Boşanma kararımdan sonra !çok abartmışsın denmesi

arkadaşınız iyi niyetli değil. Her ne olursa olsun biten ,değiştiremeyeceği bir şey için bu şekilde yorum yapması kötü niyetinden.
Belki cahildir, belki kafası çalışmıyordur, belki düşünmeden konuşuyordur, belki boş konuşuyordur. Herkesi kötü niyetli görenlerin niyetinden şüphe ediyorum.
Konu sahibi, size gelince, üzülmeyin, anlattıklarınız sıradan şeyler değil. Eşiniz düzelirdi ya da düzelmezdi, siz risk almadınız, önünüze bakın. İnşallah hayırlı olmuştur

Sizin ki farklı oldu yani.. tamam

inşaAllah arkadaşınız bu durumları yaşamaz... dışarıdan kolay mı görünüyor acaba bunlar karşında biri sesini yükseltse irkilirsin hala sabredip savaşmanı bekleyen insanlar çok garip.

Insalh canım insalhh

Bence boşanma sebebinizi değil de arkadaşınızın size olan samimiyetini sorgulayın. Boşanmak için çok ciddi sorunlar yaşamaya gerek yok mutsuzsanız boşanmışsınızdır sorgulamak kimsenin haddine olmamalı.

aman boşverin ya buldumcuk olmuş arkadaşınız. Bunların üçte biri başına gelsin bakalım ne oluyor şuursuz

Samimiyetimden anlattim hani hiç böle bi tepkiyle karsilascagmi dusunmezdim

Karsindaki eşin dediğin insan seni anlamiyosa surekki annesini önde tutmasindan ve kufurlerini duymaktansa bu şekilde yasamak çok daha güzel

Her zaman daha iyi. Bu sekilde ayrilmayi garip buluyorsa arkadasin kendi degerini bilmiyor demektir. Insan once kendi kiymetini degerini bilecek gerisi hallolur.

Ben bosandigimda bu sekilde konusmaya kalkana daralirim ben uzun sure evli kalamam bosanirim evlenirim yine bosanirim hayat benim diyordum.deli mi ne demislerdir muhtemelen ama burnunu herseye sokan her konuda fikir vermeye calisan tipleride tolere edemem

Deli misin yahu kurtulmuşsun, insan değilmiş yahu o adam...

Benmde acaip canm skldi malaseff

Kimse1 cati altinda iki kisinin ne yasadigini bilmez, sen bakma milletin mukemmel evliligine:) hic biri anlatildigi kadar veya gozuktugu gibi mukemmel degildir

kendisi bunlari yasarsa bosanmayi dusunmeyecek kafada bir insan demekki sizde ona kaynananla otur ya neden ayri ev aciyosun gecimin daha kolay olur diye zarf atin bakalim ne diyecek

Ona hesap vermek zorunda değilsin canım hayat senin hayatın ki sebeplerin çok gerçekçi kendisi çok imreniyorsa savaşsın .Moralini bozan kişilerden uzak dur.

Boşanmakla hayatınızın geri kalanını kurtarmanız bir yana, isterseniz tamamen şımarıklıktan boşanırdınız bunu yargılamak ne kadar ayıp. Arkadaşınızın sizi özellikle üzmemeye çalışması gerekirdi.

Katlanip bir omur mutsuz/hasta mi olsaydiniz, size de yazik sonucta kahir cekmek icin evlenilmiyor

Kimse1 cati altinda iki kisinin ne yasadigini bilmez, sen bakma milletin mukemmel evliligine:) hic biri anlatildigi kadar veya gozuktugu gibi mukemmel degildir
Evet herkesin skntisi var ama benim yaşadığım evlilik evlilik degildiki cesaretim bile kalmadi 2. Bi evliliğe yine bu tarz insanlar çıkcak karşıma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…