Yaparsın Can'ım yaparsın.Öyle bir bagımlılık yapıyor ki.17 kilo verdim daha da geri almadım.Takıntı yaptım sanırım.Sen de başla gerisi gelir çünkü daha da hoşuna gidiyor değişikliği görünce.Yukarıda eksik cevaplamışım :) Aynen öyle kendilerine bakmayıp sosyal medyada gördükleri gibi bekliyorlar. Karşımdaki insan sürekli ben bakımlı insan begeniyorum diyor zaten, kilo konusunda saçma aslında ama bazen yapamayacakmışım gibi geliyor..
Çok teşekkür ederim :)Yaparsın Can'ım yaparsın.Öyle bir bagımlılık yapıyor ki.17 kilo verdim daha da geri almadım.Takıntı yaptım sanırım.Sen de başla gerisi gelir çünkü daha da hoşuna gidiyor değişikliği görünce.
Ne kadar güzel :)
Allah kucağınıza almayı nasip etsin .
Bunu söylediğimde ben hemen veririm kilo sevmiyorum falan diyor.
Çok teşekkür ediyorum :)Aaaa hep aynı cevaplar yaaa takma boşver zayifla sen yüz verme zaten sen kendin için zayiflarsin
Evet 20 kilo aldım.Evlendikten sonra 20 kilo mu aldınız?
Teşekkür ederim :)Verebiliyorsaniz o kiloyu verin birde ondan sonra duruma bakin. Mesele gercekten kilo mu yoksa onu mu bahane ediyor once onu anlayin derim.
Benim böyle bir sorunum olsa tedavi olmayı kabul ederdim, niye bahaneye sığınır ki insanCinselliğin azlığının sebebi asla sizin görüntünüz değil, onun cinsel isteksizliği, ona bahane olarak bunu öne sürüyor. Gidin 34 beden olun yine devam edecek. Aynı sorun bizde de vardı, eşimin bahanesi benim huysuzluğumdu, huysuzlanıyorum diye birlikte olmuyormuşuz düşünün, çocugum ya bende İnanıcam. Artık kabullendi sıkıntının kendinde olduğunu ama maalesef tedaviye yanaşmıyor.
10-12 gunde bır ilişkiye giriyormussunuz.. cinsel isteksızlık ne alaka:)) adam benzınle çalışmıyor ki..
Benim böyle bir sorunum olsa tedavi olmayı kabul ederdim, niye bahaneye sığınır ki insan
Evet 20 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?