Boşanma Meselesi

10-12 gunde bır ilişkiye giriyormussunuz.. cinsel isteksızlık ne alaka:)) adam benzınle çalışmıyor ki..

2 gunde bir mi ilişkiye giriyorsunuz:)) masallah

2 gunde bir mi ilişkiye giriyorsunuz:)) masallah

Evet 2 yıllık evliyiz bu hiç değişmedi ben herkesin böyle sanıyordum
Bu arada geçen ay malesef ilk hamileligim düşükle sonlandı öğrendiğim günden itibaren lekelenmelerim oldu ve tehlikeli olduğunu biliyordum biz hamileligimi öğrendiğimiz ilk günden düşük sonuçlanana kadar tamamen bitti 2 hafta daha korundum yani 2 buçuk ay ilişkiye girmedik önce bebeğe birşey olur korkusu sonrada onu kaybetme üzüntüsü ile ve eşim seni 2 yıl beklemek gerekse bile yine beklerim dedi ama o süre ve adet dönemim haricinde hiç 2 günden fazla zaman gecirmedik :)

Esimde sorunlri knsmaktan kacar bu durum icin aile terapistine gitsenizde bi degism olmz.oyuzden sorunun seni nasl incittigini belli etmeye cals. Bna asiri yardm eder diyosn bole bi adama bunu belli etmek hicte zor.olmz

Saydığın iyi yönler artı değil zaten olması gerekenler iletişim olmayınca olmuyor ne yaparsan yap olmuyor bir de acaba sizi çekici mi bulmuyor ? Ben mesela kilolu biriyle ilişkiye girmek istemem tercih zevk meselesi hoşlanmıyorum fit vücutlu erkekler daha ilgimi çekiyor eşim kilo alsa çekim hissedebileceğimi sanmıyorum her şey duygular aşk değil ten uyumu göz zevki diye bir şey var acaba sizi beğenmiyor mu ?

Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Yok diye düşünüyorum ama hiçbir zaman "benim kocam yapmaz " cılardan olmadım haklı olabilirsiniz. Evet dış görünüşe fena takmış durumda.

10-12 gunde bır ilişkiye giriyormussunuz.. cinsel isteksızlık ne alaka:)) adam benzınle çalışmıyor ki..
Minimum 10 12. En iyi ihtimal . 20 gün 30 gün olduğu çoktur . Kişiye gore değişir tabi ama bana gore normal değil ,Teşekkür ederim yorumunuz için

Bence beğenmiyor,söyleyince inkar ediyor ama.

Kilo vermek cnm kuzenimin nisanlisida demişti sen kesin evlenince Kilo alırsın ozman da seks hayatımız biter oda bitincebi süre sonra evlilikte biter demişti böyle erkekler var kilodan daha dogrusu kilolu insandan tiksinen niye öyle diuosun dedigimde demişti

Bu konuda yalnız değilim sanirim

Bu konuda yalnız değilim sanirim
Evet malesef oda eşinin okuzlugu 10 çok değil 20 30 Kilo fazlası olanlarda var benimde bi 5 6 fazlam var esimde sevmez ama öyle bi sıkıntı miz yok cinselliktede bi problem yok noluyo sanki kendide Kilo alsa senden aynı tavrimi beklicek acaba

Erkekler kiloya takıyor malesef.Kendin için spor yap,kendine dikkat etmeye bak.

Benim eşimle aramda problem olmadı kilo almama ragmen ama doktorlar kilo ver diyince kilo verdim,eşimin ilgisi daha da arttı yani dile getirmese bile bunu görmüş oldum.Şimdi hamileliğimde bile spora pilatese devam ediyorum,ilk başta kendim için yapıyorum ve bu yüzden kilo ver bırak,tekrar ver bırak gibi durumlara düşmemek için sürekli yapıyorum artık.

Arkadaşın dediği gibi hemcinsine ilgiden dolayı olabilir dicem ama sizin görüntünüze takmış biraz.Zayıf olmak da yetmiyor kilolu olmak da.Nette neler görüyorlar bizlerden de aynı görüntüyü bekleyip hayal kırıklığı yaşıyorlar ama hiç kendilerine bakmazlar.

Ne kadar güzel :)
Allah kucağınıza almayı nasip etsin .
Bunu söylediğimde ben hemen veririm kilo sevmiyorum falan diyor.

Yukarıda eksik cevaplamışım :) Aynen öyle kendilerine bakmayıp sosyal medyada gördükleri gibi bekliyorlar. Karşımdaki insan sürekli ben bakımlı insan begeniyorum diyor zaten, kilo konusunda saçma aslında ama bazen yapamayacakmışım gibi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…