneme birakmistim. Bugun evden calisma gunumdu o da evdeydi.cocugu birakip geldikten sonra oldu.Eşyalar kırılıp dökülürken çocuk orda değil miydi? Hepsini kayda alsaydınız keşke. Tehlikeli biriyse uzaklaştırma çıkarabilirsiniz
Bu bilgi yanlis. Cocuk kacirmaya girmez. Annesinde cocuk, baskasinda degil. Onlar da hala evliler.Bilir kişi değilim. Çocuğun evden götürülmesi çocuğu alıkoymaya, kaçırmaya giriyor ve suç diye biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer. Çocukla beraber en yakın karakola gidip bilgi verebilirsiniz suçlu duruma düşmemek için. “Çocuk kavga ortamında olduğundan dolayı daha fazla etkilenmesini istemiyorum ulaşmak istediğinde babası görüşebilecek, boşanma süresince etkilenmemesi için götürüyorum kaçırma gibi durum söz konusu değildir” gibi. Aklıma gelenler bunlar. Bir avukatla hareket etmek en doğrusu olur.
Simdi aradi gelmeyecek misiniz dedi bende actim eve gelmeyecegimi ailemle de konustugumu ve bosanacagimi soyledim. Bir suru kufur etti. Kiyafetlerini bavula koyucam bu evden bir igne bile alamayacaksin dedi. Simdi de mesaj atiyor cocogumu benden ayirmaya hakkin yok diye.Adam eşyayı kırıp dökmüş Kadinin evden gitmesi neden kusur olsun? Keske fotoğraf video çekseydiniz o haliyle.
Ailenizin kapisina gelirse polis çağırıp aldirin, şikayetçi olup can güvenliğimiz yok deyin.Uzaklastirma kararı çıkartıp boşanma davasi açın.
Madem kararlisiniz asla taviz vermeyin.bir avukat bulup danışın mutlaka.Belki anlasmaliya ikna olur.Mal paylaşımi, velayet gibi konulari avukatsiz yapmayın asla.
Allah yardımcınız olsun
Tazminat durumunu bilmiyordum. O da benden talep edebiliyor mu. Karsimda ki insan narsist cok guzel manipule ediyor. Beni suclu durumuna dusurmek icin elinden geleni yapar.Eger anlasmali bosanabilecekseniz evi kimin terk ettiginin falan onemi yok. Ancak cekismeli bosanacaksaniz iki taraf da kendi bosanma dilekcesinde neden bosanmak istediginin gerekcesini sunar ve karsi taraftan ne talep ettigini beyan eder. Diyelim ki ikiniz de birbirinizden tazminat talep ettiniz. Bu durumda hakim en cok kimin kusurlu olduguna bakar. Bu arada evi terk etmek kusurdur ( siddet, evden kovma falan yoksa). En cok kim kusurlu ise daha az kusurlu tarafa tazminat oder, eger boyle bir talebi varsa az kusurlu tarafin.
Once iki taraf da bir sakin olsun. Sonra da bosanacaksaniz bir avukat ile gorusun.
Simdi aradi gelmeyecek misiniz dedi bende actim eve gelmeyecegimi ailemle de konustugumu ve bosanacagimi soyledim. Bir suru kufur etti. Kiyafetlerini bavula koyucam bu evden bir igne bile alamayacaksin dedi. Simdi de mesaj atiyor cocogumu benden ayirmaya hakkin yok diye.
Allah yardimcim olsun girdim bir yola insallah cocugum az hasarla atlatir
Tam telefonla konusurken ses kaydi alsam dedim ama oyle bir program yuklu degildi. Simdi oturdum onu arastiriyorum nasil alabilirim diye.Bunları neden ses kaydına almadınız?
Yarın gidip uzaklaştırma kararı aldırın. Adam normal değil başınıza bela olmasın.Tam telefonla konusurken ses kaydi alsam dedim ama oyle bir program yuklu degildi. Simdi oturdum onu arastiriyorum nasil alabilirim diye.
Sudan cikmis balik gibiyim ne yapacagimi bilemiyorum acikcasi.
Siz iyi olursaniz evladinizda iyi olur.Bos sallar bir süre sonra da çocuğu da aramaz sormaz merak etmeyinSimdi aradi gelmeyecek misiniz dedi bende actim eve gelmeyecegimi ailemle de konustugumu ve bosanacagimi soyledim. Bir suru kufur etti. Kiyafetlerini bavula koyucam bu evden bir igne bile alamayacaksin dedi. Simdi de mesaj atiyor cocogumu benden ayirmaya hakkin yok diye.
Allah yardimcim olsun girdim bir yola insallah cocugum az hasarla atlatir
Kesinlikle boşanın ve velayet için sizi uğraştıracağından sadece avukatla muhattap olsun sizi rahatsız etmesine müsade etmeyin bence. Çocuğa bile şiddet uygulayabilir bu durumda yanınızda götürmeniz iyi olmuş aksine onunla tehdit ederdi sizi.Merhaba arkadaslar.
Bu sabah esimle tartistik sonra o esyalari kirip dokmeye basladi. Ben de esyalarimi aldim evden ciktim. Simdi eve gittim bana yine agrasifce bir seyler soyledi ben de esyalarimi alip cikicam dedim.
Kendime bir canta yaptim. Annemlere geldim.
Esim oglumu aksam bu eve getirceksin yoksa sen görürsün falan dedi.
Ben de getirmiycem bugun ben de kalsin hafta sonu alirsin dedim. O da bosandik mi lan biz getirceksin dedim sen s.. ol git nereye gidiyorsan oglum bu aksam bu eve gelecek dedi.
Ben de iyi o zaman polisle gelir alirsin dedim cektim kapiyi ciktim.
Simdi annemlerdeyim. Ne yapicam bilmiyorum.
Aksam gelip kavga cikartacak buyuk ihtimal oglumu kavga ortamindan uzak tutmak icin bosanicam zaten. Ne yapicam ya yarin dava islemlerini de baslaticam.
Cocugumun psikolojini bozacak psikopat ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?