- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Samimiyetini güvendiğim ni insandı.yani benm.yasadiklarim hafif ve ciddiye alınmayacak şeyler olamaz diye düşünüyorumBoşanma sebebinizi kimseye açıklamak zorunda olmamalısınız bana kalırsa.
Şiddet hariç diğer sebepler için toplanıp heyet mi kuracaksınız icazet için? Çok meraklıysa eski eşinizle arkadaşınız evlensin, bu anlattıklarınızı bile bile hala böyle yorum yapıyorsa da arkadaş denmez ona
Yok ama 4 ay dayanabildim bunları simdiden yapan bi insan ilerdede devam eder diye düşünüyorum.Bir insani asla degistiremessin yine olan sana olurArtık boşanmışsınız bunu sorgulamak
size fayda sağlamaz bu saatten sonra.Bunlar boşanmak için geçerli sebep değil desek ,barışma yoluna mi gideceksiniz ?
Denetlemek amaçlı ve daha nişanlı arkadaş 4 ayda bunları yapan bi insandan ne bekleyebilirdim kiKimi ne ilgilendirir?Hic umursamayin evlenince anlar gazel okudugunu..
Bence artık güvenmeyin o samimiyete sizSamimiyetini güvendiğim ni insandı.yani benm.yasadiklarim hafif ve ciddiye alınmayacak şeyler olamaz diye düşünüyorum
Yok ama 4 ay dayanabildim bunları simdiden yapan bi insan ilerdede devam eder diye düşünüyorum.Bir insani asla degistiremessin yine olan sana olur
Karariniz ne sebeple olursa olsun artık geride kaldi ve hicbir kadin yuvasını kolay kolay yıkmaz...iciniz rahat olsun önünüze bakin,umursamayin...Denetlemek amaçlı ve daha nişanlı arkadaş 4 ayda bunları yapan bi insandan ne bekleyebilirdim ki
Evet zaten eskisi kadar samimi olmycagm bi insan olcak bundan sora kendisiO zaman üstünde durmayın bu durumun ,o arkadaş zaten arkadaş değilmiş görünen o.Herkesin kişiliği ve evliliği farklı .Sizin için boşanma sebebi olan başkası için sineye çekilebilir durum olarak gelebiliyor ki mutsuzsaniz bitirmekten başka careniz zaten yok .
Bazen insanın kafasina takılıyo insan bi boşluğa düştüğü zaman.acaba diye ama yasadiklarin göz önüne gelince Hicc degmezler diyorum.bide sana böle şeyler söyleyen insan kalbini iyice yaralıyoBence takılmayın buna. Bekara koca boşamak kolay derler ya. Arkadaş nişanlı olduğu için evlilik heyecanı sarmış galiba onu... öyle olmuyo malesef
Boşanmak zor ama karar vermek ve uygulamaya geçirmekte zor.. her ailede sorunlar olur ama birlikte tuttunmak içinde sebepler lazım.. eksik birşeyler varsa neden çekilsinki böyle bir eş ve bonustan ailesi.. kimsenin hayatını eleştirmesine izin verme... ben kurtuldum de geç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?