Boşanma kararı

Babaanne sen misin?

Bir daha evleneyim diye bir düşüncem yok zaten ben gerçekten artık kaynana görümce görüşmek zorunda olmak herkesi düşünmek herşeye yetişmek bunlardan çok bunaldım boşanıp kendimle ve işimle ilgilensem çok daha huzurlu olurum gibi çünkü eşimin kafa yapısı aynı hala annemler iyi olucaksın seviceksin görüşeceksin deyip duruyor

Evet üç gündür herşeyi bıraktım kirlisi yediği tabak umrumda değil işten gelip kendi halimde takılıyorum bugün konuştuk annemlerle iyi olucaksın seveceksin deyip duruyor hala sıkıldım iki kişilik hayat istesem de olmuyor kaldı ki işe yaramazlığı cabası bitirelim dedik ikimizde

Evet bu şekilde bir evlilikten çok yoruldum sürekli annesini kardeşini konuşuyoruz ya da neden sorumluluklarını yerine getirmediğin konuşuyoruz bitirmeye karar verdik başka bir evlilik zorunda değilim olursa da olur katılıyorum size

Evlenmeden önce eşinizin maaşını biliyorsanız şu anda bununla ilgili soru işaretlerinizin olmasi anlamsiz.
Esas sorun bence evinizin içindeki her şeyin kayinvalideniz tarafından bilinmesi. Bu konuda açık ve net konuşun, tavrınizi ortaya koyun. Olmuyorsa da yapılacak pek bir şey yok gibi.
Kimse kimseyle düşman olsun demiyorum ama siz iki kişi bir cekirdek ailesiniz. Eşinizin bunun farkına varması gerekiyor. Sonrasında aileleriniz ile ilişkinizi gozetin.
Bir de merak ettim. Evlenmden önce de annesine bu aşırı bağlılığını belli edecek bir şeyler yapmıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…