boşanma kararınızın arkasında nasıl sağlam durabildiniz

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
888
1.122
113
sorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
(1 yıldan biraz fazladır evliyim, çocuk yok. konu aldatma vs değil)

Konuyla bi alakam yok ama tahminim sevginin tamamen bitmesi boşanma kararında büyük etken oluyodur bence.
Sizin boşanmak istemenizin sebebi ne bilmiyorum ama eşinize olan sevginiz daha ağır bastığı için belkide karar vermekte zorlanıyorsunuz..

çok sevgim kalmadı gibi hissediyorum. beni korkutan pişman olma ihtimalim. ama mantıklı bir şekilde düşününce bu evlilik beni sıkıyor, boğuyor neden pişman olayım kidiyorum.. hiçbir şekilde anlaşamıyoruz. çok kavga ediyoruz. eşim tam ana kuzusu vs vs anlatsam o kadar uzun sürer ki. özetle karakterimiz uyuşmuyor, mutsuzum...

Eşinize bu fikrinizden bahsettiniz mi peki? Yoksa sadece düşünme aşamasında mısınız?

Eşinize bu fikrinizden bahsettiniz mi peki? Yoksa sadece düşünme aşamasında mısınız?
büyük kavgalardan sonra birkaç kez bunu konuştuk. istemediğini söyledi beni ikna etti. her seferinde tamam deyip şans verdim ama olmuyor. her şey daha kötüye gidiyor. şu an karar vermiş durumdayım ama uygulamaya koyamıyorum
işle ilgili sıkıntılarım var. işim vardı özel sektörde çalışıyordum ama işten çıkarıldım. 2026 kpssye hazırlanıyorum. o bile bir etken
ailem (özellikle baba tarafım) tam doğu kültürü zihniyetindeler. o yüzden de cesaret edemiyorum

Bu ilişkinin düzeleceğine dair,eşin değişeceğine dair umudun kalmayınca yakıyorsun gemileri

Yumuşayacak kıvamı geçti, elalem hiç umurumda olmadı zaten

Bu ilişkinin düzeleceğine dair,eşin değişeceğine dair umudun kalmayınca yakıyorsun gemileri
hiç umudum yok.
böyle bir durum var sadece

hiç umudum yok.

böyle bir durum var sadece
Doğuluyum, boşandim 2 çocukla..Valla doğusu batısı kalmadı herkes yaşanacak bir hayatım var diyor ..Sizin hazır çocuk yokken daha kolay olur...Bir şeyler düzelecekse çaba gösterin tabi yok umut yok hep kavga ediyoruz diyorsanız nasıl başladı ise öyle devam ediyor hele bir de çocuk olursa asla işin içinden çıkamazsınız

Benim durumumdasin sén 1 yil evli kaldim en sonunda camlak comlek patladi babamin evîne gittim.
Babam herzaman arkmdaydi bitir sénde kurtul bizde dedi. Insanlar 3 ay en cok konsuur sonra unuturlar dedi ben senin arkandayim.
Bosandigim kisi hatta geldi babamin kapisina bir sans daha dedi bitti diyerek kapiyi kapattim yuzune kapi kapandi ve bitti hersey.
Yani aileniz arkanizdaysa eyer kararliysàniz vaz gecmeyin omurunuz bitiyo yoksa.

doğru söylüuorsunuz. daha 27 yaşındayım bu yaşlarımı daha farklı geçirebilirdim o kadar mutsuzum ki

annem arkamda biliyorum. babamla hiç bu konuları konuşmadım. biz de neler neler yaşadık bana etmediği laf kalmadı. aramızda saygı kalmadı kavga esnasında ağzımıza geleni söylüyoruz. harekete geçemiyorum sadece

Sende resmen kendimi gordum, bizdede cok tartisma olurdu daha ona bana ben ona agzimiza ne gelirse soylerdik, ama ne oldu kaybeden o oldu.
Benimde babam cok dirincli durdu arkamda annem yumusatmaya calisti ,etme eyleme son kez dedi sans ver ,ama babam bitti dediysen bitti dedi kararîndàn donme bitir dedi ve bitti.
1 yil sonra yeniden evlendim suan 5 yilimizi gectik 2 evladim oldu sukurler olsun bugunume.

maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin. bizim de fazla zamanımız kalmadı hissediyorum

Yüksek ihtimalle o da bittiğini biliyor ama kendi evliliğimin bitişine dair bile sorumluluk almak istemediği için sizin kararınızı açıklamanız için direniyor.
Gerçekten hayatınızın en güzel yıllarını heba etmeye değiyor mu bu adam?

değmiyor... bende gücümü toplayamıyorum kararlı duramamaktan korkuyorum. o yüzden biraz zaman verdim kendime dimdik sağlam durmak için

Ömrümü böyle geçiremem dediğimde bitti . Hayatıma aldığım insanın ne kadar şeref yoksunu olduğunu görünce de katmerlendi tabi . Çok zor ama o buhran döneminden çıktığında iyi ki dedirten bir süreç . İkinci bi hayat bahsedilmiş gibi hissediyor insan :) naçizane tavsiyem KPSS’ye gir ondan sonra boşan . Böyle radikal bir kararı KPSS öncesi eyleme sokma . Sınavına odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…