2 gunde bir mi ilişkiye giriyorsunuz:)) masallahHer insan farklı tabiki ama bende evlendigimdenn bu yana çok kilo aldım esimede çok kilo aldım dediğimde olsun sen her halinde güzelsin der daima iltifatlar eder yani ben bile kendimi begenmezken o bu konuda bir şey demiyor ve cinsel hayatımız ilk günden bu yana hiç azalmadi genelde maksimum iki gün olmaz üçüncü gün kesin olur bu evliliğimiz in başından bu yana hiç değişmedi yani sizin kilonuzls ilgisi olduğunu sanmiyorum
Konuda evliliğin ilk zamanları cinsellik iyi ama şimdi azaldı diye bahsetmemissin yani anladığım kadarıyla herzaman böyleydi bu durum bu da esinde sorun olduğunu gösteriyor
Son zamanlarda çok duyuyorum o yüzden sanırım aklıma geliyor ama erkek bu ya okadar zaman isteksiz olunca ister istemez insanın aklına yoksa hemcinslerine karşı ilgi duyuyor mu diye geliyor (malesef komşumuzun eşi bunu çocukları 2 yaşındayken öğrendi neden benimle evlendin demiş kadin eside ailemi düşündüm kimse bu durumu anlamasın diye evlendim özür dilerim demiş sadece) tabi inşallah yoktur böyle bir şey zaten çok sık olan durum değil ama başka cinsellikten uzak olmasının sebebi ne olabilir başka birisi yok demişsin e bir erkek neden isteksiz olur ki başka
2 gunde bir mi ilişkiye giriyorsunuz:)) masallah
Saydığın iyi yönler artı değil zaten olması gerekenler iletişim olmayınca olmuyor ne yaparsan yap olmuyor bir de acaba sizi çekici mi bulmuyor ? Ben mesela kilolu biriyle ilişkiye girmek istemem tercih zevk meselesi hoşlanmıyorum fit vücutlu erkekler daha ilgimi çekiyor eşim kilo alsa çekim hissedebileceğimi sanmıyorum her şey duygular aşk değil ten uyumu göz zevki diye bir şey var acaba sizi beğenmiyor mu ?Merhaba ,
" Öncelikle uzun olacak şimdiden özür dilerim "
İçinden uzun zamandır çıkamadığım bir konu hakkında yardımlarınızı almak istedim.
24 yaşındayım,3 yıllık evliyim, çocuğum yok.
Sorunuma gelecek olursak ,eşimle çok severek evlendim. Gençliğin verdiği heyecan ve cahillikle nişanlılık döneminde olan bütün sorunların " nasıl olursa evlenince düzelir " diyerek üstünü kapattım.
Eşimle cinsel hayatımız çok çok az (minimum 10 -12 gün.. , 2 ayı bulduğu zaman bile oldu ) Doktora,aile terapistine gitmeyi teklif ettim reddediyor, hayatında biri yok buna eminim.2 yıldır üstünü örtsem de bu durum iyice aramızda uçurum oluşturmaya başladı.
Evlenirken de balık etli bir insandım , evlendikten sonra epey kilo aldım. 10 kilosunu verdim (bir 10 kilom daha kaldı ama diyete suan ara verdim ) ama eşim görüntüme aşırı takmış bir durumda.. (her gün diyete başladın mı diye soruyor, çocuk istiyordum "zayıflamazsan şu kiloya düşmezsen denemeyiz vs. diyor " ( çok kilo almaya elverişli olduğumdanmış * sözde sağlık için ama tamamen görüntü ile alakalı *
Benim için en önemli iki sorun ise konu ne olursa olsun kendini haklı görmesi, asla hatasını afettirmeye çalışmayışı.Oturup sorunu konuşmak yerine "tamam kapat " diyerek çözüm odaklı olmayışı ve konuşmak kaçışı
Bir de en en önemlisi sohbet edemiyoruz, ne anlatırsam anlatayım kafa sallıyor , bilmem deyip televizyon izlemeye devam ediyor ( sadece gırgır şamata olunca sohbet ediyor ) Günlük hayattan hiçbir konuda sohbet edemiyoruz. Ediyorum diyor ama sadece suratıma bakıyor.
İyi yönleri ise sadık,benimle sürekli şakalaşan,evine bağlı ev işlerine ve bana aşırı yardım eden biri.
Değişir diye bekliyorum ,anlaması için uğraşıyorum ama yok.. Çaba göremiyorum. Sizce ne yapmalı?
Teşekkür ederim yorumunuz için :)Hiçbir eş hiçbir sebepten fizikten elestirilmeyi haketmez. "Bu meseleyi çok dert ediyorsan bana destek olman gerek beni böyle motive ettiğini mi saniyosun bizi bitiriyosun" diye bir konuşma yapman gerek. Zaten çocuk isteme bu adamdan çünkü çocuktan sonra kilo alırsan seni daha da mahveder ruhen. Bu laflara aslaaa izin vermemen gerekiyor. Saygisizliga izin verdiğini sürece yokolucagini dusunmuyosundur dimi? Bu arada hiçbir sevisme isteği kiloyla alakalı değildir, sevgiyle alakalıdır. Sevgi olmadan da sevişen insanlar var, senin eşinin cinsel sorunlari var ya da kendini başka şekilde tatmin ediyor
Yok diye düşünüyorum ama hiçbir zaman "benim kocam yapmaz " cılardan olmadım haklı olabilirsiniz. Evet dış görünüşe fena takmış durumda.Hayatında kimse yok eminim diyorsun ama hiç kimse icin bu kadar emin konuşma tatlım. Aklını bulandırmak değil amacım belki gerçekten yoktur ama emin olduğunu sandığın bişey öyle çıktığı zaman yıkımı, hayal kırıklığı daha fazla oluyor. Dış görüşüne takmış, kendi brad pitt mi? Sana moral vereceği yerde eleştiriyor mu birde utanmaz?
Minimum 10 12. En iyi ihtimal . 20 gün 30 gün olduğu çoktur . Kişiye gore değişir tabi ama bana gore normal değil ,Teşekkür ederim yorumunuz için10-12 gunde bır ilişkiye giriyormussunuz.. cinsel isteksızlık ne alaka:)) adam benzınle çalışmıyor ki..
Nasıl belli edilebilir peki?Esimde sorunlri knsmaktan kacar bu durum icin aile terapistine gitsenizde bi degism olmz.oyuzden sorunun seni nasl incittigini belli etmeye cals. Bna asiri yardm eder diyosn bole bi adama bunu belli etmek hicte zor.olmz
Bence beğenmiyor,söyleyince inkar ediyor ama.Saydığın iyi yönler artı değil zaten olması gerekenler iletişim olmayınca olmuyor ne yaparsan yap olmuyor bir de acaba sizi çekici mi bulmuyor ? Ben mesela kilolu biriyle ilişkiye girmek istemem tercih zevk meselesi hoşlanmıyorum fit vücutlu erkekler daha ilgimi çekiyor eşim kilo alsa çekim hissedebileceğimi sanmıyorum her şey duygular aşk değil ten uyumu göz zevki diye bir şey var acaba sizi beğenmiyor mu ?
Teşekkür ederim :)Iste onu kendi bilir esini taniyan o. Belli edebilir die dusunuyorum
Neden kilo vermiyorsun o zaman ? Eşin için demiyorum istersen bas tekmeyi adama ama normal kiloda olmak bence her insanın isteğidir zinde olursun giydiğin yakışır özgüvenin olurBence beğenmiyor,söyleyince inkar ediyor ama.
Haklısınız tekrar spora da kilo vermeye de baslayacagimNeden kilo vermiyorsun o zaman ? Eşin için demiyorum istersen bas tekmeyi adama ama normal kiloda olmak bence her insanın isteğidir zinde olursun giydiğin yakışır özgüvenin olur
Bu konuda yalnız değilim sanirimKilo vermek cnm kuzenimin nisanlisida demişti sen kesin evlenince Kilo alırsın ozman da seks hayatımız biter oda bitincebi süre sonra evlilikte biter demişti böyle erkekler var kilodan daha dogrusu kilolu insandan tiksinen niye öyle diuosun dedigimde demişti
Evet malesef oda eşinin okuzlugu 10 çok değil 20 30 Kilo fazlası olanlarda var benimde bi 5 6 fazlam var esimde sevmez ama öyle bi sıkıntı miz yok cinselliktede bi problem yok noluyo sanki kendide Kilo alsa senden aynı tavrimi beklicek acabaBu konuda yalnız değilim sanirim
Ne kadar güzel :)Erkekler kiloya takıyor malesef.Kendin için spor yap,kendine dikkat etmeye bak.
Benim eşimle aramda problem olmadı kilo almama ragmen ama doktorlar kilo ver diyince kilo verdim,eşimin ilgisi daha da arttı yani dile getirmese bile bunu görmüş oldum.Şimdi hamileliğimde bile spora pilatese devam ediyorum,ilk başta kendim için yapıyorum ve bu yüzden kilo ver bırak,tekrar ver bırak gibi durumlara düşmemek için sürekli yapıyorum artık.
Arkadaşın dediği gibi hemcinsine ilgiden dolayı olabilir dicem ama sizin görüntünüze takmış biraz.Zayıf olmak da yetmiyor kilolu olmak da.Nette neler görüyorlar bizlerden de aynı görüntüyü bekleyip hayal kırıklığı yaşıyorlar ama hiç kendilerine bakmazlar.
Bunu söylediğimde ben hemen veririm kilo sevmiyorum falan diyor.Evet malesef oda eşinin okuzlugu 10 çok değil 20 30 Kilo fazlası olanlarda var benimde bi 5 6 fazlam var esimde sevmez ama öyle bi sıkıntı miz yok cinselliktede bi problem yok noluyo sanki kendide Kilo alsa senden aynı tavrimi beklicek acaba
Yukarıda eksik cevaplamışım :) Aynen öyle kendilerine bakmayıp sosyal medyada gördükleri gibi bekliyorlar. Karşımdaki insan sürekli ben bakımlı insan begeniyorum diyor zaten, kilo konusunda saçma aslında ama bazen yapamayacakmışım gibi geliyor..Erkekler kiloya takıyor malesef.Kendin için spor yap,kendine dikkat etmeye bak.
Benim eşimle aramda problem olmadı kilo almama ragmen ama doktorlar kilo ver diyince kilo verdim,eşimin ilgisi daha da arttı yani dile getirmese bile bunu görmüş oldum.Şimdi hamileliğimde bile spora pilatese devam ediyorum,ilk başta kendim için yapıyorum ve bu yüzden kilo ver bırak,tekrar ver bırak gibi durumlara düşmemek için sürekli yapıyorum artık.
Arkadaşın dediği gibi hemcinsine ilgiden dolayı olabilir dicem ama sizin görüntünüze takmış biraz.Zayıf olmak da yetmiyor kilolu olmak da.Nette neler görüyorlar bizlerden de aynı görüntüyü bekleyip hayal kırıklığı yaşıyorlar ama hiç kendilerine bakmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?