Benim ebeveynlerimde boşandı, çok zor bir süreç
Yaşamış bir çocuk olarak şunu diyebilirim ki; kızınız daha çok ufak, tabi ki sebepleri anlayamaz sadece babasından uzak kalma kısmı onu ilgilendiren. Uzman birinden yardım almak çok iyi bir çözüm. Ancak çocuğun aklı ermeye başladığı zaman ona mutlaka gerçekleri söyleyin; ben bu konuda anne ve babamı asla affetmedim. Olayların iç yüzünü öğrendiğimde çok büyük bir yıkım geçirdim ve yıllarca atlamadım. Mahkeme beni babama vermişti, hep annemin kötü olduğu söylenerek 14 yaşıma kadar kandırıldım. Annemi bulup onu tanıdığımda, yaşadığı hayatı gördüğümde babamdan nefret ettim ve öldüğü güne dek affetmedim onu.
Boşanmak çok zor bir iş, hem ebeveynler hem çocuklar için. Hiç hasarsız atlatmak mümkün değil ama olabildiğince az hasar için uğraşılmalı. Bizim zamanımızda uzman yardımlarını kimse ciddiye almıyordu ama şimdi çok güzel çalışmalar var. Bir de şunu eklemek isterim çocuğunuzun sadece annesi olun; hem anne hem baba olmayın.Babalık görevini üzerinize alıp, ne eşinizi rahatlatın ne de çocuğun dengelerini değiştirin. Allah CC yardımcınız olsun, sağlam durma gücü versin size