- 13 Ağustos 2025
- 28
- 7
- 1
- Konu Sahibi Dertlerler
28 yaşında bir buçuk yıllık evliyim mesleğim var. benim sıkıntım eşim evlilikte ev işlerinde üzerimden hiç bir yük almıyor. sürekli annesiyle iletişim halinde evimizde ne olsa annesi biliyor. kayınvalidem hep beraber olalım kalabalık olalım derdinde ben daha bireyselciyim. eşimde ailesiyle olmamı gitmemizi onlarla samimi olmamı istiyor. eşimin maaşı benden çok düşük daha fazla kazanmak için bir çabası yok daha çok rahatı bozulmasın biz böyle iyiyiz modunda. Eşimle severek evlendim ama kendime yük görmeye başladım evliliği boşanmak doğru mu bilmiyorum deneyimi olanlar yazsın lütfen
Ayrıca ailesiyle çok samimi olmak istemediğimi mesafeli olduğumu gösteriyorum. sürekli kavga ediyoruz ailem sana ne yaptı sanki niye istemiyorsun diye hep kavga evlendiğimizden beri görümcen de de annesinden de bıktım
Ayrıca ailesiyle çok samimi olmak istemediğimi mesafeli olduğumu gösteriyorum. sürekli kavga ediyoruz ailem sana ne yaptı sanki niye istemiyorsun diye hep kavga evlendiğimizden beri görümcen de de annesinden de bıktım