Boşanma konusu bilgi

Yeni hayata yeni sayfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
33
18
38
23
Boşanma davası acılcak adliyeye gidip burodan avukat istedim kâğıt verdiler onları hallettım dosya açmak için bizden para alacaklar mı yoksa devlet karsılar mı ailem destek olmak pek istemiyor ne kadar sıkıntı olduğunu soylesemde bana destek olmuyorlarda o yüzden bu olay basından geçmiş insanlardan sizden fikir almak istedim

İşin yoksa ailen de destek olmuyorsa boşandıktan sonrası İçin bir planın var mı

Maddi gücünüz varsa ve eşinizle yapamıyorsanız uzatmanın anlamı yok
Dava açılacak burodan avukat istedim dosya açmak için para ıstıyorlarmj diye soruyorum size de bilgi olarak bilginiz varsa söyleyin dedim saden maddi gücüm benim yok aılemden isteyince de atıp tutuyorlar o yüzden devlet karsılar mı diye size soruyorum

Evet para ödeniyor dava açılırken

Eşiniz de boşanmak istiyorsa versin ücreti

Bana da avukat tut diyorlar.İcimden gelmiyor bir yandan karşı tarafı hirslandirmayim iş çabucak bitsin diyorum.Bir yandan onlar avukat tutarsa bende avukatsiz kalmayayim diyorum.

Konu ustte kalsin diye yorum yapiyorim ama anlasmali bosanma istemiyor mu esinz konusup ikna etseniz cekismeli cok uzun ve zorlu yani

Konu ustte kalsin diye yorum yapiyorim ama anlasmali bosanma istemiyor mu esinz konusup ikna etseniz cekismeli cok uzun ve zorlu yani
Esımle darp gördüm ailesiyle aram iyi değil en son kavgamız ilgi ıstememdı kafasını topların diye ailemin yanına gittim o zamandır bosancam diyip duruyor anlasmalı istiyor ortak velayet istediği ıcın

Yüksek ihtimal adli yardım talebin kabul edilir ve harç, masraf ödemezsin.

Adli yardımda avukat talebinde bulunmak ayrı bir mevzu yargılama giderlerinden muaf olmak ayrı bir mevzu. Eğer size ücretsiz bir avukat atanırsa ona yargılama giderlerinden muaf olmak için adli yardım talebinde bulunmak istediğinizi belirtin. Avukatınız davayı açarken sizden yine belli başlı evraklar isteyecek ve mahkemeye sunacak, mahkeme yargılama gideri konusunda ayrıca bir karar verecek.
Fakat yüzde 99 avukat talebi kabul edildi ise yargılama gideri de kabul edilir, ama siz avukatınıza hatırlatın yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…