- 24 Eylül 2013
- 9.943
- 32.573
- 748
- Konu Sahibi Dertlerler
-
Yallah ananın evine diyeceksiniz. Boşanmak çok zor bir süreç. Terapi almadan atlatmak daha zor ama bence boşanma ile gelen rahatlık da paha biçilemezBen boşanmayı kafaya koydum gibi sadece boşanma süreci nasıl geçer sonrası nasıl geçer bunları düşünüyorum çünkü bu şekilde yaşamak eş tarafından anlaşılmıyor olmak çok yorucu takmış ailesiyle iyi olmama ve hazır yaşamaya alışmış
Hayır evde kirayı ve faturaları bölüşüyoruz mutfak alışverişini de kim denk gelirse o şekilde alıyor ev için hemen hemen aynı parayı harcıyoruzMaddi paylaşımlarınız nasıl mesela? Yani sizde para saklaması bütün masrafları size yüklemesi vs?
Esnaf ve çabalaması gerektiğini düşünüyorum kazancı artması için ve evin günlük işleri için birini tutma fikri doğru gelmiyor bana aylık olabilir ama rutin işler için gereksiz biz yapmalıyız beraberNasıl bir iş yapıyor ki gelirini arttırmasını istiyorsun?
Saçma geldi esnaf mı sigortacı mı? Müşteri peşinde mi yeterince koşmuyor? Neyi eksik yapıyor da az kazanıyor diye düşünüyorsun?
Bir de kimse ev işi yapmak zorunda değil siz de yapmayın, iki kişi çalışıyor bu evde bu işler için birini tutun?
Çok mu düşük toplam geliriniz?
Seviyoruz onun da beni sevdiğini biliyorum ama sevmek ortak hayatı ve sorumlulukları yapmayınca yetersiz kalıyor artık yorulduğumu düşünüyorum sevsem bileSizde sevgi bitmişte evlilik çileye dönmüş gibi.saydıgınız seyler düzeltilmeye çalısılırsa düzeltilebilecek seyler .ama sizde birseyler bitmiş ugrasmaya bile değmez havasındasınız ki bu şekildeyse de evliliğe bakış açınız daha fazla vakit kaybetmeden cocuk sahıbı olmadan boşanın.kimine göre bu saydıklarınız boşanma gerekçesi kimine göre değil.sevgi tahammül tükenmisse size bunlar batmaya başlamış bunun sonu yok eninde sonunda biter .uzatmadan bitirmek en iyisi.ama sevginiz varsa sans verin bence
Benim eski kazık kadar 40 yaşında sevgilim de böyleydi. Yurt dışı tatiline gittik durmadan birine mesaj atıyor. O kim dedim. Annem dedi nasıl gidiyor napıyorsunuz neredesiniz diye soruyormuş. Çok fena bence bu tarz erkeklerKayınvalidenin evin içinde olan her şeyi biliyor olması benim için boşanma sebebi.
Kendisi aile kurduğunu kabul edemeyip, kendi evinde, özelinde olup biten her şeyi yemeden içmeden annesine anlatan adamla olmaz.
Ev mahremdir
Birey olmayı beceremeyip annesinin biricik prensesleri olarak yetiştikleri içinBenim eski kazık kadar 40 yaşında sevgilim de böyleydi. Yurt dışı tatiline gittik durmadan birine mesaj atıyor. O kim dedim. Annem dedi nasıl gidiyor napıyorsunuz neredesiniz diye soruyormuş. Çok fena bence bu tarz erkekler
Böyle kaynana da nefretlik sanane yani bu kadar didikliyosun iyiki kaynanan olmamış maalesef ben yaşıyorum bunu meraklı ve sürekli herşeyi soruyor oğlu da söylüyorBenim eski kazık kadar 40 yaşında sevgilim de böyleydi. Yurt dışı tatiline gittik durmadan birine mesaj atıyor. O kim dedim. Annem dedi nasıl gidiyor napıyorsunuz neredesiniz diye soruyormuş. Çok fena bence bu tarz erkekler
Boşanmamak için bir sebebim yok gibi çocuğum yok ve eşimden şikayetçi olduğum bir sürü konu var seviyorum onu bunu da biliyorum ama bitmesi lazım gibi çünkü sürekli kavga yordu artıkEv işi konusunda bu sitede gördüğüm en işe yarar yöntem "madem çalıştığım halde ev işlerini de ben yapıyorum, o zaman bu evi sen gecindireceksin maaşımdan beş kuruş vermiyorum" yaklaşımı oldu. Bence bunu bi deneyin. He onun dışında, yapabiliyosaniz bosanin, aileci bi parazitle evlisiniz
Bende böyle düşünüyorum onu sevdiğim için katlanıyodum hala seviyorum ama artık yoruluyorum ve ailesiyle ilgili tartışmalardan da çok sıkıldım yetti gibi sabrım sanki buraya kadarçalışan bayanlara neden bu evin tüm görevleri yükleniyor hiç anlam veremiyorum
Ben ev hanımıyım ben bıle herseyı kendıme yük etmıyorum
Çalışıyor olucam hem para kazanıcam hem evın tum ısı bende olacak bırde üstüne eş ailesini çekicem.. oldu paşam başkaa..
Gider kendi kendime yaşarım daha iyi..
Endogru kararı vermıssınız ve haklısınız
Siz ne kadar cahil bi insansınız ya. Ne saçma sapan çıkarım ve genellemeler bunlar.Aslında boşanma lafi bir kere konuşuldu mu o evlilik iflah olmuyor. Daha iyisini bulma ümidiniz zayıf. Çünkü en azından bunu seviyorsunuz. O yüzden bunu yontmaya çalışın. Büyük sorunlariniz yok denildi yorumlardan. Nikah hediyeligi mesela hiç önemli bir konu değil. Tahammül sınırlarınız baştan bitmiş. Boşanirsaniz bir daha evlenememe ihtimali çok yüksek.
bir kadın soğuduysa düzelmez. burada netleşelim. siz de soğudunuz mu? evet. eşiniz de düzelmez sizin duygularınız da düzelmez. Zaman ve para kaybı bu evlilik artık. Onun hizmetini de bırakın artık. Hizmetçilik yapmak da çok koyar bu şartlarda.Bende böyle düşünüyorum onu sevdiğim için katlanıyodum hala seviyorum ama artık yoruluyorum ve ailesiyle ilgili tartışmalardan da çok sıkıldım yetti gibi sabrım sanki buraya kadar
Cok biliyor gibi konuştunuz dahaa gencecik kadın neden evlenmesin, maaşı var mesleği var gül gibide evlenmese bile kendi kendine yetecek bir kadın... mutsuz olduğu bir evlilikte bir daha evlenemem diyip bir ömür böyle bir adamı çeksin mi nasıl bir düşünce bu yaaAslında boşanma lafi bir kere konuşuldu mu o evlilik iflah olmuyor. Daha iyisini bulma ümidiniz zayıf. Çünkü en azından bunu seviyorsunuz. O yüzden bunu yontmaya çalışın. Büyük sorunlariniz yok denildi yorumlardan. Nikah hediyeligi mesela hiç önemli bir konu değil. Tahammül sınırlarınız baştan bitmiş. Boşanirsaniz bir daha evlenememe ihtimali çok yüksek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?