Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

Canim beni baska uyeyle karistirmissin sanirim
Ben sana 1 tane mesaj yazdim
Iki de bir yazip durma sabrimi zorlama..iki de bir bana cevap yazma konuyu saptirma yazmissin
Sanirim karistirdin.

A Annelerin en yorgunu Genelleme yapıp durmayın, her ilişkide arbede olmaz. Normallestirmeyin sizin iliskinizde var diye, edebinizi bilin. Seviyenize inemeyeceğim, güzellikle konuştukça seni şöyle yaparım seni böyle yaparım diyorsunuz.

Sarsılmaya devammmm yola devaaam haydi güle güleee

Son düzenleme:
Senin o arkadas sandigin, erkek buldum die buldumcuk olmus bi gormemis. Cok merakliysa atsin nisani kendi alsin senin eski diye kapinin onune attigini.

Okadar iyiydiki bi küfrünü vs bile duymadım gerçekten çok güzel oynamış.Anneside çok etkiliyordu sagolsun! onunda katkisi var

Bi mal cok pazarlanmaya calisiliolarsa uzak durcan fazla alicisi yoktur. Daha ne olcak bosanmak icin hic de sabirsizlik falan etmemissin. Seni bogazlamasi mi gerekiodu.

Evet ya burada bir taneside evli kadınları anlamıyorum ben 3 kilo almamaya bile dikkat ederim çalışıp gelsem bile üstümü değiştiririm fönümle makkajımla karşılarım VS. Diye buradaki 3 çocuklu 20 senelik evli kadınlara fikir veriyordu
Millette haklı olarak sen bir çocuk doğur bak bakalım pijamanı değiştirip saç toplayabilecek misin dedi
Konu sahibinin arkadaşıda aynen bu durum
Evlense kocasının annesine bir şey dediğini duysa kaç gün üzüntüden yemek yiyemez
Gelmiş burada her gün küfür hakaret duyan şiddet yaşamış kadına az dişini sıksaydın diyor
Bu tiplerin zaten çok değil evlendikten bir 6 ay sonra sesleri epey kısılmış oluyor

Bence iyiki bosanmissiniz böyle bi insan için neyin mücadelesi arkadaşınız da kusura bakmayın ama çok ayarsizmis ne kadar ayıp hem yardım istiyor hemde bu sekilde hassas bir konuda eleştiriyor olmuş bitmiş olay üstüne konuşup düşünmeyin bile bence

Hı hı tabi ben acele etmişim,sen beni örnek alma öyle bişey yaşarsan otur evinde bekle biraz daha deseydiniz.daha Ne olması gerekiyor acaba kendisine göre

Ne kadar haklı bir yorum nokta atışı yapmışsınız tebrikler

Ortak paylaşacak alanın kalmaması bile ayrılmak bir sebeptir bence. En doğrusunu yapmışsınız. Sizi anlamayan insanlara kendinizi anlatmaya ugrasmayın. O tip insanlari dinleyin ama hicbir seyinizi anlatmayin.

Bence ywterli sebep , kimse bunlara karşın mucadele etmek zorunda değilhayır boşanmak için bıçaklamak , yahut kadını eve getirmesi falan mı gerekiyor ... , arkadaşını sevmedimgıcık bir tip .. hayi zaten bosanmissiniz , seni destejleywcwgine çelme takıyor ,

Arkadasiniz istiyorsa bunlara katlanabilir. Bu adamin yaninda ve hayatinda kalmadiginiz icin sizi tebrik etmesi gerektigi yerde bunu diyorsa diyebilecegim tek sey "evlilik budalasi" olmasidir. Mesele evliligi sürdürmek degil, mutlu bir evliligi sürdürmek. Mutlu degilsen neden evli kalasinki. Belkide hayatinin en dogru karari bosanmakti. Cok sevdigim bir söz var; tanri bile herkesi mutlu edemez. Onemli olan senin verdigin karardan senin mutlu olman. Birak baskalari memnun olmasin, dil uzatsin, yargilasin. Herkes kendi hayatindan sorumlu. Umarim gün gelirde arkadasina ayni cumleyi kurmazlar.

Arkadaşın evliliği herhalde piknik oyun bahçesi filan sanıyor evlenince ne olduğunu görür zaten . Ne olursa olsun evlilik zor bir kurum. Anasının adam edemediğini biz mi adam edeceğiz allah aşkına

Karsindaki eşin dediğin insan seni anlamiyosa surekki annesini önde tutmasindan ve kufurlerini duymaktansa bu şekilde yasamak çok daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…