Boşanma kararı aldım...

Yaseminys

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
635
968
103
Eski konumu okuyanlar bilir eşim benim onayım olmadan kardeşiyle ev almıştı hiç bir açıklama yapılmadı arabamız satılığa çıkarıldı(güya onun arabasıymış) ben konuyu açsamda eski konulara dönülüp sende bana bunu yaptın şeklinde bastırılmaya çalışıldı ben işe gidip gelirken arabayı kullanıyordum çocuğumuzda kreşe başlıyor onuda ben getirip görürecektim kardeşinin arabasını getirmişler kullanmak için ama kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum ve boşanma kararı aldım memurum bu şehirden anca eş durumuyla gidebilirdim ama Allah bir kapı açacaktır muhakkak sadece garip bir korku içindeyim anlam veremediğim geçermi bunlar sizce?

bu olay haricinde eşinizle ilişkiniz nasıl size sevgi ilgi saygı gösterir mi . şu an biraz sinirle sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. bence bir şans daha verebilirsiniz.

Çocuk varken para pul yüzünden bence bitirmeyin oturun düşünün sakin sakin
Başka sebepler varsa bilemiyorum ama kocanız kardeşinizin ev almasına yardım ettiği için boşanılmaz bana göre
Burnunu sürtün küsün huzursuzluk çıkarın ama boşanmayın derim

Ev alınan parada katkınız varmıydı ? Tapu kimin üzerine?

Ve sadece bu sebeptenmi boşanıyorsunuz

Size sormaması, kafasına göre iş yapması büyük hata tabiki. Hep böyle başına buyruk işler mi yapar, bu konu dışında nasılsınız ?
Bencede sakince düşünüp hareket etmelisiniz.

Ev almasından ziyade arabasını satmış. Belki işine arabasız zor gidiliyordur. Mesela benimkine öyle gidiliyor iki araç değiştirip yolu baya uzatıp anca... Sanki arabaya daha çok kızmış.ki çok hakli

Baska sebepler var mi. Cocugun icin cok iyi dusun. Genelde parcalanmis bolunmus aile cocuklari ile ilgili sikinti yasiyoruz okularda. Tabi cocuk icin bosanmaniz daha saglikli ise bosanin

Bu yazınızda bosanmanizla ilgili ciddi bir durum goremedim ancak eski konularınıza da baktım eşiniz sizi ve çocuğunuzu hiçe sayacak kadar kardeşine düşkün sanırım sizin de boşanma kararı vermenizi sağlayan bu olmuş.hakkınızda hayırlısı diliyorum

Ben anladigim kadariyla kardesinin ikinci evi alinmis sizin eviniz yokken. Ve kardesi 24 yasinda. Sanki o evin borcu bitene kadar evin gecimi sizin uzerinizde olacak evi olan birine ev alindi borc oduyorum diye. Hadi bunu gectim de sizin onayiniz alinmadan arkadan is yapilmis gibi. Normalde bunun icin bosanilmaz ama sorun ev alinmasindan cok es yerine konulmamak ve kullaniliyor muyum hissi.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Başka bi sıkıntınız yoksa bu sebepten yuvanızı yılmayın.maddi imkanınız vardır belki ama tek başına çocuk büyütmek çok zor ona da yazık.biraz kafa dinleyin ama acele etmeyin bence

bu olay haricinde eşinizle ilişkiniz nasıl size sevgi ilgi saygı gösterir mi . şu an biraz sinirle sağlıklı düşünemiyor olabilirsiniz. bence bir şans daha verebilirsiniz.
Yok canım son zamanlarda fazla susmama sebep işitmediğim küfür hakaret kalmadı

Aynen öyle hiç yerine konulmak çok ağır üstelik sormam bile hata eski konuları açıp sende bana günaydın demedin iyi akşamlar demedin şeklinde komik şeylerle bastırmaya çalışması

Başka bi sıkıntınız yoksa bu sebepten yuvanızı yılmayın.maddi imkanınız vardır belki ama tek başına çocuk büyütmek çok zor ona da yazık.biraz kafa dinleyin ama acele etmeyin bence
Bu şekildede oğlumun çok sağlıklı büyüyeceğini düşünmüyorum annesi hiçe sayılarak aşağılanarak mesela az önce beni saydığınız yokki dedim bir meseleden kıyametler koptu hesap vermiyormuş deli gibi çocuğun önünde kapıları duvarları yumruklamalar çocuğun oyuncaklarını kırmalar kardeşinin yanında üstüme yürüyor düşünebiliyormusunuz kardeşide tutuyor ne yapacaksın hayır düşünün çocuğun gözünün önünde yaşanıyor tüm bunlar

Ev alınan parada katkınız varmıydı ? Tapu kimin üzerine?

Ve sadece bu sebeptenmi boşanıyorsunuz
Eve alınan katkım dolaylı olarak tabiki olacak kendisi ev kredisi öderken evin tüm sorumlulukları bana kalacak sonrada evi ben aldım sen ne yaptınki olacak bu zmana kadar birlikte çalıştık herşeyi birlikte yaptık arabanında kredisini o ödediği için onun olmuş oldu

Ev almasından ziyade arabasını satmış. Belki işine arabasız zor gidiliyordur. Mesela benimkine öyle gidiliyor iki araç değiştirip yolu baya uzatıp anca... Sanki arabaya daha çok kızmış.ki çok hakli
Arabaya şu sebepten kızdım benim diyor yani sen arabanın kredisini öderken bende çocuğun bakıcı parasını kıyafetini herşeyi ben karşıladım nasıl onun olur

Allah yardımcınız olsun üzücü maalesef

Ozaman zorlu bir boşanma süreci sizi bekliyor. Biraz çirkef birisi eşin belli. İyi bir avukat tutmalısın

Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.Evlilik birliği içerisinde edinilen herhangi bir eşyada benim emeğimin olmadığını ima bile benim için sorundur.Cocugumla sarılıp uyumak varken bakıcılara bırakıp ise gidiyorsam alınan herseyde benim fikrim ve belgelerde ismim olacak!!Eşiniz sizden mal kaçırmış bunun iyi niyeti yok.Hakkinizda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…