Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

siissttt sakin ol zaten olan olmussa sanaaaa ne ayrica benm sevgi anlayisimdan .ne guzelll alien icin sevindim demkki ikiside anlayisliymis bir tabir vardir .bir evde iki tane deli varsa evlilik yurumez. biri akilli biri deliyse yurur. ... hem benm dusuncelrimden sana ne ben bosanma olaylarina uzuluyormmn her evde kavga olabilir. cocuk yuzunden gecim yuzundrn kaynana kayinbeder yuzunden evli misin bilmiyorum ama. yasamadan. hic biseyi bilemezsiniz herkes sizin gibi feminst ve. sansli olmayabilir zaten allahta yasatmasin not bir daha benm dusunceme saygisizlik edersniz bu kadar kibar olmam oyle cok bilmislik tavirlarida yapmayin...

Henüz nişanlı evliliği toz pembiş görüyor arkadaşın

Bu adamlar duzelmiyo. Ha duzeldi ha düzelecek diye bekleyen , çaba sarfeden kadınların elde ettikleri şey koskoca bir "hiç". Yıllarını harcamamışsın akıllılık etmişsin tebrikler. Önüne bak

Kimseye de bunları anlatmak ve hakli olduğuna inandırmak zorunda degilsin. Herkesin hayattan beklentileri farklı. Başkaları bu saçmalıklarla savaşmak gerektiğini düşünebilir, tercih meselesi. Bana kalırsa kimse bir erkeği adam etmeye çalışmakla ömrünü tüketmemeli. Herkesin tek bir hayatı var. Di mi?

Gerçekten çok doğru sölüyosunuz düzelmeyede hiç niyeti yoktu zaten.Gercekten o 4 ayda ben çökmüşüm..suan çok şükür biraz daha iyyim

İsterse saçma sebepler olsun, kime ne? Evlenirsiniz, boşanırsınız bu tamamen sizin kararınıza bağlı olmalı. Kaldı ki bu sorunların sadece bir tanesi olsa ve diğerleri olmasa bile boşanmaya yetecek sebepler. Umursamayın, kimsenin de böyle hadsiz yorumlar yapmasına izin vermeyin. Arkadaşınız çok meraklıysa kendi sabretsin, sabreden baş tacı oluyor sanki...

Sizin ilişkinize birşey diyen yok, şiddet içeren bir ilişki normal değildir, sağlıksızdır.

Kendinizi ister sarstırın ister aşağılatın ister dövdürün kime ne?

Alışmışsınız şiddete size yazdığım şey başka insanlara yanlış akıl vermeyindi ama anlayamıyorsunuz ve "sana ne, kayin beder ve bilumum imla hatalarınızdan" ne yazık ki yeterli eğitimi alamadığınızı fark ediyorum.

Çok üzüldüm size, umarım mutlu olursunuz ve saglikli bir psikolojiye sahip olursunuz en kisa zamanda...

Hiçbir kadın evliliğinde kötü şeyler yaşasın istemem. Arkadaşınız için de istemem bunu. Ama olur da yaşarsa kendisi oturup çeksin ne diyelim.
İnsanlar saçma sapan, fikir zannettikleri şeyleri hunharca ortalığa saçmaya çok bayılıyorlar.
Siz doğru olduğuna karar vermiş ve ayrılmışsınız. Bence de doğru olanı yapmışsınız. Hayat öyle bir insanı yola getirmeye çalışacak kadar uzun değil. Umarım bundan sonrasında doğru insanlar çıkar karşınıza.

Bosanma sebepleriniz bence gecerli ama nasil bu kadar yanlis bir evlilik yaptiginizi merak ettim. Hic mi tanimadan evlendiniz?

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Sizi anlamasını beklemeyin. Evli değil,bu tip şeyler yaşamamış. Insallah yaşamaz. Kimse yaşamasın üzücü şeyler bunlar. Gecmis olsun. Siz doğru kararı vermişsiniz boşanmak isteyerek. Boşandınız mı tam anlayamadım?
Benimde buna benzer bir olayım olmuştu. Şöyle. Ben nişanlıydım,arkadaşım evliydi. Bana diyordu ki ne olursa olsun yatağını ayırma yataga küs girme eşinle. Açıkçası ben kimseden nasihat almam yapım gereği. Babamı bile dinlemem çoğu konuda. O öyle konuşuyordu bende he he diyip geçiyordum. Samimi arkadaşım kendisi.
Sonra ben evlendim,esimle hic yatagimizi ayırmadık. Sadece 1 kez büyük kavga etmistim o zanan ayrı yattık.
Olayın ilginç kısmı,arkadaşım şuanda hep yatağını ayiriyormus salonda yatıyormuş. Bana oyle akıllar verirdi çünkü..
Sonra bana derdiki hep yemeğin olsun dolapta falan :) ya zaten bu bizim millette var erkek köleliği az cok bilirsiniz yemek yap kocana kocanla ilgilen gibi seyler. Sanki kocam degil de köpeğim. Genelde köpekler yemekten sonra oyun oynamak isterler çünkü nedense kendisi artık yemek yapmıyor. Dışarıdan söyletiyor ve diyor ki artık pasta börek yapmicam falan. Yani boyle insanlar var ara bozulcak bir durum yok sadece seni anlamiyor oyle düşün

seni uyarmistim beni elestricegine once beyni gelistir o profil fotrafinda ki gibi korknc birisin egitim seviyeme gelince aldigim gordugum egitim seni ilgilendirmez. yanlis fikire gekince burasi ozgur platform istedigimi yazarim vicdanen burayi arayana cevirmeye .hakkin yok aama sizin amacinizi anladim mahale kavgasi etmeye niyetin var. ben insanlaarla senin gibi bir sekilde kavga etmedim gerek reelde olsun gerek sanalda simdk yorymuma gene ziplacaksim alta kalmam hesabi

Allah aşkına boşuna takmayın
Tabiki de boşanma sebebi
Biraz daha o kızla konuşursanız
Evlilerin chat yapmasını normal gören bi kişi daha eklenecek bu düzene !!!

Şiddetten sonrasını okumadım. Arkadaşınız bu şartlarda evli kalmaya edecekse kendine saygısı yokmuş demek ki. Umursamayın.

ayrica ben bayanla konustum o detatlarini anlatti ve hak verdim. durumu psikolojiye kadar getirdin herkesin yasam kosullari farkli. ben sadece tartisma olabilir evlenmeden once verilen emeklere uzuluyorum. ve bosanma durumlarini uzuluyorm yani bunu. aksini savunmadan neden rahasiZ oldun. k bakma ben kimsenin verdgi akilla biseye kalkismam kadina git kocanla baris bisey olmaz demedim her evde tartisma olur ki siddete ben karsiyim sanki ben dayak yemisim gibi. lans etmye hakkin yok altini cizerek uzuldum falan. demeyede hakkin yokk allaha sukur 3 tane evladim var esimi cocuklarimida seviyorummmm beni taniyan tanir. ve surekli guclu bir kadin oldugumun ovgusunu. aliyormmmmmm.. bir daha beni bilip bilmeden bir sek elestrmeyin ve size tavsiyem kimsenin dusuncesine saygisizlik etmeyin size bunu ogretmemis olabilirler kendi dusunceni yaz . senin kimseyi elestrmeye hakkin yokkk sana bu hakki burda hic bir admin vermemistr.

Ben de yaşadıklarını yaşadım. Geçen yıl bu yüzden boşanılır mi tarzında imalar sen dayak yemeyi haketmisindir tarzında cümleler bazı hemcimslerimden ve arkadaşlarımdan duydum. Onlarla bir daha bu konum Hk konuşmadım. Arkadaşlığı da kestim.Ben eski esimi çok seviyordum ama kendimi daha çok seviyorum. Hiç kimse için ne kendimden ne de mutluluğumdan vazgeçemem. Şimdi o yok ben yine aynı evde aynı yerde mutluyum, huzurluyum.
Geçmiş geçmişte kaldı hep derim bir kadın kolay vazgecmez.
Sen geleceğe odaklan.
Sevgiler.

İnsan halinden anlamayanlardan nefret ediyorum. Karşında ki sana hayvan kadar bile değer vermiyorsa en güzel çağlarında 10-20 sene sonra Verse ne olur giden yıllara oluyor... öyle kadınlar çaresizlikten Yok sabretseydin Yok düzelirdi gibi laflar ediyor asıl güzellik kendi kararını verip zulme boyun eğmemektir. İşte maalesef çoğu kadınımız o arkadaşınız düşündüğü gibi düşünüp senelerce zulüm görüyor beş para etmez insanın düzelir ümidiyle yaşıyor

Bazı kadınların kaldıracağı durumlar değil şiddet felan bende şiddet olan bi ailede büyümediğimden bırakın eşimin şiddet uygulamasını hakaretini bile kaldıramam ki duygusal yönden çok etkilenirim. Eşim bilir bınları gerekenleri de babam söylemiştir zamanında... ama gelin görün ki kv kişisi erkektir döverde severde benim kocam çok döverdi ama ölmeden önce son yıllarında beni el üstünde tuttu diyor yani bana resmen şiddeti güzel bişeymiş gibi gösteriyor.. bende gülerek ben onu bunu anlamam bana bir fiske vurmamış babam senin oğlunun vurduğunu duysa ki emin ol hemen söylerim o zaman değil oğlun sülaleniz mahvolur babamı iyi tanırsın dedim o yüzden bana böyle akıl vereceğine git oğluna benim yaşadıklarımı gelinime yaşatma de ki kimsenin huzuru kaçmasın dedim... işte bizim çoğu kadınımız erkektir döverde söverde eğer katlanıyorsan seviyorsundur eğer pes ediyorsan aaaa insan biraz mücadele eder hemen de bıraktı demek ki sevmiyormuş derler... tabi her kadın da ha diyince gidemiyor gidecek yeri ve çaresi olmuyor öyle olanlara lafım Yok aslında yanlış anlaşılmasın

Arkadaşın ağır saçmalamış
Bir evlensin büyük konuşmayı görür

Kendi dayak yiyip oturan bir tipse böyle demesi normal
Bence iyi yapmışsın ne çekicen elin manyağını
Çocuğun da yok
Evlenip boşanmak artık eskisi gibi tabu değil ayrıca dinimizdede boşanmak var millet bu boşanmaktan neden bu kadar tırsıyor anlamıyorum
Sana insan gibi davranmayan biriyle niye aynı çatı altında kalıcaksın?adamlar kendini bk sanıyor kusura bakma bu tip kadınlar yüzünden
Aldırma ona güçsüz bir tip belli
Mesafe koy ne hali varsa görsün yarın kocasından dert yanmaya başlat hem şikayet ederler hem de sürdürürler inatla ben de bu tipleri anlamam
Benim bir arkadaşım vardı sevgilisi buna daysk atıyor tartaklıyordu aşırı kıskançtı yani sanırsın ki kız dünya güzeli.kendine güvensiz bir tipti çocuk.ettiği küfürleri hayatımda duymadım ne oldu gitti evlendi iki tane de çocuk yaptı.ben kestim görüşmeyi saçma sapan olaylarını dinleyemem kendi seçimi .gelip ağlanmasın bana .görüşmüyorum umrumda değil o kendine o hayatı layık görüyorsa kendi seçimi beni hiç ilgilendirmez..

Nasıl bunları söyler ayıp ya
Kendi dayak yedi diye bütün kadınların yemesi mi lazım
Bu eski kadınlarda çok oluyor bazen
Devir değişti kadın-erkek eşitliği gelişiyor ülkemizde ve daha da gelişmeli
Bu tipler sesini kesmeli
Şiddete duyarlı hale gelmemiz lazım ayıplamamız bu tip erkekleri toplumdan dışlamamız lazım.
Sinir oluyorum bu tip alttan alttan dayağı savunanlara

Kararlarınızı başkalarının fikirlerine göre sorgulamayın.
Sizin yaşadıklarınızın onda birine bile katlanamaz belki bu nişanlı! arkadaş. Evlensin de görelim.
Herkes kendi yaşadığını bilir evinde, herkesin sınırları, hayata bakışı farklıdır.
Kimi aldatılır evli kalır, kimi kalmaz.
Kimi dayak yer evli kalır , kimi kalmaz.
Herkesin hayatı kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…