- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Belki cahildir, belki kafası çalışmıyordur, belki düşünmeden konuşuyordur, belki boş konuşuyordur. Herkesi kötü niyetli görenlerin niyetinden şüphe ediyorum.arkadaşınız iyi niyetli değil. Her ne olursa olsun biten ,değiştiremeyeceği bir şey için bu şekilde yorum yapması kötü niyetinden.
Sizin ki farklı oldu yani.. tamamBelki cahildir, belki kafası çalışmıyordur, belki düşünmeden konuşuyordur, belki boş konuşuyordur. Herkesi kötü niyetli görenlerin niyetinden şüphe ediyorum.
Konu sahibi, size gelince, üzülmeyin, anlattıklarınız sıradan şeyler değil. Eşiniz düzelirdi ya da düzelmezdi, siz risk almadınız, önünüze bakın. İnşallah hayırlı olmuştur
Gerçekten öleinşaAllah arkadaşınız bu durumları yaşamaz... dışarıdan kolay mı görünüyor acaba bunlar karşında biri sesini yükseltse irkilirsin hala sabredip savaşmanı bekleyen insanlar çok garip.
Insalh canım insalhhBelki cahildir, belki kafası çalışmıyordur, belki düşünmeden konuşuyordur, belki boş konuşuyordur. Herkesi kötü niyetli görenlerin niyetinden şüphe ediyorum.
Konu sahibi, size gelince, üzülmeyin, anlattıklarınız sıradan şeyler değil. Eşiniz düzelirdi ya da düzelmezdi, siz risk almadınız, önünüze bakın. İnşallah hayırlı olmuştur
aman boşverin ya buldumcuk olmuş arkadaşınız. Bunların üçte biri başına gelsin bakalım ne oluyor şuursuzMerhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Samimiyetimden anlattim hani hiç böle bi tepkiyle karsilascagmi dusunmezdimBence boşanma sebebinizi değil de arkadaşınızın size olan samimiyetini sorgulayın. Boşanmak için çok ciddi sorunlar yaşamaya gerek yok mutsuzsanız boşanmışsınızdır sorgulamak kimsenin haddine olmamalı.
Yaa Aynennaman boşverin ya buldumcuk olmuş arkadaşınız. Bunların üçte biri başına gelsin bakalım ne oluyor şuursuz
Karsindaki eşin dediğin insan seni anlamiyosa surekki annesini önde tutmasindan ve kufurlerini duymaktansa bu şekilde yasamak çok daha güzel
Deli misin yahu kurtulmuşsun, insan değilmiş yahu o adam...Merhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Benmde acaip canm skldi malaseffBen bosandigimda bu sekilde konusmaya kalkana daralirim ben uzun sure evli kalamam bosanirim evlenirim yine bosanirim hayat benim diyordum.deli mi ne demislerdir muhtemelen ama burnunu herseye sokan her konuda fikir vermeye calisan tipleride tolere edemem
Yokk yokk değilmiş ..Deli misin yahu kurtulmuşsun, insan değilmiş yahu o adam...
Evet herkesin skntisi var ama benim yaşadığım evlilik evlilik degildikiKimse1 cati altinda iki kisinin ne yasadigini bilmez, sen bakma milletin mukemmel evliligine:) hic biri anlatildigi kadar veya gozuktugu gibi mukemmel degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?