Boşanma kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayın ama size özür dileten paspas köle yapan döven git diyen bizmiyiz acımasız bizmiyiz ?
Kalbinizin kötülüğünde boğulmanızı diliyorum. Gerçekten bu kadar kötü bir kalbe sahipken size kimse zarar veremez. olup biteni küçümseyerek karşısındakini aşağılayarak Aydın ve güçlü kadın profili çizmeye çalışıyorsanız tamamdır en güçlü en aydın sizsiniz. Çıkın lütfen yorum yapmayın çok mutlu bir insan olsaydınız kalbiniz biraz yumuşak olurdu diye düşünüyorum.

Herşey iyi olacak tesellisi işinize yaramaz iyi falanda olmaz hele geri dönüp çocuk yaoarsaniz batan tekneye yolcu almak olur.babanizla konuşup herşeyi anlatıp boşanıp bu adamdan yeniden başlamanız lazım.Hata yaptığınızı kabullenip bundan sonra daha güçlü devam etmeniz lazım banane hatayı kabul edin etmeyin.Etmediginiz sürece hayat daha beterini veriyor siz anlayana kadar o ders sona ermiyor .Bu yüzden bir daha kimsenin değişeceğini düşünmeden size karşı siz iyi olduğunuz sürede onun isteklerini yerine getirdiğiniz sürece iyi olmasına aldanmayın.Hep genele bakın .

Beni dövdü kumarbaz ve borç batağında de. Saklama. Hala da borç artıyor de. Onu koruma savunma. Kötüle ki baban sana evini açsın. Bu saatten sonra kaybedecek bir şeyin yok.

Aynen iade ediyorum

Bu mesajınıza bakınca konunuzun gerçekliğine gölge düşüyor. Ödev, örnek olay vb çalışması mı bu?

5 ayda ne çocuğu zaten. Şiddet uygulayan birinden her şey beklenir.

Seneye çocuk da yaparsın bence dayak yedim sustum altın verdim sustum kovdu gittim vsss ula o kovmadan senin terk etmen

Bir KK klasiği bu durum, hepsi de atanacak inşalla

Onca yorumunuz arasında gerçekten işime yarayacak tek yorum bu. Evet ben isteklerini yerine getirdiğim sürece iyi olduğunu yüzüme inen ilk tokatta anladım ve bu şoku atlatmam uzun sürdü. Bu adam için çocuk doğurmayı falan düşünmedim çünkü haketmediğini evliliğin başında anladım. Hatasızım demiyorum en büyük hatamın da insanlar iyi yönde düzelir düşüncesi olduğunu da kabul ediyorum. Ama bunları yaşamayı hakettiğimi düşünmüyorum. Bunun kötü bir ders olduğunu biliyorum belki de yaşamam gerekiyordu diyorum. Ama ben de bir zamanlar bunları kabul edecek bir insan değildim ve başıma geldiği zaman insanların bir şekilde yıllarını ve yolunu kaybettiğini anladım. Geri dönmeyi düşündüğümden değil psikolojik olarak iyi hissetmediğim için bu konuyu açtım.

Dönmeyi düşünmüyorum sadece psikolojik olarak çok yoruldum 5 ayda. Sürekli suçlanmaktan. Ve her davranışın sebebi olarak beni göstermesi zamanla suçluluk psikolojisi yarattı bende. Bütün hayatım boyunca ilk defa çok zayıf hissediyorum. Ve iyileşmek istiyorum. Bunların hepsini geride bırakıp…

Ben her hatayı karşı tarafta aramıyorum.

Ay inşallah şakadır bu yazınız. Gerçekse ve ciddiyseniz çok zor bir hayatınız olur.

Yani hata denilen şey, sonuçların ne olacağını bilinmeden yapılan şeydir. Ama kumar ve fiziksel şiddet için hata diyemeyiz.

Siz kocanız çok kötü bir insan.

şöyle düşünsenize. bir tane kız bebeğe hamilesiniz. aylarca karnınızda taşıyorsunuz. emek emek hevesle küçük kıyafetlerini alıyorsunuz. gidip doğuruyorsunuz. minicik bir bebeğin büyümesine şahit oluyorsunuz. büyüyor okullara gidiyor üniversite bitiriyor gurur duyuyorsunuz. sonra bir adam kızınızla evleniyor ve
1. kızınızı dövüyor (fiziksel şiddet)
2. kumar oynadığı için bütün parasını elindeki avuncundakini alıyor (ekonomik ve psikolojik şiddet)
3. kendine hizmetçi yapıyor (psikolojik şiddet)
4. evden kovuyor (psikolojik şiddet)

şöyle biriyle kızının evlenmesini ya da evli kalmasını ister misin? dürüstçe düşün. evet inşallah ilerde kızım, şimdiki kocam gibi biriyle evlenir diyebiliyor musun? kararını ona göre ver.

Asla dönmeyi düşünmüyorum. Sadece psikolojik olarak kötü hissediyorum. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım haliyle üzülüyorum. Bu konuyu açma sebebim dönmeli miyim sorusu değil yaşadıklarımı paylaşmak ve biraz rahatlamak. Çünkü kafam çok dolu ve Allak bullak. Sevgi bunları yaşadıktan sonra bitti maalesef.

Burda herkes kpss çalışıyor evlenince ama, evlenmeden önce olması lazım onun
Bu gerçekten çok mu komik? Herkesin atandıktan sonra mı evlenmesi gerekiyor? Ülke şartlarına bakarsanız atama olmadığını görürsünüz. Ben evlenmeden önce de KPSS çalışıyordum gayet iyi puan aldım ama alım olmadı. Yani evlendikten sonra başlamadım.

Dayak yediğin bir here asla dönme bunun suçu suçlusu yok. Köpek bile dayak yediği yere dönmüyor en sağlık dostumuz deriz. Babana her şeyi anlat korunacak bir yeri yok eşinin bir an önce kurtul. Şimdi sana diller dökecek boşanmak istemeyecek ama inanma kendi yoluna bak. İnş çalışan bir kadınsındır düzenini kurarsın. Baba evi de pek sağlıklı gelmedi bana.

Komik bence. Bu devirde kimse kimseye bakmıyor. Ne sandıydın ki evliliği. Evleniriz kocişim bana prensesler gibi bakar mı dedin. Altınını bile yedi. Çalışıyor olsan maaşını da yiyecekti. Cidden nasıl bu mesajı yazdın ya. Herkes memur olma peşinde. Özel sektörde iş çok. Kocan ya da baban sana güle oynaya bakmayacak biliyorsundur inş.

Maalesef sorun şuan çalışmıyor olmam. Yoksa babama da rest çeker giderim. Bu durumdan dolayı iyi değil babamla aramız.

Benim kimse tarafından bakılmak gibi bir derdim yok. Ben çalışma taraftarıydım ama eşim oturup bu sene çalış olmazsa seneye işe girersin dedi. Ortak karardı yani. Yoksa elim ayağım tutuyor çalışır kendime bakarım çok şükür böyle komplekslerim yok.

Maalesef sorun şuan çalışmıyor olmam. Yoksa babama da rest çeker giderim. Bu durumdan dolayı iyi değil babamla aramız.
Daha önce yüksek puan aldım dedin kendini odaya kapatsan bir yıl sıksan dişini KPSS kazansan atanır neresi olsa gidersin ailenden de eşinden de rahatça kurtulursun. KPSS olmasa bile en azından bir işe girer çalışırsın. Baba evi o pisliğin yanından kat kat iyidir elin adamın kahrını çekeceğine babanın kahrını çekersin sadece sonuçta kendi baban kocan kadar gaddar değildir.

Evet gerçekten iyi bir puan iyi bir sıralama yaptım daha önce iki defa ama alım olmayınca puanın sıralamanın bir önemi kalmıyor. Sıcağı sıcağına bilgiler tazeyken bu sene sağlam çalışıp atanırım diye düşünüyordum ki şunları yaşarken bile hala ders çalışıyorum. Güçlü bir insanım ama yaşadıklarım beni çok yıprattı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`