Boşanma mahkemesinde neler yaşanıyor? Bu sıkıntı ne zaman geçer?

İnşallah. Bazen ölmeyi düşünüyorum çok bunaldım artık bu konudan ve yaşadıklarımı düşünmekten... Her şey bulanık önümde. İnşallah bir an önce geçer artık
Lütfen güçlü durmaya çalış. Neyden keyif alıyorsan onu yap. Ve unutma eskisinden çok daha güzel bir hayat geçirme ihtimalin var önünde.
Bence insanoğluna bahşedilen en güzel özellik unutmak ve alışmak. 17 yıl evli kaldım. Yeni hayatıma o kadar alıştım ki geçenlerde aaaaa ben evliydim bir dönem derken buldum kendimi.
Zaman gerçekten her şeyin ilacı.

Gerçekten artık kendinize gelin. Elin vijdansız oğlu için kendinize yapmadığınız şey kalmadı.

Sürekli ne yapmış diye sosyal medyasına bakmasam, bahsetmesem, unutur muyum yoksa bastırılan duygu daha mı çoğalır bilmiyorum. Engellemiş, ben başka yollarla bakıyorum. Anlam arıyorum bu saçmalığa. Olmadığı biri gibi göstermeye başlamış kendini mesela sinirleniyorum bu duruma halbuki bana ne... muhtemelen çoktan biriyle artık. Ve asla ama asla olmayacak bi daha yani ölse daha mümkündü. Üstelik mantıklı bi istek değil onu özlemek. Hakaretlerini mi yalnız bırakmasını mı özledin diyorum kendime... huzurlu olmam gerekirken hep bir şey eksik gibi. Dayağa alışmış çocuklar olur ya, öyle yerinde duramayan kalbim var, kırılmayı özlemiş belasını istiyor. Allah beni affetsin ve onun buz gibi soğukluğunu versin.

O bana bu travmayı yaşattığı için belki de mutsuz olmayı hak ettiğimi düşünüyorum istemeden...

O size travma falan yaşatmadı siz her şeye izin vererek, sürmemesi gereken bir evliliği sürdürerek kendinize yaşattınız. Kafayı o kadar eski eşinizle bozmuşsunuz ki kendinizi unutmuşsunuz. Şu saatten sonra sadece kendinizle ilgilenmeniz gerekir.

Haklısınız. Peki kasıtlı olarak bastırsam daha çoğalır mı bu hisler, mesela asla adını anmamak için kendimi kandırsam, mış gibi yapsam öyle olur mu

Haklısınız. Peki kasıtlı olarak bastırsam daha çoğalır mı bu hisler, mesela asla adını anmamak için kendimi kandırsam, mış gibi yapsam öyle olur mu

Duyuruların çok abartmadan bastırılması taraftarı değilim. Ama evde fotoğrafı, ona ait özel eşyaları varsa yok edin yada yada kolay ulaşamayacağınız bir yer koyun. Sosyal medyadan da stalk yapmayın.
Tabi şu süreci en doğru şekilde yönetmenize yardımcı olması için kesinlikle terapi almanız öneriyorum. Çok daha iyi yol gösterecek ve daha kolay atlatmaniza yardımcı olacak.

Alışkanlık bu yaşadıkların. Sosyal medyasına bakma diyemiycem. Çünkü ben de deli gibi takip ediyordum. Ve her seferinde kendime yapmıycam diye söz vermeme rağmen engel olamıyordum. Benim atlatmama yardımcı olan tek şey zaman oldu.

Biraz ağlayacaksın ,biraz uzuleceksin biraz da ben sevilmeyi hak etmiyorum moduna gireceksin ama her şey geçecek. Bunlar sadece suanlik sıcak durumdan kaynaklı acılar. Herkessiz dönüyor dünya. Onsuz daha da güzel olacak. Sen seni gerçekten seven , hak eden biriyle karsilarsirsin inşallah.

Kıyafet konusu ceket pantolon olur. Kendini hiç bir şey için şartlama.

Yıllar süren evlilik derken kaç yıl sürdü ?
Yüz üstü bırakmanin da bir bedeli olmalı, üstelik aldatilma şüpheniz de var.Sizinle boşanıp hemen başkasıyla evlenme ihtimaline karşı haklarınızı alın bence.

Benimde mahkememe birşey kalmadı tedirginim.Elim ayağım titriyor.Surekli stres halindeyim.

Hani bunu sevdiğim için de değilde nasıl desem nasıl geçecek nasil olacak endişe içerisindeyim.

Stalklamayin geçen gün benimki devamlı paylaşım yapmaz.
Sinirden çatladım.Beni sinirlendirmek için yapti.
En azindan mahkeme bitsin biraz kendinizi toparlayın öyle takip edin.
Duygusal müzik dinlemeyin.Bol bol dua edin.

Tabiki de normal.O insanı sevdiniz guvendiniz ayrılma ihtimali bile üzüyor sizi.Geriye de donemiyorsunuz.İkinizin hakkında da hayırlısı olsun.

Gitmeyin bence, sadece avukat gitsin.
Anlaşmalı boşanma ise muhakkak gitmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…