Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

Sadece geçmiş aklima geldi daha çok yeni boşanmam.insanin içi sızliyo..bide bu şekilde şeyler duymak

O evin icinde yasananlari bir tek siz birsiniz. Gecinmeye gonlu olsaydi zaten adam size bunlati yapmazdi. Tek tarafli evlilik yurutulmez, yurumez de. Kimseye de aciklama yapmak zorunda degilsiniz. Arkadasiniz yeni nisanli. O simdi pembe bulutlarda, su an ona hersey guzel. Sizi anlayamaz. Kimsede de onay almayin, kimseye de aciklama yapmayin. Herkes kendince birsey der. O evde yasananlari bir tek siz bilirsiniz. Kafaniza bunlari takmayin.

Evlenince her şey okadar değişiyorki suan bunu anlayamiyo tabi bide bana ben abartmışım tarzinda konuşması canımı skti biraz .bazen insan içinde yaşadığı şeyleri kimseye anlatmaz keşke sole yapmasaydm diye bu dedigide tuzla buz etti bir an beni

Dediğim gibi onun şu an kafası çok farklı çalışıyor takmayin. Ne çektiğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Ayrıca kimse dengesiz, saçma sapan davranan bir herif için sıkıntı çekip hayatını heba etmek zorunda değil. Sizi boyun egmediginiz için tebrik ediyorum. Başınız dik olsun. Yine olsa yine tepiği basardim oh canıma değsin deyin.

Bazen insanın kafasina takılıyo insan bi boşluğa düştüğü zaman.acaba diye ama yasadiklarin göz önüne gelince Hicc degmezler diyorum.bide sana böle şeyler söyleyen insan kalbini iyice yaralıyo

Zaten neden böyle bi konuşma yaparlarki olmuş bitmis. Olaylar yaşanıyorken destek olsaymış madem.. takılma boşver.

Gercekten öle hic bir kadin boşanmak icin evlenmez allah kimseye yasatmasinn

Yani hiç hak etmediğin şeyler yasamak.bide arkadaş dediğin insandan bunları duymak insanlara olan samimiyetimi kaybettim artık

Ben enn yakın arkadaşıma bile sorunlarımı anlatmıyorum, asla samimi gelmiyo, etrafimda insan istemiyorum gerçekten .

Boşanmaya deyecek şeyler bence de . Örnek niyetine olsun... kimi dayak yer eşim değil mi döver der , kimi kabul etmez boşanır. Başkasını çok takmayın .Allah önünüze gönlünüze göre insanlar çıkartsın. Amin.

kesinliklle atlatilirdi ama .gonuller bir olmayinca...

bende diyorum bizde o yollarsdan gectik daha kotude sonradan hersey duzeldi gecti gonul bir olunca asilmayack bise yok. ikisi icinde gecerli bu soylediklerm
Keşke atlatabilseydik ama ona hiç bir konuda güvenmde kalmamsti bazı sebeblerden dolayi bir erkek neden sanal ortamlarda sürekli chat yapma gibi bi gereksinim duyar ? Yani anlayamiyorun

Keşke atlatabilseydik ama ona hiç bir konuda güvenmde kalmamsti bazı sebeblerden dolayi bir erkek neden sanal ortamlarda sürekli chat yapma gibi bi gereksinim duyar ? Yani anlayamiyorun
valah bence evlilik oturulmamis belki. sans verseydinZ duzelirdi yanlis anlamaiyin beni ben boyle durumlarda kotu oluyorm kimsenin ayrilip bosanmasuni istemem kim olursa olsun

bende diyorum bizde o yollarsdan gectik daha kotude sonradan hersey duzeldi gecti gonul bir olunca asilmayack bise yok. ikisi icinde gecerli bu soylediklerm

valah bence evlilik oturulmamis belki. sans verseydinZ duzelirdi yanlis anlamaiyin beni ben boyle durumlarda kotu oluyorm kimsenin ayrilip bosanmasuni istemem kim olursa olsun

Kusura bakmayın ama sindirilmiş bir karakterdesiniz, bir hafta bile olmadı kadıncağız öldürüldü boşanmak istediği için haberiniz yok mu? Insanlari nasıl siddete meyilli birileriyle yaşamaya motive ediyorsunuz?

Bekleseymiş geçermiş nedir bu yahu? Bekleseydi öldürecekti belki??

Şu elalemin adamlarına verdiğiniz değeri, gösterdiğiniz toleransın yarısını kendinize verseniz keşke.

vallah ben siddeten daha cok oyle ailede olan sikintilari. yazildigini okudum benim hic biseyi sindirdigim falan yok evlilik icin o kadar emek veripte. bosanmak ayrilmak pes. etmek sacma hani hergun siddet tabikide bosanma sebebi belki hersey zamnla duzelirdi. eger birini gercekten seviyorsan cozulmeyeck hic bise yok ben ne evliliklwr gordum ne hayatlar. simdi diyevegimide yanlis anlamyin cunku altindan bise cikartacaginiza eminm annenle baban hic tartismadi mi yada siddet gorme di mi illa olmustr inanmiyorm cunku boyle seylere. simdi sen siddeti savunuyorsun falan deme. esim beni asla dovmedi ama tartisirken illa sarsmisttr. bagzen birilerinin altan almasi lazim zaten arada sevgi olsa boyle muhabettler olmaz..

Sarsılmaya devam edin ne diyeyim hanımefendi oyle bir normalleştirmiş, öyle bir benimsemişsiniz ki.

En azından başkasına akıl vermeyin de insanları kendi yanlışınıza itmeyin. Bu sağlıklı bir düşünce ve ilişki değil. Sevmese böyle itiş kakış olmaz demişsiniz valla evlere şenlik bir düşünce yapısı.

Gerçek sevgide şiddete yer yoktur.

Ailemi sormuşsunuz, hayır hiçbir zaman birbirlerine şiddet göstermediler, kötü söz söylemediler. Demek birbirlerini sevmiyorlarmış sevseler kedi köpek gibi kavga ederlerdi değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…