- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
- Konu Sahibi vanityfairr
-
Öfke sorunumuz var .Benim çocuklarım yanımda onunkiler anneleriyle başka şehirdeparadan başka probleminiz var mı
ikinizin çocuğu var mı birlikte
her şeyi anlat yoğurdu üfleyerek yemeniz gerekirken adamın yapısını bile bile ne diye evlenirsiniz kiİkimizin de ikinci evlilikleri ve ilk evliliklerimizden çocuklarımız var.3 yıllık evliyiz.Önceki konularımda da yazmıştım eşim maddi anlamda hiç bir birikim yapmamış,iş istikrarı da olmayan biri.Üniversite mezunu ve tcrübesi de var ancak iş,inde tutunamıyor ve çok agresif.Sürekli işten çıkarılıyor.
Ben biraz utandığım için onun adına biraz da üzmemek için ailemden bu duurumu hep sakladım.Onlar onun bu iş sorunlarını bilmiyorlar .
Ancak bıçak kemiğe dayandı ben de ve eşimin üstüme gelme tavırlarıyla artık cidden çok bunaldım.Boşanmak istiyorum ama o istemiyor ve biliyorum ki kolay olmayacak.
Aileme tüm bu yaşadıklarımı anlatayım mı sizce yoksa kendi başmın çaresine mi bakayım ? Fazla arkadaşım yok ve aşırı bunaldım
ikimzin ortak çocuğu yokparadan başka probleminiz var mı
ikinizin çocuğu var mı birlikte
sana karşı davranışları nasıl peki. dayanamayacağın şekilde miÖfke sorunumuz var .Benim çocuklarım yanımda onunkiler anneleriyle başka şehirde
Bana karşı davranışları iyi,sevgi dolu.Başka kötü huyu yok.Çocuklarla da arası iyi.sana karşı davranışları nasıl peki. dayanamayacağın şekilde mi
sıkıntı sadece öfke kontrolü mü. öfkesini nasıl ifade ediyor. seviyo musun onu pekiBana karşı davranışları iyi,sevgi dolu.Başka kötü huyu yok.Çocuklarla da arası iyi.
Agresif bir yapısı var.Bana ve çocuklara karşı agresif değil ancak dışarıya karşı saçma bir ifke problemi var.İş yerinde mutlaka birileriyle kavga eder ve atılır.Ailesinden kimseyle görüşmez herkes ile kavgalı.Severek evlendim ama sevgim tükendi.sıkıntı sadece öfke kontrolü mü. öfkesini nasıl ifade ediyor. seviyo musun onu peki
bu sorun gitti diyelim ki. iş arkadaşlarıyla iyi oldu, kimseyle kavga etmedi, ailesiyle çok muhabbetli oldu. hala evli kalmak ister misinAgresif bir yapısı var.Bana ve çocuklara karşı agresif değil ancak dışarıya karşı saçma bir ifke problemi var.İş yerinde mutlaka birileriyle kavga eder ve atılır.Ailesinden kimseyle görüşmez herkes ile kavgalı.Severek evlendim ama sevgim tükendi.
Bunu yapabileceğine inanmıyorum.Bu konuda verdiği sözleri tutmuyor tutamıyor.Artık ona güvenmiyorum.bu sorun gitti diyelim ki. iş arkadaşlarıyla iyi oldu, kimseyle kavga etmedi, ailesiyle çok muhabbetli oldu. hala evli kalmak ister misin
Bence eşini önce bir psikoloğa gitmeye ikna et...buna rağmen bir düzelme olmazsa o zaman boşanmayı düşün...Agresif bir yapısı var.Bana ve çocuklara karşı agresif değil ancak dışarıya karşı saçma bir ifke problemi var.İş yerinde mutlaka birileriyle kavga eder ve atılır.Ailesinden kimseyle görüşmez herkes ile kavgalı.Severek evlendim ama sevgim tükendi.
Geçen sene bir psikiyatriste gittik ilaç verdi.6 ay kadar kullandı ve bıraktı.Tekrar giderim diyor ama tek başıma yüklenmekten dolayı o kadar doldum ki söyledikleri bana bir şey ifade etmiyor artık.Bence eşini önce bir psikoloğa gitmeye ikna et...buna rağmen bir düzelme olmazsa o zaman boşanmayı düşün...
tek sorun buysa çözülür. benim babam böyleydi. çok stresli iş hayatı vardı adamda öfke kontrolü problemi oluştu. bize karşı çok iyiydi ama dışarıdaki insanların ağzına ederdi. şimdi pamuk gibi adam oldu canım babam. öfke kontrolüyle ilgili kitap okuyup psikoloğa(psikiyatr değil) gidip terapi görürse stresini sağlıklı şekilde atma yollarını öğrenecektirBunu yapabileceğine inanmıyorum.Bu konuda verdiği sözleri tutmuyor tutamıyor.Artık ona güvenmiyorum.
ikinci kez boşanmak çok zor bir kararherkes mutlu olmak için evleniyor bu iş şans işi maalesef,hata hata getirir 1. evlikte olur umduğun olmaz ayrılırsın 2. farklı bir sıkıntı çıkar ,önemli olan karşılıklı anlayış ve özveri buda yoksa zaten yürümez istediğiniz kadar uğraşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?