Boşanma mahkemem bitti

canım gecmıs konularınızıdı okudum.ınan cok uzuldum .
yasadıkların gercekten cok acı cok can yakıcı
ınan senın yasadıklarını ben hıssettım okurken .
suan kı acınız ofkenız emınım kı ,ugradıgınız haksızlıkllar.
cok zor durumdur emınım .
haklı oldugunuz dava da kımsenın sıze sahıp cıkmaması
ustelık haklılarmıs gıb "bosanacagım "dıye dıretmesı
cok acı gercekten .
kayınvalıdenız sızı dovuyuor ,esınızın sesı cıkmıyor
olmayacak hakaretler ısıtıyorsunuz esınızın yıne sesı cıkmıyor .
bu sefer de kayınvalıdenız ve kaynınız sızı ,esınızın gozunun onun de dovuyor
esınızın yıne sesı cıkmıyor .
bu nasıl bırseydır yaa bu nasıl bır pasıflıktır .
bır erkek olarak nasıl esıne sahıp cıkamaz bır adam yaa .
adalet mı bu ? gozunun onun de dayak atılıyor ama beyfendının sesı cıkmıyor .
yazıklar olsun gercekten .hıc mı vıcdan denen sey yok bu ınsan da .
ben aılesını gectım ,ama bır es yaa .aynı yastıga basını koydugun bır es
cocugunun annesıne karsı nasıl bu kadar acımasız nasıl boyle duyarsız olur .
vıcdanı hıc mı sızlamaz bır ınsanın .
ınan konularını okurken kendımı cok kotu hıssettım .
ofkenızı o kadar ıyı anlıyorum kı ...
yuce rabbımın adaletı okadar buyuktur kı canım -kımsenın yaptıgı
kımsenın yanına kalmıyor buna ınan .ama bugun ama 10 yıl sonra rabbım cektırdıklerının
aynısını cıkaracak onlardan .Allah ıylıgı de kotulugu de karsılıksız bırakmazmıs .
ne hallerı varsa gorsunler .rabbıme havale et.
Allah o kucucuk bebegının hakkını koymaz o vıcdansızlar da .
rabbım yar ve yardımcın olsun cnm .
ıns en kısa zamanda hakettıgın mutlulugu yasarsın .
hayat senın ıcın yenıden baslıyor .
rabbım sana ve bebegınden mutlulugu huzuru eksık etmez ınsallah (amin)

boşanma mahkemem bitti son mahkeme bugündü ve bitti hakim boşamış bizi karmakarışığım kızlar içim çok acıo zor gelio çok ağırmış yükü bugüne kadar sanki kötü bi rüya gibiydi ama bugün gerçekten dahada gerçek olduğunu anladım bitti artık tamamen bitti rahat uyusun bugün eşim kaynanam yuvamız yıkıldı vicdanları rahatmı bilmiyorum ama rabbim gün yüzü göstermesin hepsine çok canım acıo kızlar çokk yazarken bile ellerim titrio duygularımı dile getiremiyorum inanın ne dicemide bilmiyorum ne denirki :5::5::5:

çok geçmiş olsun canım çok çok..böyle şeyler okuyunca yorum yapmak zor oluyor. ama herkesin yazılı bir kaderi var onu oynuyoruz. elbette acıtacak ağlayacaksın üzüleceksin ama zaman saracak yaralarını. analar babalar çocuklarını şehit veriyor bir süre sonra alışıyor. Allah sabrını veriyor. İnşallah bundan sonrası çok güzel olur.kendini yenilemen lazım bıraktıkça depresyona girersin..vucut zayıf düştüğü anı çok iyi değerlendiriyor. çocuk var mı bilmiyorum ama avatarında var görünüyor...onun için güçlü olman lazım onun sana ihtiyacı var...Allah yardımcınız olsun.

Sevmekten, ne denilir ki; belliki canınız çok yanıyor.. Haksızlıklar bir yana sanki koskoca bir hayat yok olmuş gibi geliyordur size bir anne olarak.

Ama zaman geçtikçe bunun böyle olmadığını göreceksiniz en mutlu günlerinizde.

Yakın zamanda inşaallah siz ve evladınız mutluluğu ve huzuru yakalarsınız.

Kıymet bilmez insanlara harcanan hayatınız vardı, şimdi artık hayat sizin hayatınız olacak.

Duamda olacaksınız..

canim uzulmeyin, bundan sonra yapabileceginiz en iyi sey bosandiginiz gunu yenin hayatinizin ilk gunu olarak gorup guzel beyaz birsayfa acip gecmisi dusunerek gununuzu heba etmemek..

mrb kızlar uzun zamandır haberdar edemedim sizi bazı şeylerden biliyosunuz boşanma mahkemem bitti tazminat alamadım ama nafakamı alıyorum ve hala mahkemeden yakamı kurtarmış deilim çok istemesemde avukatımın zoruyla altın davası açmıştım ve ilk celsesi cuma günü görüldü bu davada bizim şahitlerimiz dinlendi şahitlerim ise annem ve halamdı hakim dinlemiş onları ve davayı ertelemiş diğer davadada onların şahitleri dinlenecek şahitlerden biri eski eşimin babası yani kyınbabam diğeri ise boşanma mahkememe yalancı şahitlik yapmaya gelen kadın sanırım bu davayıda kaybedicem kızlar bizde yalan dolan yok neyse onu sölüyoruz ama onlar öle bi hırsa kapılmışlarki iş parayla yalancı şahit tutmaya bile gelmiş dua edin kızlar en azından bu davamı kazanabilim allahım ayaklarına dolandırsın yalanlarını siz olmasaydınız ben atlatamazdım bunca şeyi ve bu davamdada yanımda olcağınızı biliyorum

Rabbim haklının,doğrunun yanındadır.Onlar bu dünyadaki davaları kazansalar bile öteki dünyadaki davalarını kaybederler bu zihniyetle.İnşallah herşeyin hayırlısı olur sizin için.

mrb kızlar uzun zamandır haberdar edemedim sizi bazı şeylerden biliyosunuz boşanma mahkemem bitti tazminat alamadım ama nafakamı alıyorum ve hala mahkemeden yakamı kurtarmış deilim çok istemesemde avukatımın zoruyla altın davası açmıştım ve ilk celsesi cuma günü görüldü bu davada bizim şahitlerimiz dinlendi şahitlerim ise annem ve halamdı hakim dinlemiş onları ve davayı ertelemiş diğer davadada onların şahitleri dinlenecek şahitlerden biri eski eşimin babası yani kyınbabam diğeri ise boşanma mahkememe yalancı şahitlik yapmaya gelen kadın sanırım bu davayıda kaybedicem kızlar bizde yalan dolan yok neyse onu sölüyoruz ama onlar öle bi hırsa kapılmışlarki iş parayla yalancı şahit tutmaya bile gelmiş dua edin kızlar en azından bu davamı kazanabilim allahım ayaklarına dolandırsın yalanlarını siz olmasaydınız ben atlatamazdım bunca şeyi ve bu davamdada yanımda olcağınızı biliyorum

canim benim Allah yardimcin olsun insallah. Altin konusunda benim bildigim kadin hakli her zaman, altinlari kesin alirsin.
O yalanci sahitleri de Allaha havale et. Rabbim versin cezalarini... bu insanlarda hic mi korku yok ya, bu nasil birseydir.

canim benim Allah yardimcin olsun insallah. Altin konusunda benim bildigim kadin hakli her zaman, altinlari kesin alirsin.
O yalanci sahitleri de Allaha havale et. Rabbim versin cezalarini... bu insanlarda hic mi korku yok ya, bu nasil birseydir.

tşk ederim cnm türküyedeki adalet malesef avrupadaki gibi deil burda görünürde kadınlar hep haklı derler ama deil ki baksana yalancı şahitler geldi konuştu o kadar dayak o kadar hakaret yanıma kar kaldı ben haksız çıktım davayı kaybettim ama inş bu sefer adaletli olunur umarım ben zaten rabbime havale ettim

Back
X