- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
siissttt sakin ol zaten olan olmussa sanaaaa ne ayrica benm sevgi anlayisimdan .ne guzelll alien icin sevindim demkki ikiside anlayisliymis bir tabir vardir .bir evde iki tane deli varsa evlilik yurumez. biri akilli biri deliyse yurur. ... hem benm dusuncelrimden sana ne ben bosanma olaylarina uzuluyormmn her evde kavga olabilir. cocuk yuzunden gecim yuzundrn kaynana kayinbeder yuzunden evli misin bilmiyorum ama. yasamadan. hic biseyi bilemezsiniz herkes sizin gibi feminst ve. sansli olmayabilir zaten allahta yasatmasin not bir daha benm dusunceme saygisizlik edersniz bu kadar kibar olmam oyle cok bilmislik tavirlarida yapmayin...Sarsılmaya devam edin ne diyeyim hanımefendi oyle bir normalleştirmiş, öyle bir benimsemişsiniz ki.
En azından başkasına akıl vermeyin de insanları kendi yanlışınıza itmeyin. Bu sağlıklı bir düşünce ve ilişki değil. Sevmese böyle itiş kakış olmaz demişsiniz valla evlere şenlik bir düşünce yapısı.
Gerçek sevgide şiddete yer yoktur.
Ailemi sormuşsunuz, hayır hiçbir zaman birbirlerine şiddet göstermediler, kötü söz söylemediler. Demek birbirlerini sevmiyorlarmış sevseler kedi köpek gibi kavga ederlerdi değil mi.
Merhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Gerçekten çok doğru sölüyosunuz düzelmeyede hiç niyeti yoktu zaten.Gercekten o 4 ayda ben çökmüşüm..suan çok şükür biraz daha iyyimBu adamlar duzelmiyo. Ha duzeldi ha düzelecek diye bekleyen , çaba sarfeden kadınların elde ettikleri şey koskoca bir "hiç". Yıllarını harcamamışsın akıllılık etmişsin tebrikler. Önüne bak
Kimseye de bunları anlatmak ve hakli olduğuna inandırmak zorunda degilsin. Herkesin hayattan beklentileri farklı. Başkaları bu saçmalıklarla savaşmak gerektiğini düşünebilir, tercih meselesi. Bana kalırsa kimse bir erkeği adam etmeye çalışmakla ömrünü tüketmemeli. Herkesin tek bir hayatı var. Di mi?
siissttt sakin ol zaten olan olmussa sanaaaa ne ayrica benm sevgi anlayisimdan .ne guzelll alien icin sevindim demkki ikiside anlayisliymis bir tabir vardir .bir evde iki tane deli varsa evlilik yurumez. biri akilli biri deliyse yurur. ... hem benm dusuncelrimden sana ne ben bosanma olaylarina uzuluyormmn her evde kavga olabilir. cocuk yuzunden gecim yuzundrn kaynana kayinbeder yuzunden evli misin bilmiyorum ama. yasamadan. hic biseyi bilemezsiniz herkes sizin gibi feminst ve. sansli olmayabilir zaten allahta yasatmasin not bir daha benm dusunceme saygisizlik edersniz bu kadar kibar olmam oyle cok bilmislik tavirlarida yapmayin...
seni uyarmistim beni elestricegine once beyni gelistir o profil fotrafinda ki gibi korknc birisin egitim seviyeme gelince aldigim gordugum egitim seni ilgilendirmez. yanlis fikire gekince burasi ozgur platform istedigimi yazarim vicdanen burayi arayana cevirmeye .hakkin yok aama sizin amacinizi anladim mahale kavgasi etmeye niyetin var. ben insanlaarla senin gibi bir sekilde kavga etmedim gerek reelde olsun gerek sanalda simdk yorymuma gene ziplacaksim alta kalmam hesabiSizin ilişkinize birşey diyen yok, şiddet içeren bir ilişki normal değildir, sağlıksızdır.
Kendinizi ister sarstırın ister aşağılatın ister dövdürün kime ne?
Alışmışsınız şiddete size yazdığım şey başka insanlara yanlış akıl vermeyindi ama anlayamıyorsunuz ve "sana ne, kayin beder ve bilumum imla hatalarınızdan" ne yazık ki yeterli eğitimi alamadığınızı fark ediyorum.
Çok üzüldüm size, umarım mutlu olursunuz ve saglikli bir psikolojiye sahip olursunuz en kisa zamanda...
Allah aşkına boşuna takmayınMerhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
ayrica ben bayanla konustum o detatlarini anlatti ve hak verdim. durumu psikolojiye kadar getirdin herkesin yasam kosullari farkli. ben sadece tartisma olabilir evlenmeden once verilen emeklere uzuluyorum. ve bosanma durumlarini uzuluyorm yani bunu. aksini savunmadan neden rahasiZ oldun. k bakma ben kimsenin verdgi akilla biseye kalkismam kadina git kocanla baris bisey olmaz demedim her evde tartisma olur ki siddete ben karsiyim sanki ben dayak yemisim gibi. lans etmye hakkin yok altini cizerek uzuldum falan. demeyede hakkin yokk allaha sukur 3 tane evladim var esimi cocuklarimida seviyorummmm beni taniyan tanir. ve surekli guclu bir kadin oldugumun ovgusunu. aliyormmmmmm.. bir daha beni bilip bilmeden bir sek elestrmeyin ve size tavsiyem kimsenin dusuncesine saygisizlik etmeyin size bunu ogretmemis olabilirler kendi dusunceni yaz . senin kimseyi elestrmeye hakkin yokkk sana bu hakki burda hic bir admin vermemistr.Sizin ilişkinize birşey diyen yok, şiddet içeren bir ilişki normal değildir, sağlıksızdır.
Kendinizi ister sarstırın ister aşağılatın ister dövdürün kime ne?
Alışmışsınız şiddete size yazdığım şey başka insanlara yanlış akıl vermeyindi ama anlayamıyorsunuz ve "sana ne, kayin beder ve bilumum imla hatalarınızdan" ne yazık ki yeterli eğitimi alamadığınızı fark ediyorum.
Çok üzüldüm size, umarım mutlu olursunuz ve saglikli bir psikolojiye sahip olursunuz en kisa zamanda...
Bazı kadınların kaldıracağı durumlar değil şiddet felan bende şiddet olan bi ailede büyümediğimden bırakın eşimin şiddet uygulamasını hakaretini bile kaldıramam ki duygusal yönden çok etkilenirim. Eşim bilir bınları gerekenleri de babam söylemiştir zamanında... ama gelin görün ki kv kişisi erkektir döverde severde benim kocam çok döverdi ama ölmeden önce son yıllarında beni el üstünde tuttu diyor yani bana resmen şiddeti güzel bişeymiş gibi gösteriyor.. bende gülerek ben onu bunu anlamam bana bir fiske vurmamış babam senin oğlunun vurduğunu duysa ki emin ol hemen söylerim o zaman değil oğlun sülaleniz mahvolur babamı iyi tanırsın dedim o yüzden bana böyle akıl vereceğine git oğluna benim yaşadıklarımı gelinime yaşatma de ki kimsenin huzuru kaçmasın dedim... işte bizim çoğu kadınımız erkektir döverde söverde eğer katlanıyorsan seviyorsundur eğer pes ediyorsan aaaa insan biraz mücadele eder hemen de bıraktı demek ki sevmiyormuş derler... tabi her kadın da ha diyince gidemiyor gidecek yeri ve çaresi olmuyor öyle olanlara lafım Yok aslında yanlış anlaşılmasınSarsılmaya devam edin ne diyeyim hanımefendi oyle bir normalleştirmiş, öyle bir benimsemişsiniz ki.
En azından başkasına akıl vermeyin de insanları kendi yanlışınıza itmeyin. Bu sağlıklı bir düşünce ve ilişki değil. Sevmese böyle itiş kakış olmaz demişsiniz valla evlere şenlik bir düşünce yapısı.
Gerçek sevgide şiddete yer yoktur.
Ailemi sormuşsunuz, hayır hiçbir zaman birbirlerine şiddet göstermediler, kötü söz söylemediler. Demek birbirlerini sevmiyorlarmış sevseler kedi köpek gibi kavga ederlerdi değil mi.
Arkadaşın ağır saçmalamışMerhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Nasıl bunları söyler ayıp yaBazı kadınların kaldıracağı durumlar değil şiddet felan bende şiddet olan bi ailede büyümediğimden bırakın eşimin şiddet uygulamasını hakaretini bile kaldıramam ki duygusal yönden çok etkilenirim. Eşim bilir bınları gerekenleri de babam söylemiştir zamanında... ama gelin görün ki kv kişisi erkektir döverde severde benim kocam çok döverdi ama ölmeden önce son yıllarında beni el üstünde tuttu diyor yani bana resmen şiddeti güzel bişeymiş gibi gösteriyor.. bende gülerek ben onu bunu anlamam bana bir fiske vurmamış babam senin oğlunun vurduğunu duysa ki emin ol hemen söylerim o zaman değil oğlun sülaleniz mahvolur babamı iyi tanırsın dedim o yüzden bana böyle akıl vereceğine git oğluna benim yaşadıklarımı gelinime yaşatma de ki kimsenin huzuru kaçmasın dedim... işte bizim çoğu kadınımız erkektir döverde söverde eğer katlanıyorsan seviyorsundur eğer pes ediyorsan aaaa insan biraz mücadele eder hemen de bıraktı demek ki sevmiyormuş derler... tabi her kadın da ha diyince gidemiyor gidecek yeri ve çaresi olmuyor öyle olanlara lafım Yok aslında yanlış anlaşılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?