Boşanma İsteğini Eş ile Konuşma

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Herkese iyi akşamlar
Eski konularımdan anlaşılır aslında hep sorunlu bir evliliğim oldu 3 yıllık evliyim 2 yasında kızım var.
Fakat artık kalan sabrım ve sevgimde tükendi yapamıyorum birçok sorun daha yaşadık ve ben ömrümü böyle bir evlilikle geçiremeyeceğimi anladım. Ve ayrılmaya boşanmaya kesin karar verdim ailemin yanına döneceğim annem kızıma bakacak ben çalışacağım.
Eşimle konuşmak istiyorum sakince anlatmak ve dostça yollarımızı ayırmak bir kızımız var ve onun hatrına aramız hep iyi kalsın istiyorum. Ama eşim bana saldıracak psikolojik olarak fiziksel şiddet bile olabilir.
Kızımla tehdit edecek ve alıp gitmeye bile kalkacak onu tanıyorum. Keşke bu yazdıklarımla onun günahını alıyor olsam beni şaşırtsa ve kabullense.
Aile büyükleri içinde konuşmaya kalksam böyle bir rezilliğe kimseyi ortak etmek istemiyorum.
Bana bir akıl verin nereden başlayayım konuşmaya nasıl yapayım?

Fiziksel bile olabilir derken onu en iyi sen tanırsın bence boşanmak istiyorum diye lafa girmek yerine sorunlarını konuş anlat belki çözersiniz kızınız için üzücü bu olaylar

Güvendiginiz bir iki kişi çağırabilirsiniz. Çocuk için korkuyorsanız eğer çocuğu önceden annenize birakin ki alıp gidemesin kaçırmaya çalışmasin

rezillik diye düşünmeyin, sonuçta ne kadar medeni bir insan bile olsa karşısında "boşanmak istiyorum" diyen eşini görünce herkes sakin kalamaz, güvende olmak için büyükleri de çağırın, kimse bunu yadırgayacak, eleştirecek veya kınayacak değildir emin olun.

Kararsızsın ve boşanmayacksn boşuna kendini strese sokma insanlara rezil oluruz mantığında olan biri düşünceden öteye gidemz

Bugün yine bi haber adam eski eşini ve kaynanasını öldürmüş insan korkuyo ya böyle psikopat lardan boşanmaya

Kararsızsın ve boşanmayacksn boşuna kendini strese sokma insanlara rezil oluruz mantığında olan biri düşünceden öteye gidemz
Kararsız değilim eşim ailemede sarar diye korkuyorum daha önce yapmıştı çünkü annemi iteklediği bile oldu. Ben böyle olmasını istemiyorum bu yüzden çekiniyorum

Zaten davayi acinca herseyi ogrenir. Hatta evi terk edince.... aslinda telefon etmeye bile luzum yok.
Peki kızımıda alıp evi terkedersem mahkemede suçlu durumuna düşmez miyim? Haksız duruma düşmesem bile eşim kapılara dayanır ben sakin halletmek taraftarıyım o yüzden konuşarak çözmek istiyorum aslında

Fiziksel bile olabilir derken onu en iyi sen tanırsın bence boşanmak istiyorum diye lafa girmek yerine sorunlarını konuş anlat belki çözersiniz kızınız için üzücü bu olaylar
Sorunlarımız çözülecek cinsten değil maalesef bugüne kadar kızım için katlandım fakat artık tahammülüm kalmadı.

Kararsız değilim eşim ailemede sarar diye korkuyorum daha önce yapmıştı çünkü annemi iteklediği bile oldu. Ben böyle olmasını istemiyorum bu yüzden çekiniyorum
Dediğin gbi biriyse konuşarak çözülmez gibi ben olsam sessiz sedasız kaçardım eve gelrsede şikayet edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…