Tek başına konuşup aile trajedisi yaşamaktansa büyükleri devreye sokup rezil olmayı tercih ederdim.
Eger psikopatsa sanirim hic bir sey soykemeden sessizce giderdim. Telefon edip durumu bildirirdim.
Kararsız değilim eşim ailemede sarar diye korkuyorum daha önce yapmıştı çünkü annemi iteklediği bile oldu. Ben böyle olmasını istemiyorum bu yüzden çekiniyorumKararsızsın ve boşanmayacksn boşuna kendini strese sokma insanlara rezil oluruz mantığında olan biri düşünceden öteye gidemz
Peki kızımıda alıp evi terkedersem mahkemede suçlu durumuna düşmez miyim? Haksız duruma düşmesem bile eşim kapılara dayanır ben sakin halletmek taraftarıyım o yüzden konuşarak çözmek istiyorum aslındaZaten davayi acinca herseyi ogrenir. Hatta evi terk edince.... aslinda telefon etmeye bile luzum yok.
Sorunlarımız çözülecek cinsten değil maalesef bugüne kadar kızım için katlandım fakat artık tahammülüm kalmadı.Fiziksel bile olabilir derken onu en iyi sen tanırsın bence boşanmak istiyorum diye lafa girmek yerine sorunlarını konuş anlat belki çözersiniz kızınız için üzücü bu olaylar
Dediğin gbi biriyse konuşarak çözülmez gibi ben olsam sessiz sedasız kaçardım eve gelrsede şikayet edersinizKararsız değilim eşim ailemede sarar diye korkuyorum daha önce yapmıştı çünkü annemi iteklediği bile oldu. Ben böyle olmasını istemiyorum bu yüzden çekiniyorum
Tek diyebileceğim "haklısın"Sen taa evlenirken icimden yapma be kızım dediğimi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?