- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Sadece geçmiş aklima geldi daha çok yeni boşanmam.insanin içi sızliyo..bide bu şekilde şeyler duymakDaha nişanlı, evliliği görmemiş niye umursadın ki bu kadar? Ayrıca boşanmak için illa aldatma yada şiddet mi olması lazım, mutsuz evlilik başlı başına sebep bence. Neymiş direnseymişsin. Kayınvalidesi çöreklensin de başına gör nasıl direndiğini. Boşver bacım, bekara kocaya direnmek kolay.
Evlenince her şey okadar değişiyorki suan bunu anlayamiyo tabi bide bana ben abartmışım tarzinda konuşması canımı skti biraz .bazen insan içinde yaşadığı şeyleri kimseye anlatmaz keşke sole yapmasaydm diye bu dedigide tuzla buz etti bir an beniVu huu taze nişanlı poncikligi nerede görsem tanırım. Bu tür her şeyi pembe bulutlardan ibaret görür ve yüce aşkıyla her şeyin ustunden geleceğine inanır o uçtuğu buluttan inene kadar aşk ve ilişkiler üzerine yorumlarını ciddiye almayın.
Dediğim gibi onun şu an kafası çok farklı çalışıyor takmayin. Ne çektiğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Ayrıca kimse dengesiz, saçma sapan davranan bir herif için sıkıntı çekip hayatını heba etmek zorunda değil. Sizi boyun egmediginiz için tebrik ediyorum. Başınız dik olsun. Yine olsa yine tepiği basardim oh canıma değsin deyin.Evlenince her şey okadar değişiyorki suan bunu anlayamiyo tabi bide bana ben abartmışım tarzinda konuşması canımı skti biraz .bazen insan içinde yaşadığı şeyleri kimseye anlatmaz keşke sole yapmasaydm diye bu dedigide tuzla buz etti bir an beni
Bazen insanın kafasina takılıyo insan bi boşluğa düştüğü zaman.acaba diye ama yasadiklarin göz önüne gelince Hicc degmezler diyorum.bide sana böle şeyler söyleyen insan kalbini iyice yaralıyo
Gercekten öle hic bir kadin boşanmak icin evlenmez allah kimseye yasatmasinnDüşenin halinden başka düşen anlar böyle seyler olduğunda yorum yapması kolay ama bide yaşayana sor yani ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz boşverin demek ki devam ettirmeye değecek birsey yokmuş bu evlilikte boşanmışsınız mutlu olmaya bakın
Yani hiç hak etmediğin şeyler yasamak.bide arkadaş dediğin insandan bunları duymak insanlara olan samimiyetimi kaybettim artıkZaten neden böyle bi konuşma yaparlarki olmuş bitmis. Olaylar yaşanıyorken destek olsaymış madem.. takılma boşver.
Yani hiç hak etmediğin şeyler yasamak.bide arkadaş dediğin insandan bunları duymak insanlara olan samimiyetimi kaybettim artık
Gerçekten öle bi in yüzüne pat diye vuruyolarBen enn yakın arkadaşıma bile sorunlarımı anlatmıyorum, asla samimi gelmiyo, etrafimda insan istemiyorum gerçekten .
Aminnn çok teşekkürlerBoşanmaya deyecek şeyler bence de . Örnek niyetine olsun... kimi dayak yer eşim değil mi döver der , kimi kabul etmez boşanır. Başkasını çok takmayın .Allah önünüze gönlünüze göre insanlar çıkartsın. Amin.
kesinliklle atlatilirdi ama .gonuller bir olmayinca...Merhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme vurmasi gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Bence atlatilmazdi .. 4 ayda eşine yaptigina bak şamar atmak nedir.kesinliklle atlatilirdi ama .gonuller bir olmayinca...
bende diyorum bizde o yollarsdan gectik daha kotude sonradan hersey duzeldi gecti gonul bir olunca asilmayack bise yok. ikisi icinde gecerli bu soylediklermBence atlatilmazdi .. 4 ayda eşine yaptigina bak şamar atmak nedir.
Keşke atlatabilseydik ama ona hiç bir konuda güvenmde kalmamsti bazı sebeblerden dolayi bir erkek neden sanal ortamlarda sürekli chat yapma gibi bi gereksinim duyar ? Yani anlayamiyorunbende diyorum bizde o yollarsdan gectik daha kotude sonradan hersey duzeldi gecti gonul bir olunca asilmayack bise yok. ikisi icinde gecerli bu soylediklerm
valah bence evlilik oturulmamis belki. sans verseydinZ duzelirdi yanlis anlamaiyin beni ben boyle durumlarda kotu oluyorm kimsenin ayrilip bosanmasuni istemem kim olursa olsunKeşke atlatabilseydik ama ona hiç bir konuda güvenmde kalmamsti bazı sebeblerden dolayi bir erkek neden sanal ortamlarda sürekli chat yapma gibi bi gereksinim duyar ? Yani anlayamiyorun
bende diyorum bizde o yollarsdan gectik daha kotude sonradan hersey duzeldi gecti gonul bir olunca asilmayack bise yok. ikisi icinde gecerli bu soylediklerm
valah bence evlilik oturulmamis belki. sans verseydinZ duzelirdi yanlis anlamaiyin beni ben boyle durumlarda kotu oluyorm kimsenin ayrilip bosanmasuni istemem kim olursa olsun
Samimiyetini güvendiğim ni insandı.yani benm.yasadiklarim hafif ve ciddiye alınmayacak şeyler olamaz diye düşünüyorum
vallah ben siddeten daha cok oyle ailede olan sikintilari. yazildigini okudum benim hic biseyi sindirdigim falan yok evlilik icin o kadar emek veripte. bosanmak ayrilmak pes. etmek sacma hani hergun siddet tabikide bosanma sebebi belki hersey zamnla duzelirdi. eger birini gercekten seviyorsan cozulmeyeck hic bise yok ben ne evliliklwr gordum ne hayatlar. simdi diyevegimide yanlis anlamyin cunku altindan bise cikartacaginiza eminm annenle baban hic tartismadi mi yada siddet gorme di mi illa olmustr inanmiyorm cunku boyle seylere. simdi sen siddeti savunuyorsun falan deme. esim beni asla dovmedi ama tartisirken illa sarsmisttr. bagzen birilerinin altan almasi lazim zaten arada sevgi olsa boyle muhabettler olmaz..Kusura bakmayın ama sindirilmiş bir karakterdesiniz, bir hafta bile olmadı kadıncağız öldürüldü boşanmak istediği için haberiniz yok mu? Insanlari nasıl siddete meyilli birileriyle yaşamaya motive ediyorsunuz?
Bekleseymiş geçermiş nedir bu yahu? Bekleseydi öldürecekti belki??
Şu elalemin adamlarına verdiğiniz değeri, gösterdiğiniz toleransın yarısını kendinize verseniz keşke.
vallah ben siddeten daha cok oyle ailede olan sikintilari. yazildigini okudum benim hic biseyi sindirdigim falan yok evlilik icin o kadar emek veripte. bosanmak ayrilmak pes. etmek sacma hani hergun siddet tabikide bosanma sebebi belki hersey zamnla duzelirdi. eger birini gercekten seviyorsan cozulmeyeck hic bise yok ben ne evliliklwr gordum ne hayatlar. simdi diyevegimide yanlis anlamyin cunku altindan bise cikartacaginiza eminm annenle baban hic tartismadi mi yada siddet gorme di mi illa olmustr inanmiyorm cunku boyle seylere. simdi sen siddeti savunuyorsun falan deme. esim beni asla dovmedi ama tartisirken illa sarsmisttr. bagzen birilerinin altan almasi lazim zaten arada sevgi olsa boyle muhabettler olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?