- 19 Mayıs 2018
- 3.742
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Lostinparadise
-
Ailem biz her turlu arkandayiz diyorlar. Onlarda zaten benim bu evliligi zorla yuruttugumun farkindalardi. Babam kayinpederini arayayim konusalim bi dedi. Yok dedim. En kotu tedavi olsun 2-3 ay yalniz kalin duzelir belki diyor. Duzelmez dedim iste oyle.aileniz ne diyor bu durumua
kayınvalidenlerle konuşsan
CanimCanım çok üzgünüm. İnşallah herşey gönlünce olsun. Allah yardımcın olsun
Evet haklısınız çünkü her seferinde onun sözlerine kanıp döndüm.Sakın dönmeyin demek için geldim. Birkaç kez boşanma teşebbüsünüz olmuştu, bu sefer geri adım atmayın.
Evde yuzumuze bakmayan 10 dakikasini zor ayiran adam boyle zamanlarda cocugum da cocugum onsuz yapamam ben diyor.Siz iyi olursaniz evladinizda iyi olur.Bos sallar bir süre sonra da çocuğu da aramaz sormaz merak etmeyin
Sorun benim sigara icmemmis hoslanmiyormus.Mesajlarla kant tplayn. Evi neden kirip doktugunu korktugunuzu o yuzden evden ciktiginizi yazin. O da bunu kabul ederse mesajlari delil olarak sunarsiniz
Siz bosanma davasi acinca gerekcenizi yazacaksiniz ve taleplerinizi dilekce ile sunacaksiniz yani kendi isteklerinizi. O da ben o sartlarda bosanmak istemiyorum diye karsi dava acip kendi sartlarini sunabilir. Sonra iki dava dosyasi birlestirilir. Kim daha kusurlu ona bakilir.Tazminat durumunu bilmiyordum. O da benden talep edebiliyor mu. Karsimda ki insan narsist cok guzel manipule ediyor. Beni suclu durumuna dusurmek icin elinden geleni yapar.
Amin canım çok sağol
Hayır düzelmez muhatap bile olmasın babanız,inanın düzelmez bu tür erkekler.Bosanan arkadaslarin aileleri bosanma surecinde olaya dahil oldular mi? Babam esimle konusmak istiyor. Ailesiyle de konusalim diyor. Ben konusmalarini istemiyorum. Duzelmeyecek diyorum. Ama konusmadan da olmaz diyor.
bence babanız beklesinBosanan arkadaslarin aileleri bosanma surecinde olaya dahil oldular mi? Babam esimle konusmak istiyor. Ailesiyle de konusalim diyor. Ben konusmalarini istemiyorum. Duzelmeyecek diyorum. Ama konusmadan da olmaz diyor.
Bazı kız aileleri neden böyle anlamıyorum.Bosanan arkadaslarin aileleri bosanma surecinde olaya dahil oldular mi? Babam esimle konusmak istiyor. Ailesiyle de konusalim diyor. Ben konusmalarini istemiyorum. Duzelmeyecek diyorum. Ama konusmadan da olmaz diyor.
Babama anlattim biliyor boşan istersen ama biz de bir goruselim belki duzelir falan diyor son şansi herkes hakeder diyor.Bazı kız aileleri neden böyle anlamıyorum.
Babanız bilmiyor mu esinizin yaptıklarını, söylediklerini?
Böyle bir adamın size de zarar verebileceğinin farkinda değil mi?
Mağdur olan taraf sizsiniz, konuşmadan olmaz diyen de yine sizin babanız.
Konuşulacak hiçbirsey yok. Velev ki bir konuşma olacaksa bile bu eşiniz ve ailesi tarafından ısrarla istenmeli.
Babanızın bu konuşmaları yapmasına izin vermeyin.
Mağdur taraf kendi kızıyken konuşma çabasında olmak çok çok saçma.Babama anlattim biliyor boşan istersen ama biz de bir goruselim belki duzelir falan diyor son şansi herkes hakeder diyor.
Cocuk var falan diyor. Eger ayni davranislarini surdurmeye devam edecekse o zaman devam etme esyalarini alip gelelim diyor.
Ben de diyorum onlarin ailesinden ses cikmiyor. Esime bir tek sacmalama ne bosanmasi diyorlar ne beni ariyorlar ne bir sey yapalim diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?