• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma mevzusu

Yani bi güneş hayatın tam ortasında .
O kadar göz kamaştırıcı ,o kadar sarı o kadar muntazam.. Tenini de öyle yakıyor ki . .
Bir gün pat karanlıklardasın.
E güneş .??
Yok aslında o güneş hiç doğmadı aslında hiç olmamıştı ..
Nasıl yani hiç hiç mi doğmamıştı bu güneş ?
Peki tenimi yakan o sıcaklık neydi ?Neydi apaydınlık günlerim ?Kuş sesleri ?Ilık ılık esen rüzgarlar ..
Neydi peki benim bunca yaşadıklarım ?..

Evet tam olarak bu işte. Gözlerimden yaşlar aktı yazınızı okuyunca. Nerde evet ? Güneş nerde ?? Hayal miydi bütün umutlar?

O kadınla devam ediyorlar mı peki? Eski konularında bir üye yazmış, eşini aldatana vatan teslim değilmez diye. Bence de tsk disiplin cezası vs. bir şeyler çıkartmalı.

İhanetten açmadım davayı. Anlaşmalı boşandım çünkü zaten adam asker zor görevler falan bi de ben üzerine gitmek istemedim. Vatansever biriyim çünkü

O kadınla devam ediyorlar mı peki? Eski konularında bir üye yazmış, eşini aldatana vatan teslim değilmez diye. Bence de tsk disiplin cezası vs. bir şeyler çıkartmalı.

Devam ediyorlar mi bilmiyorum. Ondan bana minicik bile haber getiren herkesi hayatımdan çıkarıyorum. Hiç ilgilenmiyorum. Ne halleri varsa görsünler. Ben mutlu olmak istiyorum

Devam ediyorlar mi bilmiyorum. Ondan bana minicik bile haber getiren herkesi hayatımdan çıkarıyorum. Hiç ilgilenmiyorum. Ne halleri varsa görsünler. Ben mutlu olmak istiyorum
Bende 3 aylık evliydim. İntenyten tanıştığı yüzlerce kadın olmuş. Sevgili, nişanlı ve evli iken hep aldatmış. 3. Ayda yakaladım. Çekişmeli de olsa 2 sene sonra boşanma davam bitti. Kendisi ayrılmak istemedi. Ben de her şeyi aldım elinden. Çok ağladım çok üzüldüm. Zayıfladım. Çöktüm ama zamanla toparladım. Mecburuz çünkü. O kadar büyük hayallerle evlenip Sonra bunları yaşamak çok kötü

Eski eşinizin söylediklerine çok takılmayın insan beyni ve kalbi nankördür. Yaşadıklarını, söylediklerini ve hislerini çabuk unutur, hayata devam edebilmek içşn zorunlulukturda biraz bu. Hiçbir erkek çocuk ya da ağır bir aile baskısı yoksa zorunluluk adı altında ömrünün 13 yılını başka biriyle paylaşmaz, o sadece böyle şeyler söyleyerek sizin gardınızı kırıp kolay boşanmanızı sağlamaya çalışmış. Öyle iki aylık kadına beni değişti gibi de bakmayın olaya. Şimdi o kadına karşı bir sorumluluğu yok, herşey yeni, kadın evli bir adamla bu işlere kalkıştığına göre geniş ahlaklı rahat biri, eşinize bu rahatlık tatlı gelmiş, çünkü siz onun gözünde sadece eşi değil sorumluluğu ve hep verdiği kişiydiniz aynı zamanda. O kadınla da bugün evlensin aynı sorumlulukları alsın sonuç aynı olur insan değişmez çünkü sadece zaman geçmesi lazım.Artık niçini nedenide önemli değil olaya boşa geçen 13 yıl gibi değil, geriye kazanılan bir ömür gibi bakın. Hayatta herşey bir tecrübedir. Bu evlilikte size hayatta önemli olanın siz olduğunu, kimse için sizden vazgeçmemeniz gerektiğini göstermiş

Back
X