Kabul etmiyor,neler denedim. Teşekkür ederim yorumunuz içinDış görünüşüne fazlasıyla takılan bi adam, hamile olduğunda tabiki kilo alacaksın o zaman neler diyecek kim bilir. Artı yönleri varmış söylediginiz üzere ama eksik yönlerin üzerini kapatamazsin. Aile terapisti için ikna edin derim
Kabul etmiyor,neler denedim. Teşekkür ederim yorumunuz için
???[MEDIA
Her insan farklı tabiki ama bende evlendigimdenn bu yana çok kilo aldım esimede çok kilo aldım dediğimde olsun sen her halinde güzelsin der daima iltifatlar eder yani ben bile kendimi begenmezken o bu konuda bir şey demiyor ve cinsel hayatımız ilk günden bu yana hiç azalmadi genelde maksimum iki gün olmaz üçüncü gün kesin olur bu evliliğimiz in başından bu yana hiç değişmedi yani sizin kilonuzls ilgisi olduğunu sanmiyorum
Konuda evliliğin ilk zamanları cinsellik iyi ama şimdi azaldı diye bahsetmemissin yani anladığım kadarıyla herzaman böyleydi bu durum bu da esinde sorun olduğunu gösteriyor
Son zamanlarda çok duyuyorum o yüzden sanırım aklıma geliyor ama erkek bu ya okadar zaman isteksiz olunca ister istemez insanın aklına yoksa hemcinslerine karşı ilgi duyuyor mu diye geliyor (malesef komşumuzun eşi bunu çocukları 2 yaşındayken öğrendi neden benimle evlendin demiş kadin eside ailemi düşündüm kimse bu durumu anlamasın diye evlendim özür dilerim demiş sadece) tabi inşallah yoktur böyle bir şey zaten çok sık olan durum değil ama başka cinsellikten uzak olmasının sebebi ne olabilir başka birisi yok demişsin e bir erkek neden isteksiz olur ki başka
Eşim de aksine çok zayıf, benim gözüme batmıyor. Ben de bunu anlamıyorum. Yüzüne de söyledim , bir kaza hastalık vs. olabilir o zaman ne olacak diye, o ayrı bu ayrı diyor.Dış görünüşünüze acayip takmış durumda ama evlenmeden önce bilmiyor muydu sizi bi 10 kilo icin mi bu kadar dirdir..hastalikta sağlıkta degil senin kocanınki..güzellikte,fitlikte..
Beni yanlış anlamayın ama yaşınız çok genç. Hani insanın yaşı ilerleyince kilo yerlesiyor ya hayat mucadelesi stres bazi olusan genetikle gelen rahatsızlıklar metobolizma yavaşlaması falan. Yani neden diyeti bırakıyorsunuz ki ? Yani cıvıl cıvıl olmalısınız muhtemelen oylesiniz ama esiniz haklı. Hamilelik konusunda sağlık icin diuordur bence görüntü icin ise yine haklı. Yani biraz diyet yapsaniz spor yapsaniz beslenme tarziniz ne bilmiyorum ama değiştirseniz emin olun kendiniz icin. Onun dışında diger soylediginiz şeyler benim esimdede var.kafa dalgin sürekli televizyon tablet laptop bisey soylerim kafa sallar 2 kelam eder cok sıkıcı cok sinir bozucu bir durum ama ev islerinde bile yardim eden evine bağlı bir erkek cok benzettim o yönünü. Cinsellik konusuna gelince bunu esinizle konustunuz mu neden byle diye mesela?
Eşim de 28 yaşında. Herhangi bir ilaç kullanmıyor . İşi gereği düzenli olarak kan tahlili yapılıyor , herhangi bir problem de yok.Hayatinda biri olmadigina emin iseniz seker hastaligi tiroid hastaligi falan varsa oda etkiler diye biliyorum ya da uzun zamandie kullansigi bir antidepresan.. onlarda cinsel.isteksizlik yapar diye biliyorum. Yani anormal bir durum 2 ayi bile bulmasi. Sonucta ayni evdesiniz can ceker ten ister. Kardes kardes uyumak nedir. Şaşırdım dogrusu yasinizda genc muhtemelen esinizinde oyle.
Özgüvenimi yitirdim zaten, mutsuz hissediyorum iyice..Zamanla ozguveninizi yitirmenize sebep olacak eşiniz. Umarım kisa zaman da cozum bulabilirsiniz. Ama sizi boyle birseyle tehdit etmesi cok uzucu.
Bende cok severim fast food ama sehire biraz uzağız diye hep yeme fırsatı bulamiyorum :) bence siz ortak aktiviteler yapin biraz dürt eşini herhalde biraz sessiz sakin ve tembel birisi heee yürüyüşe çıkın zaten sakalasmayi seven biriymis.komik filmler izleyin iste ne bilim ya da bir tatil.mesela sorunu konustukca sorunun enerjisi büyür. Kafalari dağıtmak lazım birazcikEşim de 28 yaşında. Herhangi bir ilaç kullanmıyor . İşi gereği düzenli olarak kan tahlili yapılıyor , herhangi bir problem de yok.
Teşekkür ederim çok :) Bayram tatilinde 1-2 gün bir yerlere gitmeyi teklif ettim , o da arkadaş grubumuzla gitmek istedi. Plan öyle kaldı..Bende cok severim fast food ama sehire biraz uzağız diye hep yeme fırsatı bulamiyorum :) bence siz ortak aktiviteler yapin biraz dürt eşini herhalde biraz sessiz sakin ve tembel birisi heee yürüyüşe çıkın zaten sakalasmayi seven biriymis.komik filmler izleyin iste ne bilim ya da bir tatil.mesela sorunu konustukca sorunun enerjisi büyür. Kafalari dağıtmak lazım birazcik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?