sende demi ayni sorun varAvukat arkadas hic varmi gercekten zor durumdayim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende demi ayni sorun varAvukat arkadas hic varmi gercekten zor durumdayim
sırf onu düşünerek almak istiyorum zatenYarın o paraları yeni sevgilisiyle çatır çatır yer. O zaman içinize daha fazla dert olur.
Gercekten acayip lüzumsuz bir yorum :) işine bak haa isin yoksada oyalanacak birşeyler bul yorum polisi gibi milletin yorumlatını okuyup kime laf yetiştirsem gibi bir görev edinme kendine. Bubuda kulağına küpe yaparsınbenim yaptığım yorum da seni ilgilendirmez o zaman defalarca mı yazmalıyım, anlayamıyor musun? öyleyse söyle yazayım. böyle sert bir yorum yazarsan cevap veririm. kuyruk acısıyla yorum yapmıyorum sen öylesin demek ki herkesi kendin gibi de sanmamalısın. sert yazarsan cevap veririm bu kadar.
seninkiler müthiş lüzumlu çünkü ondandır hahah:) senin de dediğin gibi istediğim yorumu yaparım. sen de bir dahakine daha ılımlı yorumlar yaparsan bu tarz tartışmalar olmaz al sana küpe:)Gercekten acayip lüzumsuz bir yorum :) işine bak haa isin yoksada oyalanacak birşeyler bul yorum polisi gibi milletin yorumlatını okuyup kime laf yetiştirsem gibi bir görev edinme kendine. Bubuda kulağına küpe yaparsın![]()
Sen önündeki kum ile oyna ben bi yorum yaptığımda haber veririm gelir iki muhattap alınırsınseninkiler müthiş lüzumlu çünkü ondandır hahah:) senin de dediğin gibi istediğim yorumu yaparım. sen de bir dahakine daha ılımlı yorumlar yaparsan bu tarz tartışmalar olmaz al sana küpe:)
bunları yazan birine cevap vermeye bile tenezzül etmem. takıl öyle hayırlı forumlaaar.Sen önündeki kum ile oyna ben bi yorum yaptığımda haber veririm gelir iki muhattap alınırsınbu arada konu sahibini daha fazla rahatsız etme.. bukadari yeter sana
Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
çalışıyorum cok şükür.. O yüzden git geller yaşıyorum iste .. Su.adama tenezul etmesem mi diyorum ..
Sacmlaiyorsun kafayı yedin herhalde bu kadar merhamet duyuyorsan boşama adamibunları söylediğim için beni cirkeflik ve paragozlukle suçladı.. Kanunen.boyle evet. Ama bunları istemek cok mu sizce. Onun da borçları var. Ama evi.satsa borcunu.kapattıktan sonra eline 200bin.civarinda para kalır.
Bebegi olan adam da karısına 500 liradan fazla nafaka vermem diyorsa yazıklar olsun.Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
Boşanma sebebimiz belli değil. Yani hep başka sebepler öne suruyor. Önce sorun annesiydi. Aslında. Degilmis .. Sonradan uzaklaştı benden. 2 yildir kari.koca hayatımız yok. Cinsllik duygusallık yok. Seviyorum dedim Ozledim diyorum ama adam beni silmis ..boşanmayı istiyor yani sevgisi bitmiş ama sürekli boşanma sebebini bana yüklüyor. Sen istedin diye. Ben de anlamıyorum . Ben dahil kimse neden boşandığımizi ve bu kadar seven bir adamın çocuktan sonra neden eşinden soğudugunu anlamıyor ,![]()
Siz hiçbir şey almayın nasıl olsa sizden sonra gelen kadın sizin ve çocuğunuzun hakkını bir güzel yer. Siz böyle aman çirkinleşmeyim, hala içimde bir şeyler var moduna girin. O da varını yoğunu, sizin çoçuğunuzun hakkını ikinci evliliğinde yesin bitirsinonun çıkardığı hesaba gore çocuğun masrafı 500 tlmis. Özel okula göndermezsen eğitim masrafını da karşılarım diyor. Elden aldığını belgemeye calisyim o zaman. Cirkinlesmesin yuzyuze bakcaz dedim ama beni öyle br kadın konumuna düşürüyor ki anlatamam.
Aylardır girmemiş ki ya. Ben de merak ederim şimdiOf eski konuymuş. Ne yaptın konu sahibi madem konuyu canlandırdık son durumlardan haberdar edersin bizi
Ben olsam bu durumda bosanmazdim. Muhtemelen birisi var.
Çocuğunuz olduğu için almak hakkınız. 500 TL tabiki az. Evde de hakkınız var. Siz hakkınız olanı talep ediyorsunuz hem de çocuğunuz için. Vazgeçmeyin. Adam hem sizden kurtulmak istiyor hem de çocuğun maddı yükünden. çocuğunuzun geleceği için acımayın boşuna. Normalde çakışan ayakları üzerine duran kadının nafaka alması bana göre saçma. Ama çocuğuna bakmak zorunda mecbur verecek. Evı de zaten beraber almışsınız. Vazgecmeyin
Toplumumuzda nafaka denilince kadin aliyor parayi gibi bir algi var. Cocuga baglanan nafaka istirak nafakasidir. Yorumu yapan kk uyesinin anne calissa bile cocugun bu nafakayi almamasi gerektigini soyledigini zannetmiyorum. Kadinin kendisine baglanan yoksulluk nafakasini kastetmistir. Yoksulluk nafakasi baglanan kadin calismaya basladiginda nafaka kesilir. Aksi halde faiziyle geri oder. Sonuc olarak,calisan kadina degil cocuguna nafaka baglanir. Bu arada nafaka veriyorum deyip cocugun saglik,egitim,gida ve giyecek harcamalarina cogunlukla babalar katilmaz. Bu durumu da goz ardi etmemek gerekir. Cocugunuzun egitimi, sagligi vb icin talep ettiginiz nafaka harici ekstra para sizi dilenci konumuna bile dusurebilmektedir. Bekar evlinin halinden nasil anlamazsa evli kadin da bosanmis cocuklu kadinin halini anlamayabiliyor.Yazınıza katılmıyorum misal eski eşim bana 500 bile çok dedi çekişmeliye döndü , ben çalışıyorum 2200 maaşım var kira fatura kolay mı bunlar pardon? Niye ayak üstünde olunca vermesi saçma oluyırmuş