Boşanma konusunda kararsızım

Küçücük çocuğunu arayıp sormayan insandan adam olmaz. Hiç bı halt olmaz ne diyim uzuldum duruma. Allah akıl versin böylesine.

Bnm eşim de bir yıl görmedi hala da babalık yaptığı söylenemez inanın zaman herşeyin ilacı sizi aramayan sormayan adamdan zaten bi halt olmaz biz kadınlar duran akışa bırakan değil sahip çıkan adam severuz

M masaldiyari88 nasılsın
eşin sordu mu aradı mı?
Birkaç mail attı ama hepsinin plan olduğunu düşünüyorum. Önce bir akrabam aradı geçen hafta ona demiş ki ben karımı seviyorum dönsün ben zaten onu arayacaktım bu hafta buluşmaya. Sonra bize geldi akrabam bizim yanımızda aradı gel konuşun bir sonuca varın ya da dışarıda ikiniz konuşun ama benden habersiz aramış ben asla barışın diye aramayın dediğim için balkonda konuşurlarken duydum sonra ben istemiyorum artık olmaz ya bu saatten sonra dediğini duydum ben de eve gittim 2 saniyede birkaç parça eşya aldım mama sandalyesini katlayamadım bana katlamaya yardım ediyor düşünün. Hiçbirşey demedi. Aradan birkaç gün geçti bana mail attı işte annenin yanında bekarlık günlerini çok özlemişsin sanırım evine dön oraya gelmemi bekliyorsan çok beklersin bu gün de eve gelmemişsin şeklinde öyle bir konuşma tarzı vardı ki eve dönmeme neden olacak bir konuşma tarzı yoktu. Bir de maillerinde sürekli çocuğu bana göstermeyerek çok büyük vebal alıyorsun yazıyor sanki geldi görmek istedi de ben göstermedim bence herşey plan. Neyse dedim sessiz kalayım yazmadım hiç cevap vermedim anneler günü geliyor belki gönlümü alır dedim gelmedi onu geçtim oy verirken karşılaştık çocuğumu göstermiyorsun diyen adam yan yana geçtik gördü çocuğunun yüzüne bile bakmadı bu hafta dava açıyorum.

Hepinize teşekkür ederim sadece bir yorum vardı haksız o nedenden dolayı yoktum. Babaannesi de görmeli diye ben görmesin demiyorum ama 7 ay çocuğumu görmeyen kişiyi ve görmek istemeyen kişiyi ayağına götürmesine karşı çıktım çok isterse bize gelip görebilir bunun yolunu da açmıştım. Ben diyorum kv çok tehlikeli biri işin içinde burda yasak olan farklı şeyler var. Bir baba yan yana geçip de bebek arabasındaki çocuğunun yüzüne bakmıyorsa bunca zorluklarla doğum yaptım bir anneler günümü kutlamıyorsa bu hafta boşanma davasını açıyorum. Yuvamın dağılmasını istemezdim bebeğimin babasız büyümesini fakat şartlar buraya getirdi. İçim yanıyor ama elimden birşey gelmiyor. Dualarınız benim ve çocuğum için olsun.

Evlilik bitmiş çocuğuna bile yanından geçerken bile bakmamış sen anneler günümu bile kutlamadi diyorsun. Davayı aç bencede ciddi olduğunu anlasın. Kaybetme korkusu yok ki böyle davranıyor. Niye biz kadınlar bu kadar duygusaliz ve bu erkek kısmı bu denli duygusuz odun yaa.

Evet açacağım bunları gördüğüm iyi oldu. Çocuğuna karşı da değiştiyse geriye söz kalmamıştır. Sadece çocuğum çok küçük olduğu için görüşme günlerinde beni arayıp derdini anlatacak bir çocuk değil psikolojisinin bozulmasını ve ortada yıpranmasını istememiştim. Artık bu evlilik bitti psikolojik olarak buna hazırlayıp çocuğum için dimdik ayakta durmam gerek.

Üzücü Ya
Yanından geçerken çocuğa neden bakmaz hayret
Sanırım senşn ciddi olduğunu anladığında atacak o adımı

Çocuk küçükken boşan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…