Boşanma,nafaka .. Sizce ne yapmaliyim

Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
ya gerçekten bunu soruyormusun sen bizi mi kandırıyorsun bukadar aklın yok ise gerçekten cevap bile verdiğime pişman olucam. evde hakkın olupta almamak nedir sana 500 tlnin hesabını yapan bir adamdan.... cidden bukadarsan çok normal boşanmanız tahamül edemiyorum gözü ve beyniyle yanlış olduğunu görüp birde bunu sorgulayan insanlardan... herşey ortada neyi soruyorsun ki sorun resmen şu safmıyım yoksa akıl sağlığımmı eksik... sert oldu farkındayım ama saçmalık geliyor hemcinsimin bukadar akılsız davranması

aynen açıkçası ben de de duygu bitti ben de onun gibiyim ve onu anlıyorum eskiden kızıyordum şimdi ben istiyorum kurtulmak daha güzel onsuz hayat ....
Ben ce ilerde siz de diyeceksin oh be dünya varmış :KK66: :KK66:
inşallah öyle derim . Dört gözle bekliyorum .. Çünkü su anda kalbim sizli yor.. Ben de birgün yazarım.insalah buraya oh be dünya varmış :)

ya gerçekten bunu soruyormusun sen bizi mi kandırıyorsun bukadar aklın yok ise gerçekten cevap bile verdiğime pişman olucam. evde hakkın olupta almamak nedir sana 500 tlnin hesabını yapan bir adamdan.... cidden bukadarsan çok normal boşanmanız tahamül edemiyorum gözü ve beyniyle yanlış olduğunu görüp birde bunu sorgulayan insanlardan... herşey ortada neyi soruyorsun ki sorun resmen şu safmıyım yoksa akıl sağlığımmı eksik... sert oldu farkındayım ama saçmalık geliyor hemcinsimin bukadar akılsız davranması
etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor. Kızmadım size. 2 yıldır bana sürekli sunu empoze etti.. Ben hep.fedakarlık yaptım sem.bisey yapmadin. Evet maddi.olarak ailem cok kötüydü ve eevlenmeden önce onlar için kredi çektim. Daha yeni bitti. Bunun yükünü taşıdım 4 yıldır. Onun yükünden dolayı da hep kendimi kotu hosetim. Bir de 2 yıldır bana hep ben yaptım diyince ben kendimden şüphe etmeye başladım.. Hep ezik hisstim kendimi cunki ailem için çektiğim.krediye rağmen benimle evlendi lafını.bile etmedi diyordum . Ama nerden bileyim hepsini yazmış meğerse.
Su anda bu kadar dusunmemin sebebi bu ve kendimi.hala ona borçlu hissediyorum..bu nasıl kafa de ne dersen de ama ağzim başka söylese de kalbim farklı soyluyor. Psikologa gidiyorum. Psikolog bana diyor.ki sana hep suçluluk yüklemiş farkında değilsin. Önce ondan kurtul. Ben de bu nedenle hakli miyim acaba diye sürekli.onay bekler hale geldim..
Önce bu ruh halinden kurtulmam.gerek farkındayım ve o yüzden buradayim..

Ama ben çalıştığım için kredi borcunu kendim ödedim. Sadece eve fazla katkim olmadi..

etrafımdaki herkes aynı şeyi söylüyor. Kızmadım size. 2 yıldır bana sürekli sunu empoze etti.. Ben hep.fedakarlık yaptım sem.bisey yapmadin. Evet maddi.olarak ailem cok kötüydü ve eevlenmeden önce onlar için kredi çektim. Daha yeni bitti. Bunun yükünü taşıdım 4 yıldır. Onun yükünden dolayı da hep kendimi kotu hosetim. Bir de 2 yıldır bana hep ben yaptım diyince ben kendimden şüphe etmeye başladım.. Hep ezik hisstim kendimi cunki ailem için çektiğim.krediye rağmen benimle evlendi lafını.bile etmedi diyordum . Ama nerden bileyim hepsini yazmış meğerse.
Su anda bu kadar dusunmemin sebebi bu ve kendimi.hala ona borçlu hissediyorum..bu nasıl kafa de ne dersen de ama ağzim başka söylese de kalbim farklı soyluyor. Psikologa gidiyorum. Psikolog bana diyor.ki sana hep suçluluk yüklemiş farkında değilsin. Önce ondan kurtul. Ben de bu nedenle hakli miyim acaba diye sürekli.onay bekler hale geldim..
Önce bu ruh halinden kurtulmam.gerek farkındayım ve o yüzden buradayim..
sende ona eşlik yaptın tabikli çalışıp kazanacak böyle bir mantık yok eksik hissedemezsin bu konuda kendini o görevini yapmış olması gerekeni sonuçta bir evlilik bitmiş ve bu büyük bir yıkım sizde hayata tekrar tutunmak için hakkınızı almak zorundasınız siz almazsanız zaten başka kadın gelip sizin ve çocxuğunuzun parasını çatır çatır yiyecek. o noktada oh olsun diyenlerden biride ben olurum zaten....

hele bi otur soluklan yeğenim, hayırdır bu ne celal?

Boşanma sebebimiz belli değil. Yani hep başka sebepler öne suruyor. Önce sorun annesiydi. Aslında. Degilmis .. Sonradan uzaklaştı benden. 2 yildir kari.koca hayatımız yok. Cinsllik duygusallık yok. Seviyorum dedim Ozledim diyorum ama adam beni silmis ..boşanmayı istiyor yani sevgisi bitmiş ama sürekli boşanma sebebini bana yüklüyor. Sen istedin diye. Ben de anlamıyorum . Ben dahil kimse neden boşandığımizi ve bu kadar seven bir adamın çocuktan sonra neden eşinden soğudugunu anlamıyor ,:KK43:
Bosanmak isteyen o cocugun var hala baska sey istiyeyimmi yuzsuzlukmu diyorsun cocugun olmasa gec git diyecegimde kardesim yrn nafakanida vermezse ben evleniyorum deyip cocugunuda gormezse arayip sormazsa hayat bu isler yolunda gitmeyip darda kalsan kimse tutmaz elinden zaman oyle bir zaman
aman o yapmaz demeyin buralarda ne yapmayacak adamlarin nelerini okuyoruz avukatiniz haklariniz konusunda yonlendirsin cocugunuzu garantiye alin bunun yuzsuzlukle alakasi yok evlilik birliginde alindiysa hakkiniz var

Ama ben çalıştığım için kredi borcunu kendim ödedim. Sadece eve fazla katkim olmadi..
Eve katkınız olup olmadığı önemli değil ki,evlilikten sonra alınan mallar ortak yarısı sizin,düğün takılarınız varsa oda sizin,araba aldıysanız onunda yarısı sizin,nafaka miktarını hakim belirler,ama elden aldığı parayı belgelemeye bakın.

ahaaha bakış acın cok hoşuma gitti :))
bana da su anda sanki eşyaları kullanamam gibi geliyor
. Hepsi.ile animiz var diyorum. Ama sen en iyisini yapmissin aslinda. Değmez bu adamlara :')
Siz boşanmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Boşanmayın sorunlarınızı çözmeye çalışın.Kurulu bir düzeniniz var,evladınız var yani ne bilim böyle durumlarda gurur olmaz eşinizle konuşun sonradan ikinizde pişman olabilirsiniz.

İyi bir aile terapistiyle sorunlarınızın farkına varıp çözebilirsiniz diye düşünüyorum.

asıl sen dikkat et de böyle yorumlar gelmesin. hahahah paradoks?? ben de kimseye sormayacağım nasıl yorum yapacağımı.
Konu sahibi dışında birine uslupsuz yorum yapıyorsan bunda başka bişey var demektir ama sorun değil :süslü:.... canın sıkılmış iki muhattap alınmak istemişsin...

Konu sahibi dışında birine uslupsuz yorum yapıyorsan bunda başka bişey var demektir ama sorun değil :süslü:.... canın sıkılmış iki muhattap alınmak istemişsin...
üslupsuz yorum yapan birine üslupsuz yorum yaptım. kaldı ki senin söylediğin cümleleri yazsam ne diyecektin acaba? iğneyi kendimize:)

üslupsuz yorum yapan birine üslupsuz yorum yaptım. kaldı ki senin söylediğin cümleleri yazsam ne diyecektin acaba? iğneyi kendimize:)
Seni hiç ilgilendirmez yaptığım yorum sonuna kadar da haklıyım doğru tek ve acıtıyor anladık da konu sahibi dışında senin ne gibi bir durumun olduki canın acıdı ilginç.... :kahve:

Seni hiç ilgilendirmez yaptığım yorum sonuna kadar da haklıyım doğru tek ve acıtıyor anladık da konu sahibi dışında senin ne gibi bir durumun olduki canın acıdı ilginç.... :kahve:
benim yaptığım yorum da seni ilgilendirmez o zaman defalarca mı yazmalıyım, anlayamıyor musun? öyleyse söyle yazayım. böyle sert bir yorum yazarsan cevap veririm. kuyruk acısıyla yorum yapmıyorum sen öylesin demek ki herkesi kendin gibi de sanmamalısın. sert yazarsan cevap veririm bu kadar.

Siz boşanmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Boşanmayın sorunlarınızı çözmeye çalışın.Kurulu bir düzeniniz var,evladınız var yani ne bilim böyle durumlarda gurur olmaz eşinizle konuşun sonradan ikinizde pişman olabilirsiniz.

İyi bir aile terapistiyle sorunlarınızın farkına varıp çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
yok adam beni silmiş zaten uzun zamandır tepkisiz. 2 yıldır ne cinsellik var ne.duygusallık. Önüne diz çöküp ağladım bile..olmuyo yani duzelmiyor

Back
X