boşanma kararınızın arkasında nasıl sağlam durabildiniz

Dediğiniz gibi sınav öncesi buna yoğunlaşmak istemiyorum, bir yandan da tahammülüm kalmadı gücüm kalmadı.. Üstte yazdığım gibi psikolog randevusu da aldım biraz zihnimi toplamama yardımcı olur umarım

Bir kuzenim boşanacağı zaman bu tür manipilasyonlarla uğraşmamak işin kimseye söylemedi. Boşandıktan sonra herkese haber verdi.

Kısa süre evli kalıp boşanan hanımlar, evlenmeden önce bunun sinyallerini veriyor mu erkekler?

Kısa süre evli kalıp boşanan hanımlar, evlenmeden önce bunun sinyallerini veriyor mu erkekler?
Basta ne boksa oyle devam ediyorlar.
En bsidi biz ailesi yuzunden ayrildik kendi beyni yokmus gibi ailesinin dediklerini dinleyen erke mesela.

Boşanmadım ama davamız var.
Ben şöyle karar vermiştim artık onu asla kıskanmıyordum eskiden deli gibi kıskanırdım ve hep vazgeçerdim boşanmaktan ama son zamanlar sıfıra inmişti kıskançlığım.Bir baktım mutsusuz bu zamana kadar sürekli ayrıl barış yapardık dayanamazdık ama bu sefer öyle olmadı.

İnsan belli bir noktada yumuşama diye bir şeyin ise yaramayacagini anlıyor zaten.
Çevrenin ne dediği de hiçbir zaman umrumda olmadı. İnsanlar her zaman konuşacak bir şey bulur.

Sevgi saygı yok bosanmak için gerekli nedenler var ve biliyorsun ki bu evliliğe çocuk vs olursa daha zor ayrıca cinsel olarak dokunmak istemiyorsun. Burda artık ayrılık kararı devreye giriyor. Bosaniyorsun. Yumuşama vs var ise hala sevgi vardır.

Çocuk olayına hiç girmeden, yol yakınken ayrılın derim.

Cinsellikten öyle soğudum ki kaçıyorum resmen eşimden sürekli bahane uyduruyorum. Zaten kıskançlık vs bitti, eskiden çok kıskanırdım.

Hayatımı bir narsistin elinde yok edemem diye düşünüp, kararımı verip kimseye haber vermeden boşandım. Daha sonra ben boşandığımı söyledim.

aldattı en yakın arkadşımla yakaladım daha dogrusu kızın eşi yakaladı ağladı zırladı boşadım yanı bizde şiddetde var hem sözlü hem darp o yuzden kaybım olmadı aksine kazandım

eğer kesin olarak boşanmayacaksanız eşinize boşanma konusunu açmayın.

etrafımda ne kadar arkadaşım varsa boşanmayı dile getiren hiçbiri boşanmadı. eşleri de (kadın da erkek de) ciddiye almıyor artık boşanmayacağını bildigi için. her kavgada en ufak şeyde boşanmanın gündeme gelmemesi gerekiyor.

Zaten şu an paylaşmıyorum her şey %100 olana kadar.
İyice her şeyi tartmadan "ben boşanıyorum" dediğimde bir şekilde ikna edildim ve eve geri döndüm.

Siz ne kadar süre evli kaldınız? Benim de şu an eşime duygularım sıfır gibi. Ne kıskanıyorum, ne eskisi gibi sevgi hissediyorum... Bir yandan da çok mutsuzum.

Siz ne kadar süre evli kaldınız? Benim de şu an eşime duygularım sıfır gibi. Ne kıskanıyorum, ne eskisi gibi sevgi hissediyorum... Bir yandan da çok mutsuzum.
Bir sene olmadı daha,kısa zaman sonra bir sene olacak.
Ama biz evlenmeden öncede beraber yaşıyorduk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…