- 5 Aralık 2019
- 6
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi Wassermelone
Merhaba güzel insanlar umarlm bana yol gösterirsiniz cıkmazlardayım. 6 aydır evliyim eşimle birbirimizi severek evlendik Onu yurt dışına getirdim ailesi ailem türkiyede. Eşim dügünde başka bir insan oldu ailesiyle bir olup dügün zamanı beni cok aşşagıladı dügünden önce melek gibiydi. Kacmak istedim ama millet ne der ailemin yüzü düşer diye evlenince iyi olur düşüncesiyle evlendim. Cok pişmanım evlendigim icin. Eşim 26 yaşında benden 1 yaş kücük evlendikden sonra hic tanımadıgım huyları cıktı.cocuk gibi bir insan herşeye aglıyor 6 ayda bu 3. İş denemesi..ben calişiyorum ve kendisi 6 ay icinde 3 ay zor calıştı. Benim haberim olmadan ailesine para göndermiş ve parayı benim babamdan almış borc olarak babam yakımızda yaşıyor ve banada hic birşey söylemedi arkamdan iş cevirmiş ailesinin o paraya ihtiyacı yok. Bana kuranın üstüne yemin etti göndermedim diye ben makbuzu buldum evde. Benim calışmamla ev geciniyor. Kv kB sordum onlarda kuran üzerine yemin ettiler halbuki para onlara gitmiş. Ben şimdi cok zor bir karar aşamasındayım ailem ayrılmamdan yana balık başta koktu sonra hic onu durduramazsin diyorlar. Eşime güvenim sıfır cocugum olmasınki yemin etti göndermedim diye. Ben kendim buldum cıkardım yalanını. Boşanmak istiyorum ama sonra pişman olurmuyum bilmiyorum. Evliligimi devam ettiripde neden boşanmadım diye pişman olurmuyum onuda bilmiyorum. Ve eşimde cinsel bozukluk var evlendigimiz günden itibaren aramızda sogukluk var bozukluk oldugu icinde yAnıma yaklaşmiyor. Şuanda duygusal cinsel anlamda bittik. Güvenmedigim insandan cocuk asla istemiyorum. Ne yapmalıyım ?