Dediğiniz gibi sınav öncesi buna yoğunlaşmak istemiyorum, bir yandan da tahammülüm kalmadı gücüm kalmadı.. Üstte yazdığım gibi psikolog randevusu da aldım biraz zihnimi toplamama yardımcı olur umarımÖmrümü böyle geçiremem dediğimde bitti . Hayatıma aldığım insanın ne kadar şeref yoksunu olduğunu görünce de katmerlendi tabi . Çok zor ama o buhran döneminden çıktığında iyi ki dedirten bir süreç . İkinci bi hayat bahsedilmiş gibi hissediyor insan :) naçizane tavsiyem KPSS’ye gir ondan sonra boşan . Böyle radikal bir kararı KPSS öncesi eyleme sokma . Sınavına odaklan
Bir kuzenim boşanacağı zaman bu tür manipilasyonlarla uğraşmamak işin kimseye söylemedi. Boşandıktan sonra herkese haber verdi.sorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
(1 yıldan biraz fazladır evliyim, çocuk yok. konu aldatma vs değil)
sorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
Benim durumumdasin sén 1 yil evli kaldim en sonunda camlak comlek patladi babamin evîne gittim.
Babam herzaman arkmdaydi bitir sénde kurtul bizde dedi. Insanlar 3 ay en cok konsuur sonra unuturlar dedi ben senin arkandayim.
Bosandigim kisi hatta geldi babamin kapisina bir sans daha dedi bitti diyerek kapiyi kapattim yuzune kapi kapandi ve bitti hersey.
Yani aileniz arkanizdaysa eyer kararliysàniz vaz gecmeyin omurunuz bitiyo yoksa.
Basta ne boksa oyle devam ediyorlar.Kısa süre evli kalıp boşanan hanımlar, evlenmeden önce bunun sinyallerini veriyor mu erkekler?
Boşanmadım ama davamız var.sorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
İnsan belli bir noktada yumuşama diye bir şeyin ise yaramayacagini anlıyor zaten.sorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
Çocuk olayına hiç girmeden, yol yakınken ayrılın derim.çok sevgim kalmadı gibi hissediyorum. beni korkutan pişman olma ihtimalim. ama mantıklı bir şekilde düşününce bu evlilik beni sıkıyor, boğuyor neden pişman olayım kidiyorum.. hiçbir şekilde anlaşamıyoruz. çok kavga ediyoruz. eşim tam ana kuzusu vs vs anlatsam o kadar uzun sürer ki. özetle karakterimiz uyuşmuyor, mutsuzum...
Cinsellikten öyle soğudum ki kaçıyorum resmen eşimden sürekli bahane uyduruyorum. Zaten kıskançlık vs bitti, eskiden çok kıskanırdım.Sevgi saygı yok bosanmak için gerekli nedenler var ve biliyorsun ki bu evliliğe çocuk vs olursa daha zor ayrıca cinsel olarak dokunmak istemiyorsun. Burda artık ayrılık kararı devreye giriyor. Bosaniyorsun. Yumuşama vs var ise hala sevgi vardır.
aldattı en yakın arkadşımla yakaladım daha dogrusu kızın eşi yakaladı ağladı zırladı boşadım yanı bizde şiddetde var hem sözlü hem darp o yuzden kaybım olmadı aksine kazandımsorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
eğer kesin olarak boşanmayacaksanız eşinize boşanma konusunu açmayın.sorum boşanan kadınlara.. boşanma konusunda nasıl kararlı olabildiniz? benim aklımda çok uzun zamandır bu düşünce var ama kararlı duramıyorum. yumuşuyorum, yelkenleri suya indiriyorum.. çevreye kulağınızı nasıl tıkadınız, eşinize nasıl yumuşamadınız bunları merak ediyorum.
Zaten şu an paylaşmıyorum her şey %100 olana kadar.eğer kesin olarak boşanmayacaksanız eşinize boşanma konusunu açmayın.
etrafımda ne kadar arkadaşım varsa boşanmayı dile getiren hiçbiri boşanmadı. eşleri de (kadın da erkek de) ciddiye almıyor artık boşanmayacağını bildigi için. her kavgada en ufak şeyde boşanmanın gündeme gelmemesi gerekiyor.
1 yılda geçirdiğim sinir krizi sayısını bilmiyorum artık..Değişmeyeceğini anladığımda ve sinir krizi geçirme sayım artığında
Siz ne kadar süre evli kaldınız? Benim de şu an eşime duygularım sıfır gibi. Ne kıskanıyorum, ne eskisi gibi sevgi hissediyorum... Bir yandan da çok mutsuzum.Boşanmadım ama davamız var.
Ben şöyle karar vermiştim artık onu asla kıskanmıyordum eskiden deli gibi kıskanırdım ve hep vazgeçerdim boşanmaktan ama son zamanlar sıfıra inmişti kıskançlığım.Bir baktım mutsusuz bu zamana kadar sürekli ayrıl barış yapardık dayanamazdık ama bu sefer öyle olmadı.
Bir sene olmadı daha,kısa zaman sonra bir sene olacak.Siz ne kadar süre evli kaldınız? Benim de şu an eşime duygularım sıfır gibi. Ne kıskanıyorum, ne eskisi gibi sevgi hissediyorum... Bir yandan da çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?