Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

Evet herkesin skntisi var ama benim yaşadığım evlilik evlilik degildiki cesaretim bile kalmadi 2. Bi evliliğe yine bu tarz insanlar çıkcak karşıma diye
Kimisi buna ragmen devam eder, etmek zorundadir belkide.. ne gyzel sen mutlu olmadigin yerde durmamissin

Uuuyyy okudukça darlandim en iyisini yapmissin. Bıraktığın iyi olmuş şu karaktersizi ya o söyleyen bunları yaşasa ne kadar dayanırdı acaba. Tez vakitte bu evliliği unutursun inş.

arkadaş filan olmaz o kadından beyinsiz insanlarla vakit geçirme siz en iyisini yapmışsınız eski kocanız tam bir ruh hastasıymış

arkadaş filan olmaz o kadından beyinsiz insanlarla vakit geçirme siz en iyisini yapmışsınız eski kocanız tam bir ruh hastasıymış
Zaten arama bi resmiyet koydum, oda bunu anladı.şimdi konuşmaya fln çalışıyo sen iyilerine laiktin bir daha evlenemem Şu tabir varya dul,kaldm diye üzülme diyo bana!

Zaten arama bi resmiyet koydum, oda bunu anladı.şimdi konuşmaya fln çalışıyo sen iyilerine laiktin bir daha evlenemem Şu tabir varya dul,kaldm diye üzülme diyo bana!
Yaşadıklarınıza değilde süre kısmına odaklanarak yorum yapmış diyecektim ama şu cümleden sonra bence hiç görüşmeyin
Zira arkadaşınız gerizekalıymış resmen birde sıvamış

bi dahaki sefere çok patavatsız olduğunu söyle bu kadar varoş olunmaz iyi ki kendine bi koca bulmuş dangalak

Kendisi dayak yeyip evliliğini surdurmeye devam etsin o zaman herkesin kendi seçimi. Kendine saygısı olan bir insan sizin yaptığınızı yapar. Bunu kimseye açıklamak mecburiyetinde de değilsiniz. Ben olsam gorusmem bunun gibilerle.

Artık bir gün bile evli kalsan millet boşanıyor yakında zaten boşanmayanlara tuhaf bakacak boşananlar özel olacak

Size siddet uygulanirken Allah korusun, kor olsaydiniz ya da sagir olsaydiniz. Bu hafif bir sey mi olacakti?
Tepkinizi gostermekle iyi ettiniz bence, herkes haddini bilmeli.
Bir yuva kolay mi yikilir? Siz ne hayallerle evlenmistiniz.

Ben de korkuyorum evlenince nikah cuzdanini tapu sanip gercek yuzunu gostrenlerden. Birbirlerini bulurlar insallah!

Guclu olun, ne yasadiginizi siz biliyorsunuz. Kocamiz diye her seylerine katlanmak da bi yere kadar. Dunya erkek dolu. Esas bu kafalar sorunlu. Biz en iyisine layigiz hepimiz.

Şiddet türü ne olursa olsun hiçbir şekilde mesrulastırılamaz.Benim ailem de -amiyane tabirle-eski kafa görücü usulü ,geleneksel dediğimiz zeminde kurulmuş.Annem ve babam birbirilerini sevmemişler.Evet ev içinde sürekli tartışma hatta küfre şahit olduk.Bu bile daha küçükken biz çocuklar için katlanılmaz,boşanmaya sebep olaylarken,babam eski kafa despot dar görüşlü bir adam olmasına rağmen anneme karşı bırakın şiddeti em ufak bir itiş kakış bile yaşanmadı.Ve annemin kadınlık gururunu karakterini aşağılayıcı sözleri ağzından duymadık.Bir kadının şiddeti meşru görmesi kadının kadına yapacağı em büyük kötülüklerden biridir.

Konusma gitsin. Sana çok da lazım biri degil. Hayat görüşüne göre yaşasın gitsin sizin hayatınızla ilgili de görüş bildirmesin bir zahmet.

Aynen katılıyorum benm evliliğim daha 1 yıl olmadan bu iğrenikleri yaşadım neden cekiyim bana böle davranan bi insanı ne hali varsa görsün.Biz onlardan en ufak bir şey istemedik düğün gününde ailem çok görgülü insanlar her konuda yanimda oldular allah onlardan razi Olsun cahil insanlarla uğraşmak bir okadar zor erkek tarafı inanilmaz cahildi hem babası hem annesi yani asla beni anlayacak ınsanlar değillerdi. Bu dünyada ne yaşatirsan onu yaşarsın dilerim yasattiklarini yasarlarr...

Daha görüşmüyorum ariyo açmıyorum anladi ama yine aynisini yapiyo hayatima negatif egerki katan insanları tek tek çıkarıcam zaten benm yasadiklarim vana yetiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…