- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
:))) evet inanki değmiyor , anınız var diyip almıyoruz ama onlar bir parca bile fazlasini bize vermiyorlar . Onlar taştan mi hayır onlar mantığıyla hareket ediyor .ahaaha bakış acın cok hoşuma gitti :))
bana da su anda sanki eşyaları kullanamam gibi geliyor
. Hepsi.ile animiz var diyorum. Ama sen en iyisini yapmissin aslinda. Değmez bu adamlara :')
evet en acısı da bu.. Su anda bunu dusunmek bile bana aci veriyor bak
bu cevap tokat gibi geldi sağol arkadaşım.. Benimle ayni.süreci yaşayanları görünce bana da ışık oluyor. Benim için zamanında maddi manevi cok fedakarlık yaptı yalan yok. Bu kadar dusunmemin sebebi bu aslında. Kendimi nankörlük yapmış gibi hissediyorum. Ya da esim bana öyle laflar ediyo4 ki ben sürekli suçlu psikolojisindeyim iki yildir. Evet bebegimi düşüneceğim. Kızim için hakkım ne ise alacağım... Peki çocukla bu süreç zor oldu mu oğlun kaç yasindaydi ayrıldığınizda. Kızım baba deyince iç im parçalanıyor ..O bekar hayati yasayacak. Siz tek basiniza bir omur 500 tl ile cocuk buyuteceksiniz. Ne para gozlulugu? Duygusan dusunmenin sirasi degil simdi.
Esyalari anisi var diye kullanmasaniz bile alin eskiciye verin ama onda bir seyinizi birakmayin.
Ben yeni bir hayat kurdum. Oglumun odasini aldim yatak odamla. Yatagi attim. Ceyizimi ve mutfak esyalarimi aldim ve de kiyafetlerimi. Yeni dizen kurdum kocadiz yeniden gelin olmus gibi yeni esyalar aldim. Huzurluyum simdi. Esyalari birakinca sizi cok mu sevecek saniyorsunuz? Asiri fedakarlik yapinca ya da herseyi birakinca geri gelir mi saniyorsunuz? Gelmiyorlar ben soyleyim. Erkekler kadinlar gibi degil. Erkekler para harcadiklari kadina deger veriyorlar ya da deger verdikleri kadina para harciyorlar. Artik onu degil bebeginizi dusunun. O sizi dusunuyor mu?
Baska bir kadin vardir. Kolay bosanmak icin size soylemiyordur.Boşanma sebebimiz belli değil. Yani hep başka sebepler öne suruyor. Önce sorun annesiydi. Aslında. Degilmis .. Sonradan uzaklaştı benden. 2 yildir kari.koca hayatımız yok. Cinsllik duygusallık yok. Seviyorum dedim Ozledim diyorum ama adam beni silmis ..boşanmayı istiyor yani sevgisi bitmiş ama sürekli boşanma sebebini bana yüklüyor. Sen istedin diye. Ben de anlamıyorum . Ben dahil kimse neden boşandığımizi ve bu kadar seven bir adamın çocuktan sonra neden eşinden soğudugunu anlamıyor ,
ben de özellikle bazı eşyaları bırakmak istiyorum.. :)) gerçi benimki mantıktan ibaret bi adam ruhu çekilmiş etkilenir mi bilmiyorum.. :) senin burcun ne merak etim:))) evet inanki değmiyor , anınız var diyip almıyoruz ama onlar bir parca bile fazlasini bize vermiyorlar . Onlar taştan mi hayır onlar mantığıyla hareket ediyor .
Ben bazı parçaları bilerek bıraktım o da kimseye vermez kullanır ve her kullandığında bizi hatırlasın istedim :))
mesela çeyiz kısmında almadim çok duygusaldim ama bir hafta sonra eşyaları almaya gittiğimde her şeyimi aldim :))
banyoda asılı olan havlu ve bornozumu aldim onun havlu ve bornozunu bilerek bıraktım .
Biliyorum pintinin tekiydi kimseye vermez kullanır :))
en azindan her kullandığında aklına düşerim adım gibi biliyorum :))
gerçekten eşyaları kullanmak beni mutlu ediyor , kendi etim tırnağımla kazandığım eşyaları gül gibi kullaniyordum anasına bırakmadım duygusal davranarak :))
aklıma hep geldi aslında ama yakalayamadim.... Evine ses dinleme cihazı mi yerlestirsem :)Baska bir kadin vardir. Kolay bosanmak icin size soylemiyordur.
Sen buna kendi duygularını karıştırmayacaksın o evde bebeğininde hakkı var senin rahat etmen bebeğinin rahat etmesi demek kesinlikle almalısın almazsan üç gün sonra başka kadınlar sürecek sefasını...Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
Benim kide durup dururken bosanmak istiyorum dedi. Sebep ne dedim bana bisi soyle dedim. Sadece sebebi yok bosanmak istiyorum dedi. Ne halin varsa gor dedim aldim cocugumu kapiyi carpip gittim. Sonradan ogrendim megerse baska bir kadinla aldatiyormus beni. 2000 yilinda bosanmistik. Sonra o kadinla evlendi. 2 cocuk yapti. Dun oglum soyagaci sorgula yaptirmisti. Ve dun ogrendim ki o kadindan da bosanmis :)))aklıma hep geldi aslında ama yakalayamadim.... Evine ses dinleme cihazı mi yerlestirsem :)
hey Allahım ya valla kansız bu adamlar. Tövbe yarabbim. Evlenip evlenip çocuk yapıyor sonra da ayriliyorlar. E oğlunu görmüyor.o zman sanırım. Senin hareket de cok sekil olmuş ama :))Benim kide durup dururken bosanmak istiyorum dedi. Sebep ne dedim bana bisi soyle dedim. Sadece sebebi yok bosanmak istiyorum dedi. Ne halin varsa gor dedim aldim cocugumu kapiyi carpip gittim. Sonradan ogrendim megerse baska bir kadinla aldatiyormus beni. 2000 yilinda bosanmistik. Sonra o kadinla evlendi. 2 cocuk yapti. Dun oglum soyagaci sorgula yaptirmisti. Ve dun ogrendim ki o kadindan da bosanmis :)))
Oglum o evi terk ettiginde 7 yasindaydi. Erkek cocugu o donem kendine baba modeli aradigi icin ilk zaman zor oldu. Ilk zamanlar ben neyin cezasini cekiyorim diyordu. Biz once baba eksikligini kapatmak icin babamlarin evinde yasadik bir sure. 1 bucuk yil. Ama inanin ben oglumdan daha kotu durumdaydim o donem. Oglum kisa surede toparladi. Benim toparlanmam 3 yil surdu. Cocuklar daha cabuk toparliyor. Ben bir de pedagoga goturdum oglumu o donem. Ve babasiyla girusmesine engel olmadim. Gerci erkekler bosanirken ilk zamanlar cocuktan da bosandigini sanip ilgisizlesiyor ana sonra kafalari dank ediyor. Biz baska sehire tasininca kafasi dank etti. Simdi ayda iki kez oglunu girmeye geliyor.bu cevap tokat gibi geldi sağol arkadaşım.. Benimle ayni.süreci yaşayanları görünce bana da ışık oluyor. Benim için zamanında maddi manevi cok fedakarlık yaptı yalan yok. Bu kadar dusunmemin sebebi bu aslında. Kendimi nankörlük yapmış gibi hissediyorum. Ya da esim bana öyle laflar ediyo4 ki ben sürekli suçlu psikolojisindeyim iki yildir. Evet bebegimi düşüneceğim. Kızim için hakkım ne ise alacağım... Peki çocukla bu süreç zor oldu mu oğlun kaç yasindaydi ayrıldığınizda. Kızım baba deyince iç im parçalanıyor ..
Oglum 23 yasinda simdi. 5 yasindan beri ne maddi ne manevi arayip sormadi. Nafaka vermemek icin adresini bile sakladi. Ne oglum ne ben hic birsey gormedik. Oglum is sahibi olunca oglu oldugunu hatirladi. Simdide oglum istemiyor. Cocugunda varmis donuna kadar al derim.hey Allahım ya valla kansız bu adamlar. Tövbe yarabbim. Evlenip evlenip çocuk yapıyor sonra da ayriliyorlar. E oğlunu görmüyor.o zman sanırım. Senin hareket de cok sekil olmuş ama :))
oy yavrum ya kiyamam. Evet anne.ve baba ayrı.olsa da çocuk ikisi ile de sağlıklı bir ilişki kurmalı. Annenin huzursuzlugu zaten cocugu mutsuz ediyor. Eski eşiniz de hakketn ilginc bir adammis. Önce sizi Ozledim deyip gelmesi sonra yine gitmesi.. Gerçi benimki de öyle yaptı. 1 ay sonra adam yine çark etti belki onun da hayatında biri var o yüzden sürekli değişiyor. Siz toparlamissiniz oğlunuz da iiymis sevindim. Darısı bizim başımıza. Benim toparlanmam.da cok uzun sürmez insallahOglum o evi terk ettiginde 7 yasindaydi. Erkek cocugu o donem kendine baba modeli aradigi icin ilk zaman zor oldu. Ilk zamanlar ben neyin cezasini cekiyorim diyordu. Biz once baba eksikligini kapatmak icin babamlarin evinde yasadik bir sure. 1 bucuk yil. Ama inanin ben oglumdan daha kotu durumdaydim o donem. Oglum kisa surede toparladi. Benim toparlanmam 3 yil surdu. Cocuklar daha cabuk toparliyor. Ben bir de pedagoga goturdum oglumu o donem. Ve babasiyla girusmesine engel olmadim. Gerci erkekler bosanirken ilk zamanlar cocuktan da bosandigini sanip ilgisizlesiyor ana sonra kafalari dank ediyor. Biz baska sehire tasininca kafasi dank etti. Simdi ayda iki kez oglunu girmeye geliyor.
Gecen sene eski esim sizi ozledim ailemi ozledim sizsiz yapamiyorum demisti. Bir sure ucumuz beraber yemeklere fakan gittik. 4 ay sonra eski esim fabrika ayarlarina donup yapamiyorum diye tekrar terk etti. Muhtemelen sevgilisiyle ayrildigi donemdi. Barisinca tekrar gitti. Bilmiyorum. Ama o donem oglum bu durumdan memnundu ama bir gun o tekrar gidince oglum ben bu duruma uzulmuyorum cunku siz tekrar gorustugunuzde bana olan ilgisi sana kaymisti babamin oysa simdi hep benimle ilgileniyor, boyle daha iyi dedi. Onemli olan oglumun mutlulugu. O da bu durumdan sikayetci degil. Tek bildigim anne mutlu olursa cocuk da mutlu oluyor.
karaktersiz adam ...istemez tabi ki çocuk istemesin de zaten.. Babayiz diye dolanıyorlar ortalktaOglum 23 yasinda simdi. 5 yasindan beri ne maddi ne manevi arayip sormadi. Nafaka vermemek icin adresini bile sakladi. Ne oglum ne ben hic birsey gormedik. Oglum is sahibi olunca oglu oldugunu hatirladi. Simdide oglum istemiyor. Cocugunda varmis donuna kadar al derim.
Devlet size nasıl haklar tanıyorsa bundan faydalanmalisiniz cocugunuz var üstelik. Kendi adınıza olmasa da bu nafaka, mal paylaşımı noktasında çocuğunuza bir hesap açıp oraya gelecegı için yatırım yapabilirsiniz böyle düşünün derim.Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
ben de hep bundan şüphelendm bisey bulamadm ama suphelendim hala da suoheleniyorum.. Varsa da ayağına dolanır inslalah bir şekilde.. Evet erkekler zayıf ve olan kadına çocuğa oluyor ne yazıkkiHakkınız olanı alın. Hiç bir erkek baska birisini bulmadan kurulu düzenini bozmaz. Bu konuyu araştırın.Genel olarak altından baska kadınlar cıkıyor.Erkekler zayıf varlıklardır.Güvencesi olmadan elindenkinden olmak istemezler.Cocugunuz için hakkınız olanı alın.Mahkemede varsa boyle bir sey kanıtlayın Ve de yapar gerekenı yargı.
Kendiniz icin degil bebeginiz icin alacaksiniz.çalışıyorum cok şükür.. O yüzden git geller yaşıyorum iste .. Su.adama tenezul etmesem mi diyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?