Peki unutabildiniz mi? Mahkemede bakmazsanız görmeyeceğiniz bir ortam oluyor mu? Karşılıklı imza attırmak oluyor mu mesela? Görmek istemiyorum asla. Çok zor.Mahkemede hiçbir şey olmuyor hakim bu protokoldeki imza size mi ait dedi evet dedik boşanmasina karar verilmiştir dedi bitti gitti
Klasik giyim gibi mi? Kaybettiğin kadına dön bak istedim tarzı elbise gibi mi... bu da çok saçma ama bunları düşünmemem gerek bitmiş bir şey için. İsterse pijamayla görsünKıyafette şık ve sade olsun
Ben giderek içime kapanıyorum. Ailem de çok üzülüyor. Psk da gidiyorum ama işte... bazı şeyleri kabullenmekten geçiyor sanırım. Sizin devam edebilmenize sevindim. İnşallah ben de devam edebilirim. Maalesef gözümü açtım onu gördüm çok zor.Boşanmadım ama aldatılma sonucu evlilik arefesinde ayrıldım. İlk erkek arkadaşımdı, 6 yıl beraberdik.
Belirsizlik ve yaşanan kötü olaylar nedeni ile çaresiz, üzgün, öfkeli vs hissetmeniz çok normal. Zamanla hepsi yavaş yavaş geçecek. İlk dönemler istediğim zaman ağladım, güçlü görünmeye çalışmadım. Sonrasında psikiyatri desteği almıştım, yüksek lisansa başladım ve işime daha çok sarıldım. Sosyal hayatıma mümkün olduğunca devam ettim, boş düşüncelere kapılmak için kendime zaman bırakmadım.
Sonrasında kabullenme & yas süreci bitti ve başka birisi ile görüştüm. Arkası kendiliğinden geldi zaten. Siz kocanız ile var olmadiniz, onsuz da gayet güzel hayatınız olacak ama bunun için silkelenip kendinize gelmeniz gerek. Ayrıca hayat mutsuz olmak için çok kısa.
Bizimki anlaşmaliydi ve gördük birbirimizi mahkeme çıkışı kapının önünde attık imzaPeki unutabildiniz mi? Mahkemede bakmazsanız görmeyeceğiniz bir ortam oluyor mu? Karşılıklı imza attırmak oluyor mu mesela? Görmek istemiyorum asla. Çok zor.
Klasik de olabilir sporda bence sensiz yıkıldım depresyondayım imajı vermeyin saç makyaj olsun dönüp kaybettigin kadına bak olmasa da ben sensiz de yaşıyorum hayat devam ediyor modu olsunKlasik giyim gibi mi? Kaybettiğin kadına dön bak istedim tarzı elbise gibi mi... bu da çok saçma ama bunları düşünmemem gerek bitmiş bir şey için. İsterse pijamayla görsün((
Aldatmış olma olasılığı çok yüksek. Zaten şüpheli davranınca kendini aklamak yerine kaçmayı ve bitirmeyi tercih etti. Beni yok saydı. Sanki ben hiç olmadım gibi. Açıklama gereği bile yok. Veda bile etmedi.Aldatsa filan daha mi iyiydi ?
En azından dürüstçe söylemiş bitirmek istemiş diye bakamaz miyiz?
hayırlısı olsun sizin adınızaBizimki anlaşmaliydi ve gördük birbirimizi mahkeme çıkışı kapının önünde attık imza
Bu mantıklı. Teşekkür ederim.Klasik de olabilir sporda bence sensiz yıkıldım depresyondayım imajı vermeyin saç makyaj olsun dönüp kaybettigin kadına bak olmasa da ben sensiz de yaşıyorum hayat devam ediyor modu olsun
Benim gözümde o 10 dk çok büyüyor. Bu psikolojiden çıkmam lazım. Kesin ağlarım bence. Mesela bu nasıl anlaşma deyip bozarsa hakim? Allah yardımcım olsun elimde değil çok korkuyorum o gündenBen kazak pantolon giymistim, hava soguktu. Normalde disari cikarken nasil hazırlanıp makyaj yapiyosam aynisini yaptim.
Anlasmali bosanmaysa 10dk da biter. Karsilikli masalara oturtulduk. Bosanmak istiyo musun diyr soruldu, protokol okundu, imzaladik bitti.
Zaten bi yandan kimlik cikar, bi yandan yerlestir vs derken oyle bakisacak zaman olmuyo bence
Şu hayatta ölüm acısı da dahil azalmayan acı görmedim ben. Inançlı biri olduğum için 'nasibimde olsaydı, yanımda olurdu' diye düşündüm hep. Demek ki sizin hayatınız eşiniz ile devam etmeyecekmiş, ilk sevgiliniz olması çokta önemli değil...Ben giderek içime kapanıyorum. Ailem de çok üzülüyor. Psk da gidiyorum ama işte... bazı şeyleri kabullenmekten geçiyor sanırım. Sizin devam edebilmenize sevindim. İnşallah ben de devam edebilirim. Maalesef gözümü açtım onu gördüm çok zor.
Benim gözümde o 10 dk çok büyüyor. Bu psikolojiden çıkmam lazım. Kesin ağlarım bence. Mesela bu nasıl anlaşma deyip bozarsa hakim? Allah yardımcım olsun elimde değil çok korkuyorum o günden
Keşke onun beni sevmediğini kabullenmenin yolunu bilsem, o zaman inanın tamamen böyle düşüneceğim ama yok sanki seviyor da inat ediyor gibi saçmasapan şeyler umut ediyorum. Oysa o kadar saygısızca davrandı ki, bir kamyon gülle gelip pişmanım dese affetmemem gerek. Allahım yardım et... Hayat geçiyor ben takıldım kaldım. Ama kesinlikle bu alışkanlıktan. Sevgi böyle bir şey değil. Travma yaşattı ve gururum yiyemiyor bunuO gün oraya dünyanın en güzel kişisi olarak da gitseniz karşınızdaki kişi bir şeyleri kafasında bitirmiş. Normal bir kıyafet ile gidin ama özensiz de gitmeyin. Birmühendisanneye katılıyorum onla var olmadınız. Sadece bir alışkanlıktan ibaret sizinki. Yavaş yavaş içinizde tükenecek. Sizi sevmeyen bir adamın ne düşündüğüne çok da takılmayın. Hayat devam ediyor her şeye rağmen.
Yani ortada hiçbir şey yokken direkt seni sevmiyorum boşanalım mı dedi? Yukarıda aldatma ihtimali yüksek demişsiniz.Keşke onun beni sevmediğini kabullenmenin yolunu bilsem, o zaman inanın tamamen böyle düşüneceğim ama yok sanki seviyor da inat ediyor gibi saçmasapan şeyler umut ediyorum. Oysa o kadar saygısızca davrandı ki, bir kamyon gülle gelip pişmanım dese affetmemem gerek. Allahım yardım et... Hayat geçiyor ben takıldım kaldım. Ama kesinlikle bu alışkanlıktan. Sevgi böyle bir şey değil. Travma yaşattı ve gururum yiyemiyor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?