Boşanma kararında neden kadına baskı yapılır??😭 Üstelik boşanma sebebim !Aldatılmak! olmasına rağmen..

Orası öyle markette bile iş bulunur kendimi toparlamak için fikir amaçlı konu açtım. Çok zor şeyler yaşadım yaşıyorum yoksa..

Çok teşekkür ederim yorumunuz nasıl da güç verdi annem de böyle konuşuyor benimle güçten saygıdan yana oda sizin gibi. Evde az vakit geçiren biriydi zaten ama bu zamana kadar Kavga hakaret olmadan geçti bu zamana kadar bu evlilik. Saygı hep ön planda oldu çocuklar hiçbir tartışmaya şahit olmadı.
Böyle bir durumdan böylesi bir yıkım oldu, devam etseydi saygı sevgi, güven olmadan çocuklar da mutsuz olacak tı. Yaptığı şey dibe çekti beni oradan çıkmam gerekiyor bunun çabasını veriyorum şu anda.

Başka insanların hayatı onları ilgilendirir. Kocayı elde tutmak gibi bir şey yok, bir insan aldatmayı kafaya koyduysa karşısındaki en iyi kadın yada erkek olsa bile aldatılır. Aldatılmak fiziken olduğu için yeterince kötüdür ama içinde risklerde barındırır. Mesela aldatan erkeklerin bir kısmı ayak bağından kurtulmak için fiziksel ve psikolojik şiddet uygular, öldürenleri de gördük. Cinsel hastalık riski var. Çocuklarınıza kötü temsil olması var, kız çocuğunuz varsa babasına karşı hem nefret duyacak hem de babası olarak sevecek rol modeli yapacak. Siz sürekli zihinsel bir karmaşa yaşayacaksınız, uzun süreli psikolojik stres bir çok rahatsızlığa sebep olur kanser dahil. Daha gençsiniz, kendinize ve çocuklarınıza huzurlu bir hayat kurabilirsiniz. Çocuklarınızın sizinle yiyeceği huzurlu bir dilim ekmek inanın çok daha iyidir. Birkaç yıla hayatınızı yoluna koyunca şükredersiniz, yer içer keyfinize bakarsınız.

Dava neden ertelendi Gold? Deliller yeterli değilmi boşanmak için? Eşin mahkemede ne söyledi hakime?

Afedersin herkesi kendileri gibi gurursuz, onursuz saniyorlar. Elalem dedigimiz kimseler hep biz mutsuz oldukca mutlu olan kisiler.

İnsanlar ne kadar arsız cidden. İyi sen aldatilimca bosanmazsin deyin. Gerçi laf soylemeyle de duzelmezlerki bu kez de size psikolojisi bozuk falan derler. Hata her türlü kadında olacak ya.

Kutlarım sizi kendinizi sectiginiz için.
Asla geri adım atmayın. İki çocukla daha da güçlü olacaksınız hiç merak etmeyin. Az yersiniz, bı çorba içersiniz ama boğazınızdan rahatça geçer .

Elalemin lafı için sakın kendinize kıymayın.

Sağlık sorunundan bahsediyorsunuz sanırım.eee taksiye binip hopp nereye isterseniz atlar gidersiniz yani.başka da ne zor durumunuz olacak ki? Eş olsa ne yapacak sanki? Sanki eşi olanın hiçbir şeyle uğraşmasi gerekmiyor.bu devirde bu tarz düşünceler çok saçma gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…