Boşanma Kararı

Wassermelone

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
6
1
1
33
Merhaba güzel insanlar umarlm bana yol gösterirsiniz cıkmazlardayım. 6 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik Onu yurt dışına getirdim ailesi ailem türkiyede. Eşim dügünde başka bir insan oldu ailesiyle bir olup dügün zamanı beni cok aşşagıladı dügünden önce melek gibiydi. Kacmak istedim ama millet ne der ailemin yüzü düşer diye evlenince iyi olur düşüncesiyle evlendim. Cok pişmanım evlendigim icin. Eşim 26 yaşında benden 1 yaş kücük evlendikden sonra hic tanımadıgım huyları cıktı.cocuk gibi bir insan herşeye aglıyor 6 ayda bu 3. İş denemesi..ben calişiyorum ve kendisi 6 ay icinde 3 ay zor calıştı. Benim haberim olmadan ailesine para göndermiş ve parayı benim babamdan almış borc olarak babam yakımızda yaşıyor ve banada hic birşey söylemedi arkamdan iş cevirmiş ailesinin o paraya ihtiyacı yok. Bana kuranın üstüne yemin etti göndermedim diye ben makbuzu buldum evde. Benim calışmamla ev geciniyor. Kv kB sordum onlarda kuran üzerine yemin ettiler halbuki para onlara gitmiş. Ben şimdi cok zor bir karar aşamasındayım ailem ayrılmamdan yana balık başta koktu sonra hic onu durduramazsin diyorlar. Eşime güvenim sıfır cocugum olmasınki yemin etti göndermedim diye. Ben kendim buldum cıkardım yalanını. Boşanmak istiyorum ama sonra pişman olurmuyum bilmiyorum. Evliligimi devam ettiripde neden boşanmadım diye pişman olurmuyum onuda bilmiyorum. Ve eşimde cinsel bozukluk var evlendigimiz günden itibaren aramızda sogukluk var bozukluk oldugu icinde yAnıma yaklaşmiyor. Şuanda duygusal cinsel anlamda bittik. Güvenmedigim insandan cocuk asla istemiyorum. Ne yapmalıyım ?

Makbuzu gösterince ne dedi peki?

Makbuzu gösterince ne dedi peki?
Agladi yine sızladı ayaklarıma kapandı yuvası yıkılmasın diye yalan söylemiş cok pişmanmiş ama benim icimde bir gram sevgi kalmadı.
Ben sana bir şans veriyorum ama gel sen söyle naptın parayı dedim kaybetti dedi ona şana vermeme ragmen. Benim evimdeki rıskımı gidip ailesine göndermiş babasina acımış ama benim babamdan borc istemiş yalanlarla istemiş.Bana hic acımadı ben her sabah işe gidiyorum. Boşanma korkusu saldı onu boşanırsam türkiyeye dönücek diye kapanıyor ayaklarima belki türkiyede yaşasaydık kendisi cekip gitmişti dedigim gibi güven sıfır.

Cinsellik yok, saygınlık yok. Yalan var, tembellik var. Yani başka çare yok gibi ayrılmaktan başka.

Gerçeği bilmem ama bana daha çok yurtdışına gelebilmek için evlendi gibi. Sana saygısı yok sanki. Arkandan iş çevirmeler, seni aşşağılamalar, yalan söylemeler ne oluyor? Dediğine göre cinsellik de yok. Üstüne üstüne yalan söyleye söyleye Kuranı Kerim’in üstüne yemin ediyor. Allahtan korkmayan bir adamın eşiyle ne kadar iyi bir ilişkisi olur ki? Bir dövmediği kaldı.
Boşansan oturumu alamaz dimi?

Okuyunca sinirlerim bozuldu. Adam seni Avrupa’ya gelmek için kullanmış ve para vs olarak da sizi kullanıyor. Kişiliksiz, onur gurur, dürüstlük hiç bir şey yok. Adamı hemen boşayın. Evde değerli ne varsa alın, gönderin bilet alıp. Düğün altınları vs size ait zaten. Hemen bir dakika durmayın. Orada kalıcı işi olsa anında sizi boşar, aldatır. Yapmadığını bile bilmiyoruz. Yalan söyleyen insanın ailesi de aynıdır. Annesi nasıl utanmadan yalan söylemiş. Belliki bunlar dolandırıcı. Sizin babanızdan borç alması nasıl bir yüzsüzlük, utanmazlık.
Siz neden orada bir yabancı bulmadınız? Bizim ülkenin öküzlerinden birini ithal ettiniz- Türkiye böyle çok ihraç veriyor. Özenmeyin lütfen bakın, belki müslüman olsun, aynı dili konuşsun dediniz ama eziyet değil mi size? Güveni ilk 6 ayda böyle bir de kuran üzerine yemin edebilecek kadar yalancı biri size fırsat bulsa neler neler yapar? Hemen iletişimi de koparın. Anladığım kadarıyla siz size biri yalvarınca inanıyorsunuz ama bu insanları size zorla Sigorta satmaya çalışan veya telefonda dolandırmaya çalışan insanlar gibi düşünün. Size bir sevgi, saygısı yok. Siz sevilmeyecek bir insan değilsiniz ama bunlar kimseye değer verebilecek insanlar değiller. Yalvarması, ayaklarınızı öpmesi bile sizi vazgeçirmesin

Hiç kimse senden değerli değil. Kendini güzel ve iyi hissetmenden değerli değil. Yol yakınken kurtar kendini. Güçlü bir kadınsın ayaklarının üzerinde durabiliyorsun. Yol verip hayatına bakmalısın çocuğunda yok. Daha güzel insanlarla karşılaşman temennisi ile..

Böyle sömürücü insanlar bir ömür geçmez. Bir kadın olarak kendi başınızın çaresine bakabiliyorsunuz hele ki yurtdışı gibi bir yerde, geçiminizi sağlayabiliyorsunuz. Ve de en önemlisi ortada çocuk yok. O yüzden düsünmeyin bile yol verin bu kişiye.

Yorumunuza çok katıldım. Zaten adam onursuz gurursuz ayağının altında öper çıkarı için. Yarın öbür gün vatandaş olsun beterini yapar. Maalesef yapanını da çok gördüm, duydum.

Sizi yurtdışı bileti olarak kullanmış. Yerini sağlamlaştırınca başından atacak. O atmadan siz atın, postalayın köyüne.

İthal koca her zaman sorundur hiç mutlu olanı duymadım, görmedim de yurtdışında vardı yine böyle bir vaka annemin arkadaşının kızı
Damadını Türkiye den bulup evlendirdi ama damadı belli bir süre sonra diskolara ve yabancı kadınlarla birlikte olmaya başlayınca kız da boşandı, başka bir hikaye daha vardı oda kötü sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…