Boşanma,nafaka .. Sizce ne yapmaliyim

burda tartışılacak şey tenezzül edip etmememek değil, hakkınız olanı almak isteip istememektir bence. sonradan pişman olmamak için hakkınız olanı alın, hatta ek gelirini vs avukatınıza söyleyin öyle şu kadar veririm vs demekle olmaz bu işler, 2-3 ay ödeyecek işlerim yolunda gitmiyor ödeyemiyprum diyecek. tabiki canıı acıtacak sözleriyle, tabi ki "paragöz" diyecek. ne demesini bekliyordun," al hayatım bu 2000 sizin siz mağdur olmayın ben dayanamam" mı diyecekti???kucağında bebeğinle sen kalacaksın. ki kalmasan bile hakkınızı bırakmayın elin kadınlarıyla yemesine çanak tutmayın. ben naaptım, çok bekledim maaşına haciz koydurdum şimdi seyrediyorum. pişman değilim.

Valla acınacak hale düşmemek için acimayacaksin canım. Boşver kendi istiyor boşanmak, sen çekişmeliye dön git bir avukat bul. Boşanmak istemiyorsan da boşanma. Boyle huzursuz evde yasamam boşanmak isterim diyorsan da 1 kurus hakkini da birakma. Hiç az kazanmıyor, hatta yolunu bulursan elden 3500 daha aldığını da belgelemeye çalış. Bebeğin masraflarını çıkar, bebek büyüyecek ihtiyaçları artacak krestir, eğitimdir, sağlıktır, kıyafettir vs hesapla böl 2 ye neyse gereken versin.

Borçları olduğu için kendimi kotu hissediyorum.. İcimde hala biseyler olduğu.için sanırım o da .. Yani mantıken evet beni.ilgilendirmemesi lazim aslında. Ama sanirim hala duygularimin esiriyim
Sizin almadiginiz her kurus,eski esinizin sizden sonra evlenecegi kadina yarayacak uzgunum ama durum bu.

Böyle bi adam olmasa bile o maaşa 500 tl nafaka az. Çocuğa o bakmayacak bari tüm masrafları karşılasın.

Onun dışında çalışıyormuşsunuz zaten o evde sizin de payınız var. Bunlar paragözlük değil.

onun çıkardığı hesaba gore çocuğun masrafı 500 tlmis. Özel okula göndermezsen eğitim masrafını da karşılarım diyor. Elden aldığını belgemeye calisyim o zaman. Cirkinlesmesin yuzyuze bakcaz dedim ama beni öyle br kadın konumuna düşürüyor ki anlatamam.

bana gore de az. Avukat en az 1000 alırsın diyor. Sanırım erkekler nafakayı kendimiz için harcayacağız diye düşünüyor zoruna gidiyor

iyi yapmissin o halde :)
valla ne yalan soyleyeyim ben öyle düşünüyordum yani hic zorluk çıkarmaz saniyordum.. Ama boşanma aşamasında erkekler hakketen cirkinlesiyormus

iyi yapmissin o halde :)
valla ne yalan soyleyeyim ben öyle düşünüyordum yani hic zorluk çıkarmaz saniyordum.. Ama boşanma aşamasında erkekler hakketen cirkinlesiyormus

daha da çirkinleşecek, bunlara hazır ol. sadece sağlam durman gerek, Allah yardımcınız olsun

özel olmazsa sorabilir miyim.neden bisey talep etmediniz.
Gecici nafaka bagladilar 300 tl. Onuda ona versende olur vermesende olur dedim. Gercekten 5 kurusunu istemiyorum. Suanda odedigim bi kredi var. Birlikte cekmistik. O bittigindede vermesse umrumda degil. Tek dilegim kurtulmak.

Avukatim surekli soruyor tazminat alalim mi dugun takilarini alalim mi diye hayir diyorum.

Bence hakkin olan her seyi al . Ben basta duygusal davrandım almam dedim ama sağolsun burdaki arkadaşlara danıştım onlar da al dedi .
Ve ustume dusen ne varsa aldim .
Eşyalarımın yarisini , evimi satıp yarısını , arabamı satıp yarısını , ceyizimin tümünü ve onunlayken aldığım eşyaların 3/ 1 ini aldim . Neden onun da yarisini almadim diye uzuluyorum bazen :))
kurtulayım da eşyalar eksik kalsin anlayisindaydim sizin gibi ama şimdi iyi ki burdaki hanımları dinleyip de almışım diyorum .
Evimi kurdum eşyalarımı içine attim kullanırken ayrı bir zevk duyuyorum :))
her şeyinizi alin lütfen bosanan arkadaşlarım ama her şeyi :))

peki bu durumda hic utanıyor mu acaba onu merak ettim... Sen de gururlu davranmissin. Hakkimizda hayırlısı olur inşallah

Evli kalsaydın çocuğu özel okula gonderir miydiniz? Adam sanki sadece seni değil çocuğu da boşayacak gibi geldi. Ona fazla gelen sen değil de çocuk olmasın.

Evli kalsaydın çocuğu özel okula gonderir miydiniz? Adam sanki sadece seni değil çocuğu da boşayacak gibi geldi. Ona fazla gelen sen değil de çocuk olmasın.
Hic o.acıdan bakmamistim. Evet evli kalsak ilköğretimde özele gondermeyi düşünüyorduk. Güya cok sever çocuğunu ama iste ...

ahaaha bakış acın cok hoşuma gitti :))
bana da su anda sanki eşyaları kullanamam gibi geliyor
. Hepsi.ile animiz var diyorum. Ama sen en iyisini yapmissin aslinda. Değmez bu adamlara :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…