• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma nedeni

Arkadaslar b - BANANE OLUYOR Yumurtlamamın olmadığı gün birlikte olduk adet olmam geerekirken sabah bir damla kahve akıntı geldi daha da devamı gelmedi hamile olabilir miyim

Evliyim 2 çocuğum var eşime şaka olarak hamile olduğumu söyleyeceğim ama sahte gebelik testine ihtiyacım var bana yardımcı olur musunuz

zamanla sevgiler bitiyor ..aşklar bitiyıor.Benim merak ettiğim şey biten sevgi tekrar kazanılır mı

ben aldatıldım ve 2 çocuğum var hala eşimle evliyim merak ettiğim konu sevgi tamamen bitince eşin çabalarıyla tekrar kazanılıyor mu

Ne kadar birbiriyle çelişkili konularınız var? Boşanma için bu da uydurma bir sebep mi yoksa??!

Ne kadar birbiriyle çelişkili konularınız var? Boşanma için bu da uydurma bir sebep mi yoksa??!

ya bu yakın zamanda eşimle asla beraber olmadık tüp bebekle çocuklarımız oldu
kocam beni 2 sene önce aldattı bende şimdi intikam almak için çocukluk arkadaşımla aldatıyorum diye
gururla anlatan bayan bence. defalarca eski üye olduğunu da dile getirmişti.
aldatma konusu doğru mu acaba kadın senaryo yazıyor resmen

ya bu yakın zamanda eşimle asla beraber olmadık tüp bebekle çocuklarımız oldu
kocam beni 2 sene önce aldattı bende şimdi intikam almak için çocukluk arkadaşımla aldatıyorum diye
gururla anlatan bayan bence. defalarca eski üye olduğunu da dile getirmişti.
aldatma konusu doğru mu acaba kadın senaryo yazıyor resmen
Görmedim o konuyu; ama birebir aynıymış. Hakikaten tuhaf. Burada ciddiye alıp üzülüyoruz, ama bu kadar sallıyorsa ya bayan hasta, ya da dediğiniz gibi kendi ayrılmak istiyor da nasıl bir yalanla hakime çıksam diye akıl alıyor.

Arkadas anlamadimki agustosta birlikte olduk acaba hamile kaldimmi diye konu acmissiniz simdide diyosunuz ki hic birlikte olmadik nasil bir celiskidir anlamadim

Ya konunun içeriği bikere yalan kokuyor. Okuyupta yanlış teşhis koyduğum konu yok galiba kendime şaşıyorum. Buradan bile insanları ayırt edebiliyorum demek ki

Buda mı gol değil hakim bey buda mı gol değil bee!

yalan dolan konu açıp, insanı ağız tadıyla yorum yaptırmıyorsunuz arkadaş :duduk::KK67:

hic inandirici degil bosanirsaniz cocuklarinizin biri babaya verilebilir

Konu her ne kadar inandırıcı gelmese de, konuyu da anlamış değilim açıkçası... :işsiz:
Daha açıklayıcı anlatabilir misiniz???

Eşinizle birlikte olmadan, evliliği oturtmadan neye dayanarak çocuk yaptınız çok merak ediyorum şuan

sorunuza gelince cinselliğin olmaması boşanma sebebi için büyük bir neden avukatınız yok mu sizi yönlendirir o

velayet konusunda eğer bakabilecek maddi gücünüz varsa ve bebekler küçükse zaten otomatik velayet anneye veriliyor.

cocuklarin tup bebek olmasindan mutevellit bizim hatun hakime biz hic birlikte olmadik diyecekmis o da cocuklari ona verecekmis mis

Tüp bebek olması birşeyi kanıtlamaz ki?
Ama eş ilgisizliğinden boşanabilir.
Zaten bebekler anneye muhtaç oldukları için hakim direkt çocukları anneye verecektir.

Fakaaattt...
Aile düzeninin bozulmasını engellemek amaçlı mahkemeyi uzatabilir, doğumdan sonra belli bir vakte kadar evli kalmalarını şart koşabilir.
Ne vakkalar okuyoruz, duyuyoruz...

ama yine de konu inandırıcı değil... :işsiz:
madem ayrılacaktın, tüp bebek peşinde koşturmakta nedir?

konu sahibi hayatınızda başkası olabilir mi? bu konu inanılmz tanıdık geldi de
evet banada tanidik geldi. yazmak icin detaylari bekliyordum. 2. uyelikle benzer bir konu acilmisti. erkek de kadinda aldatiyor ama birlikte olmayip tup bebekle ikiz cocuklari vardi

Eğer daha önceki konu sahibiyle ayni kisiyse olabilir arkadaşlar. o zaman bende fake demistim ama su hamilelik vs durumlarini sevgilisiyle yasiyo olabilir. diger konuya gore sevgilisi vardi. konu kazanmıştı o zaman

Tüp bebek olması birşeyi kanıtlamaz ki?
Ama eş ilgisizliğinden boşanabilir.
Zaten bebekler anneye muhtaç oldukları için hakim direkt çocukları anneye verecektir.

Fakaaattt...
Aile düzeninin bozulmasını engellemek amaçlı mahkemeyi uzatabilir, doğumdan sonra belli bir vakte kadar evli kalmalarını şart koşabilir.
Ne vakkalar okuyoruz, duyuyoruz...

ama yine de konu inandırıcı değil... :işsiz:
madem ayrılacaktın, tüp bebek peşinde koşturmakta nedir?
bence yalan ve bu yalan sadece hakkme degil aileye de soylenecek belki birini buldu ona soyluyor olabilir gunahi boynuna burada bizden akil istiyor kk kul yutmaz guzelim

Back
X