• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanma konusu hakkinda!!!

Diğer konunu da biliyorum canım.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim yardımcın olsun.. sen ne var ne yok anlat avukatına ki en iyi en doğru şekilde savunsun seni.. bu çekincelerini de bir danış istersen.. kazasız belasız atlatırsın bu süreci inşallah.. böyle bi ruh hastasından kurtulduğun için aslında sevindim.. inşallah sende en kısa sürede o ruh halini üstünden atarsın arkadaşım..

Sen bu Ada'mla biraz zor anlaşırsın gibi. Avukata her şeyi anlat o bir yol gösterir belki anlaşmalı boşanmayı sağlar. Kendin asla yüzyüze gelme ne yapacağı belli olmaz. bir an önce kurtulmanı dilerim. İyi ki çocuğunuz olmamış her işte bir hayır vardır.

Son durumunuz nedir
Merak ettim. .

?

Anlaşmaya yaklaşmayacaksa tek celsede bitmez.Avukata gittiğinizde evlilikte görmüş olduğunuz psikolojik şiddeti,fiziksel şiddeti ve hskaret ve küfürleri anlatmasanız bunlar dava dilekçesinde yazmasa hakim sizi neden boşasın.
Tavsiyem anlaşmaya yanaşması için bütün haklarınızı talep edin.boşanmayı kabul ederse haklarınızdan vaz geçin.Tüm delil ve şahitlerinizi bir toplayın.Ortada boşanmanızı ispatlayacak delil yoksa yada dilekçede bunlar belirtilmezse boşanılamaz.sadece şiddetli geçimsizlik var deyip olayı somutlaştırıp delillendirmezseniz olmaz bu iş. Bana siz barışmak istiyosunuz gibi geldi.

Back
X