boşanma kararı aldık

Ben gergin bir dönemde değilim aslında , hormonal olarak da hiçbir sıkıntım Yok . Gayet iyi bir dönemimdeyim.

Konu sahibinin yorumlarına cevap dahi vermiyorum farkında iseniz , bu da psikolojik olarak tedavi gördüğünü belirtmesinden zaten.

Beni göz ardı edebilir , bu kadar AŞIRI rahatsız olduğu halde neden yapmıyor anlayabilmiş değilim.

Xperia, senin yorumlarını severim; eski üyeliğimde de dikkatimi çeken üyelerdendin.
Hak veriyorum bu konu içinde sana bazı açılardan, ancak @ivo ya katılmadan da edemiyorum.
"Görmezden gelin" diyorsunuz ama kadın sizi görmezden de gelse, konusu içinde yorumlarınızın düştüğünü uyarı olarak görecek. Konuşmak iyi geliyordur, zor bir dönemden geçiyor; haklı ya da haksız tamam konu burayı da geçmiş, e artık gitmeseniz mi üzerine? Konusunda istemiyor sizi "Her yoruma açık olacaksın" diyor inatla yazıyorsunuz yapmayın gözünüzü seveyim, siz böyle yapan biri değilsiniz normalde, iş inatlaşmaya dönmüş, yapmayın.

Eşimle evlendiğimizde 1000 tl alıyordu
İlk aylar bi 5 ay kadar kira masrafı vs yoktu çünkü ailesinin yanına oturmuştuk
5 ay sonra kv de beni istemediği için kavgalar çıkardı ve ailem beni evlerine götürdü
Babam tek şartla eşimle birleşmemize izin verdi ayrı eve çıktık bizde
2 odalı bir eve kirası
O zaman ki giderimiz
Kira 200 tl
Elektrik 35 tl
Su 10 15 tl arası
Pazar ve market e en fazla 300 tl harcıyorduk
Çünkü annemlerde yiyecek yardımı yapıyordu
Doğalgaz en fazla 200 tl
Benim yaptıgım boncuk vs işinden de ayda 100 tl geliyordu
Yani eğer eşim market vs den kısıp ailesine veya içkiye vermeseydi ucu ucuna olsa geçiniyor ve hatta 100 tl artırıyorduk
Her ay dikkatli davranılsa bu hale gelmezdik
Herşeyi açıklayıp kendimi üzmek istemiyorum
Yada deşifre etmek istemiyorum çünkü tanıyanlar çıkabilir

Eşimle evlendiğimizde 1000 tl alıyordu
İlk aylar bi 5 ay kadar kira masrafı vs yoktu çünkü ailesinin yanına oturmuştuk
5 ay sonra kv de beni istemediği için kavgalar çıkardı ve ailem beni evlerine götürdü
Babam tek şartla eşimle birleşmemize izin verdi ayrı eve çıktık bizde
2 odalı bir eve kirası
O zaman ki giderimiz
Kira 200 tl
Elektrik 35 tl
Su 10 15 tl arası
Pazar ve market e en fazla 300 tl harcıyorduk
Çünkü annemlerde yiyecek yardımı yapıyordu
Doğalgaz en fazla 200 tl
Benim yaptıgım boncuk vs işinden de ayda 100 tl geliyordu
Yani eğer eşim market vs den kısıp ailesine veya içkiye vermeseydi ucu ucuna olsa geçiniyor ve hatta 100 tl artırıyorduk
Her ay dikkatli davranılsa bu hale gelmezdik
Herşeyi açıklayıp kendimi üzmek istemiyorum
Yada deşifre etmek istemiyorum çünkü tanıyanlar çıkabilir

Lütfen üzülmeyin konu sahibi, kendinizi açıklamak için harap etmeyin kendinizi. Hemen hemen hiç kimse kendisine ait olmayan bir borç için hem sıkıntı çekmek, hem de o borç uğruna çocuğunu bırakıp çalışmak istemez.
Ben sıkıntı çekerken, sadece makarna ile besleniyorken eş kişisi beni hiçe sayıp, benden kısıp dışarıya yediriyorsa, paşa paşa kendi ödesin o zaman o borcu.
Kaldı ki siz çalışmam demiyorsunuz, iş bulmuşsunuz beğenmemiş, iş deneyiminiz olmadığı halde bu zaman da iş bulmak ayrı bir nimet ama eşiniz maaşı beğenmediği için yollamamış, madem sizin çalışmanıza muhtaç o zaman üçe beşe bakmadan kabul edecekti, geçsin çalışmana muhtacım ayaklarını.
Siz eşinizin borcu için değil, kendiniz ve çocuğunuz için çalışın. Eşiniz de o borcu kime yaptıysa, onlardan tahsil etsin bi zahmet. Gücü yeten yetene maşallah.

Lütfen üzülmeyin konu sahibi, kendinizi açıklamak için harap etmeyin kendinizi. Hemen hemen hiç kimse kendisine ait olmayan bir borç için hem sıkıntı çekmek, hem de o borç uğruna çocuğunu bırakıp çalışmak istemez.
Ben sıkıntı çekerken, sadece makarna ile besleniyorken eş kişisi beni hiçe sayıp, benden kısıp dışarıya yediriyorsa, paşa paşa kendi ödesin o zaman o borcu.
Kaldı ki siz çalışmam demiyorsunuz, iş bulmuşsunuz beğenmemiş, iş deneyiminiz olmadığı halde bu zaman da iş bulmak ayrı bir nimet ama eşiniz maaşı beğenmediği için yollamamış, madem sizin çalışmanıza muhtaç o zaman üçe beşe bakmadan kabul edecekti, geçsin çalışmana muhtacım ayaklarını.
Siz eşinizin borcu için değil, kendiniz ve çocuğunuz için çalışın. Eşiniz de o borcu kime yaptıysa, onlardan tahsil etsin bi zahmet. Gücü yeten yetene maşallah.
Allah razı olsun

Kime,neyi ispata ugrasiyon kahve?
Bilmiyorum ama göz göre yaşamadığı şeyler üzerinden beni suçluyor yalan söylediğimi ima ediyor zoruma gidiyor sadece ısrarla yalvarmama rağmen konularıma yazıyor göz ardı ettim başta ama insan merak ediyor içeriği gözardını kaldırdım geri

Bilmiyorum ama göz göre yaşamadığı şeyler üzerinden beni suçluyor yalan söylediğimi ima ediyor zoruma gidiyor sadece ısrarla yalvarmama rağmen konularıma yazıyor göz ardı ettim başta ama insan merak ediyor içeriği gözardını kaldırdım geri
Biraz dik dur,inanan inanır,inanmayan inanmaz. Hiç bişeyi ispat etmek zorunda degilsin,satırlara dokmusun o öyle değil bu böyle diye.Sen bunları düşunme ..

Back
X