- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
- 38
- Konu Sahibi aynurkoca2
-
artık boşanma kararı aldım ve bir kızım var, burada herkesin çok güzl paylaşımları olduğu için destek amaçlı buraya üye oldum, umarım kızım çok olumsuz etkilenmeden bu sorunu halledebilirim, kızım babaya çok düşkün olduğu için işim zor ama yapmak zorundayım
Babasından bosandıgınızı ama onun hala babası olduğunu vurgulayın. Cocugun yanında babasının arkasından atmayın. Onun mükemmel bir baba olduğunu ama anlaşamadığınızı anlatın. İnanın bana etkilenmez. Cocuk huzursuz bir evde büyümektense ayrı ayrı evlerde sağlıklı bir psikolojiyle büyüsün.
yazdıklarını uygulayacağım çok sağol
Benimde annem babamdan aldatildigi icin bosandi. Onlar bosandiginda ben daha 5 yasindaydim. Ama babayi istedigim zaman gorebilyordum. Ben hic yardim falan almadim. Gayet normal karsiladim. Cocuktan cocuga gore degisebiliyor ama bu. Bende mesela babama cok duskundum her bulusmadan sonra aglardim. Ama babamin annemi aldattigini ogrenince isler degisti. Bence kizinizdan esinizin sizi aldattigini gizlememelisiniz. Yoksa davranislari farkli olabilir. Ilerleyen yaslarinda 12 13 gibi yaslarinda bunu ona soyleyebilirsiniz
Ben şahsım adına bu konunun 99% sahte olduğunu düşünüyorum
Reklam amaçlı açılmış.doktor tanıtılmış
Madem derdine çare bulmuş ne diye konu açmış
Ve de 3 mesaj yazmışlar göz yasları dinmiş.neyse saçma.umarım günahınızı almıyorumdur.oyleyse hakkınızı helal edin
anne baba olarak üstünüze düşen görevi yerine getiridikten sonra sorun olmaz.sonuçta çocuğunuzdan değil birbiririnizden ayrılıyorsun.özellikle şunu söyleyeceğim çocuk babanın yanına gittiği zaman baba çocuğu anneye karşı doldumuyacak sizde babasına karşı çocuğunuzu doldurmayacaksınız.huzur çocuk için herzaman önemli annesini ve babasını gözünde hayal etmek istediği gibi görmek ister.hakkınıza hayırlısı olsun Allah yardımcınız olsun.
Benim gözümde boşanmış boşanabilmiş kadın güclüdür. Her babayiğidin harcı değildir o yuvayı dağıtmak. Cok gecerli nedenleriniz olmasaydı eminim boşanmazdınız.
Allah yardımcınız olsun, evladınız vatana millete hayırlı güzel bir cocuk olsun inlallah.
eğer aldattığını söylersem babadan soğumaz mı? ne bileyim aklım çok karışık, belki de zamanla kendi anlayacak , ama şimdi aniden karşılaşınca çocuk için sürekli korkar oldum. her uyanmasında baba nerde diye soran bir çocuk, sürekli birlikte parka gidiyorlar, babası ne derse yapar, çok zor olacak ama o da uzak olmaya alışacak başka çare yok, ama sizin böle yazmanıza sevindim demek ki çok da problemli olmuyor çocuk boşanınca, benim annem biraz beni durdurmaya çalışıyor çocuğu düşün, her erkek yapar diye söylüyor, çocuk perişanlık çekecek diyor ama ben devam edemem göz göre göre , inşallah o da büyüyünce beni anlar sizin gibi
Soguyabilir tabikide ben mesela sogudum babamdan gorusmuyoruz bile ama sadece aldattigindan degil baska olaylarda oldu tabi. Babaya cok duskunse bile zamanla sizin yaninizda kalicagi icin bu duruma alisir ve size daha duskun olur buna eminim. Gerekli yasa geldiginde sizi anliycagindan eminim sonucta oda kiz ve oda sizinle hatta hepimizle ayni kafadan olucak :) Yanlis anlamassaniz size bir tavsiyem, kesinlikle annenizi dinlememeniz. Eger aldattiysa zaten bu iliski bitmistir. Anneniz boyle bisey diyebilir ama sonucta o adamla evli olan sizsiniz anneniz degil. Esiniz olmasa bile kizinizla gayet duzgun bi hayat yasiyabilirsiniz zor birsey degil bu. Hem sizde istemiyorsunuz artik evli kalmayi. Eger istemiyorsaniz uzatmanizin bir manasi yok kanaatimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?